Кандидатствай Вход
Кои ще са най-популярните и продавани продукти в интернет през 2017 г.?

Кои ще са най-популярните и продавани продукти в интернет през 2017 г.?

Навярно и ти проявяваш чист интерес не само към изгодните сделки в интернет, но и към разнообразието от онлайн магазини, всеки от които предлагащ множество популярни и не дотам стоки и услуги, идващи от всички краища на света.

В този материал сме ти подготвили специална селекция на най-известните продукти, които представляват топ изкушения на всеки онлайн потребител. Тези продукти държат топ позиции по най-продавани неща в интернет и през 2017 г. обещават да бъдат също толкова популярни и генериращи приходи, като през изминалата година.

В случай, че имаш желание да развиваш търговия онлайн или просто търсиш допълнителни доходи от нещо оригинално и различно от професията ти, то виж списъка по-долу, за да разбереш какво ще се продава най-много в интернет пространството през 2017 г.:

  • Комплект за отливки на отпечатъци

Ако се чудиш какво е това, ще ти поясним, че въпросният продукт достигна пика си в края на 2016 г. и отбеляза значителни приходи на търговците. Същността на тези комплекти за отливки, се крие в продукт, чрез който можеш да вземеш нечии отпечатъци от ръка или дори стъпка, като получиш 3D форма на отпечатъка. Изключително популярната смес, която служи за изливане на отпечатъци, се превърна в любима на всички влюбени двойки около Св. Валентин. Всъщност, тя може да се използва както за отливки на ръце, така и за стъпки на малко бебе например. Въпросната смес е популярна и в момента, заради сватбения сезон през топлите месеци.

  • Козметика за контуриране

Разбира се, няма как тези така познати козметични продукти за контуриране, да подминат и българския пазар. Специалните висококачествени продукти за подчертаване скулите на лицето, се превърнаха в топ тренд не само сред американските тийнейджъри, но сред нежната половина от интернет потребителите по цял свят. Видео каналите са препълнени от видеа, в които обстойно се демонстрира нанасянето на продукти за контуриране, а социалните мрежи също играят основна роля за разпространението на тази тенденция сред жените. Известните личности и всички артисти, почитатели на професионалния грим, са другият главен фактор, който запали потребителските желания през изминалата година и същевременно с това, генерираха милиони гледания на видео блоговете си. Затова, можем смело да твърдим, че козметиката за контуриране, наред с останалите допълващи макиажа продукти, е най-популярната стока, продавана онлайн за миналата година.

  • Сгъващ се чадър, който се обръща

Още една новост, която стана хит през миналите месеци в интернет. Става въпрос за един много сполучлив и удобен продукт – чадър, който се обръща на обратно и се сгъва много по-удобно от стандартните такива.

Ако искаш да разбереш как точно, просто виж видеата в YouTube.

  • Олио за брада

И тъй като очевидно брадата е тенденция сред мъжете, от няколко години насам, то този продукт бе една успешна тактика на търговците.

Олиото за брада е предназначено за заглаждане и подхранване на мъжката брада. Макар нишата да е твърде малка, то търговците отбелязаха уникален успех, съчетан с добра маркетингова стратегия и моментална популярност на този шеговит продукт. Ако все още не си виждал олио за брада по магазините, то е време да потърсиш в първия онлайн магазин, за който се сетиш.

  • Матово червило

Още една тенденция, свързана с макиажа и дамите, държащи на перфектния външен вид. Тук отново трендът тръгва от видео блогове, известни личности, рекламиращи матови червила и масовото заливане на социалните мрежи с красиви модели с матови устни. И ако питаш, дали матовото червило е нещо ново, то отговорът е не. Просто модните дизайнери и гурута в бранша, направиха матовото червило топ тенденция за 2016 г.

  • Оформящо бельо

И когато говорим за козметика, няма как да пропуснем този иновационен продукт, използван за оформяне на женското тяло, или по-точно за видимо стягане на тялото, с цел да изглежда по-слабо и вталено. Това бельо е поредният тренд, в който се влюбиха всички дами по света, а онлайн поръчките отбелязаха удивителен пик през 2016 г.

И тъй като най-продаваните продукти и през тази година, очевидно ще са свързани най-вече с добрия външен вид (и то предимно на така суетните дами), то може би трябва да споменем и една интересна джаджа, която нашумя последните месеци. Спинърът се превърна в любима играчка, дори и на българския пазар, при това за изключително кратко време.

Макар и да е доста опростен продукт, базиран на елементарна технология, спинърът е един от продуктите, с които определено ще запомним 2017 г.

А какво ни очаква още в онлайн пространството и през втората половина на тази година, нямаме търпение да видим.

0 Коментара



Кредитна карта, с която имаш, когато искаш