Кандидатствай Вход
Как да изберем подходящите дрехи за своите нужди?

Как да изберем подходящите дрехи за своите нужди?

  • Бяла Карта
  • 29.08.2018
  • Лайфстайл
  • Коментари: 0
  • 1743

Да избереш подходящите дрехи за себе си понякога може да е доста трудна и изискваща внимание задача. Основната причина за това се крие във факта, че въпросният избор съвсем не е свързан само с предпочитания цвят или дизайн на дрехата. Има редица други фактори, които трябва да се вземат предвид с оглед намирането на най-точните артикули. Сред въпросните фактори са размерът, надеждното прилепване на дрехата към човешкото тяло, материалите, от които тя е направена, и, разбира се, нейната цена. По-надолу в текста ще ти дадем няколко полезни съвета относно реализирането на правилен избор на артикули от категория „Дрехи“.

Бъди наясно с нужните ти размери – за да направи човек удачен избор на дрехи, той трябва да е напълно наясно с характеристиките и нуждите на своето тяло. Или казано с други думи, да знае например какъв размер панталон му трябва, кои са точните за него ширина и височина на тениската или блузата, и т.н. Помни, че по време на пазаруване е задължително да знаеш какво точно търсиш. В противен случай трудно някой би могъл да ти помогне да направиш най-правилния избор.

Не се влияй чак толкова от модните тенденции – да, модните тенденции са важни и показват какъв тип дрехи се харесват в момента и как би могъл да привлечеш погледите по време на определени обществени събития или партита. Не забравяй обаче, че закупените дрехи ще бъдат носени само и единствено от теб. В този смисъл те трябва да отговарят на твоите лични вкусове и предпочитания, както и да ти предоставят необходимите дози комфорт. Все пак няма да има почти никакво значение дали една дреха се води за „модерна“, ако ти самият не я харесваш и не се чувстваш удобно в нея, нали?

Залагай на определени брандове – по принцип всеки популярен бранд или марка дрехи на пазара си има свой собствен стил, облик и дизайн. Така че е много вероятно, ако един модел дреха от определен бранд отговаря на естетическите ти предпочитания и представата ти за комфорт, същото да се отнася и за повечето други модели от продуктовата гама на компанията. Бихме ти препоръчали внимателно да огледаш своя гардероб и да обърнеш внимание на това от кои марки са по-голямата част от настоящите ти дрехи. Следващия път, когато отидеш до най-близкия мол или специализиран магазин за дрехи, първо се спри на артикулите от точно тези марки. Споменатата практика вероятно ще ти спести доста време в процеса по намиране на подходящите дрехи за нуждите и предпочитанията ти.

Отърви се от неносените дрехи – и като стана дума за преглед на гардероба, такъв трябва да бъде направен и поради още една важна причина. А именно отбелязване на дрехите, които вече не носиш и съответно са станали ненужни за теб. Нашият съвет е да се отървеш от тези дрехи, за да освободиш място за новите артикули, които ти предстои да си купиш. Опциите и вариантите за освобождаване от неносените дрехи са наистина много. Започвайки от продаването им в магазини за втора употреба (шанс за допълнителни приходи) и стигайки до подаряването им на близки, приятели или други нуждаещи се. Кой от споменатите варианти ще избереш, зависи от твоите лични възможности, предпочитания и като цяло разбирания за живота.

Задължително пробвай новите дрехи – независимо дали новите дрехи изглеждат прекрасно на външен вид или пък притежават точния за теб размер, задължително ги пробвай преди извършване на покупката. Истината е, че всяка дреха сама по себе си е различна и уникална. Така, както и всяко човешко тяло си има свои собствени нужди и характеристики. В този смисъл най-важното е да се получи добър контакт между дрехата и тялото. Контакт, позволяващ постигането както на желаните количества удобство и комфорт за човека, така и на елегантен външен вид. Дали въпросният контакт ще бъде наистина реализиран, може да се разбере само по един начин – чрез обличането на дрехата.  Използвай за тази цел пробните в съответните магазини или търговски обекти. А ако пазаруваш онлайн, попитай дали търговецът предлага опцията „проба преди заплащане“ при пристигане на място на поръчката.

Обърни внимание на цената – разбира се, няма как да не вземеш под внимание и цената на дрехата. В редица специализирани магазини и търговски обекти могат да се намерят дори дизайнерски артикули от най-високо качество на изключително изгодни цени. Само трябва да следиш подобни предложения и да се възползваш от тях по най-добрия начин. Когато става въпрос за закупуване на дрехи на сравнително ниски цени, кредитна карта Бяла Карта ти предоставя множество отлични възможности. Бяла Карта лесно ще се превърне в твоята клубна кредитна карта, позволяваща ти да се възползваш от постоянни намаления и промоционални оферти в широка мрежа от партньорски обекти. Пазарувай изгодно с кредитна Бяла Карта – кредитната карта, която се съобразява само и единствено с теб, нуждите и предпочитанията ти.

Кредитна карта, с която имаш, когато искаш