Кандидатствай Вход
Любими хобита: Кино с приятели

Любими хобита: Кино с приятели

  • Бяла Карта
  • 14.02.2018
  • Лайфстайл
  • Коментари: 0
  • 1681

Гледането на филми е една от най-разпространените сред съвременните потребители дейности за свободното време. Филмите ни позволяват да се откъснем от реалността и сивото си ежедневие, и да се пренесем в напълно различни светове, да преживеем съдбите на забележителни герои от екрана, да изпитаме непознати досега чувства и емоции. Дали обаче можеш да получиш максимално удоволствие от тази дейност, ако я практикуваш у дома пред телевизора? Отговорът е по-скоро отрицателен. Гледането на филми вкъщи отдавна се е превърнало в съвсем обикновена практика, която не носи усещане за специалност, свежест и разнообразие. Това да излезеш с приятели и да посетиш киносалон обаче е съвсем друго нещо. Ако прочетеш следващите редове, сам ще се убедиш, че е полезно за теб да го правиш по-често.

Атмосферата в кинозалата е доста по-различна от тази вкъщи. Доказателство за последното твърдение ще откриеш още при влизането си в нея. Затъмненото пространство, множеството изкачващи се редове със седалки, както и големият екран правят гледката една идея по-романтична и вълнуваща. Присъствието на други хора, също дошли да се забавляват и очакващи с интерес предстоящия филм, пък придава усещането за специално и необикновено събитие. Традиция е да се подготвиш за двучасовото представление с пуканки и освежаващи напитки, които се предлагат на специален щанд в повечето кина. Те ти дават възможност да си гарантираш максимален комфорт и задоволяване на всички сетива по време на прожекцията на филма. А когато поделиш кофичката с пуканки и невероятния филм с добър приятел, преживяването става наистина незабравимо. Какво повече от това можеш да искаш?

Следва дългоочакваният момент, в който най-после големият екран светва и почти идва времето за старт на избрания филм. Използваме думичката „почти“, защото обикновено преди да започне лентата, ще ти се наложи да изгледаш няколкоминутни реклами. Една леко досадна за присъстващите редовно в кинозалата практика... или може би не? Истината е, че повечето въртящи се преди началото на прожекцията реклами са свързани с други филми, които се излъчват или предстои да бъдат излъчвани в съответното кино. Това е чудесен шанс да си набележиш подходящи заглавия за следващите посещения на кинозалата. Къде другаде ще ти се отдаде възможност за гледане на промотата на най-новите хитови филми едно след друго? Препоръчваме ти да проследиш внимателно тези промота и, ако приятелите ти са до теб, да ги обсъдите заедно. Така ще можете отсега да планирате следващите си съвместни излизания на кино, както и филмите, с които ще бъдат свързани те.

Началото на избрания филм е магическо за всички зрители. На големия екран всичко е доста по-различно отколкото на телевизора или лаптопа. По-ясните и внушителни образи, видимите странични елементи, които са част от цялостната атмосфера на филма, ясната реч и други звуци, пренасящи те буквално в самата история. А при желание, изживяването за теб и твоите приятели е възможно да бъде дори още по-реалистично. Ще постигнеш това, ако закупиш билети за 4D и 5D кино, даващи напълно нова посока на гледането на филми като дейност. От друга страна, фактът, че близките ти приятели са до теб, позволява по-доброто проследяване и вникване във филма. Можете заедно да коментирате развитието на историята, да изяснявате тайните и на пръв поглед скритите от зрителя неща, да доизграждате образите на отделните герои. Подобна практика ще направи момента по-интересен и забавен за всички вас, и ще ви достави низ от положителни емоции.

И накрая, за разлика от гледането на филм у дома, в киното не е нужно приятното преживяване да свършва с края на самата прожекция. Особено когато си с най-добрите си приятели, чудесният ден може съвсем спокойно да продължи. След излизането от кинозалата, би било добра идея да отскочите до най-близкия ресторант или заведение за бързо хранене. Там на спокойствие ще обсъдите чувствата и емоциите, които филмът е предизвикал във вас, докато похапвате от любимите си храни. Ако пък избраното от теб кино се намира в мола (много вероятна опция), е възможно да комбинираш приятния ден с полезно пазаруване на необходимите артикули. Дрехи, обувки, парфюмерия – в мола ще намериш абсолютно всичко, което ти трябва. В случай, че и твоята кредитна карта Бяла Карта е в теб, процесът на пазаруване ще стане по-лесен и удобен от всякога.

Както вече разбра, освен че носи редица положителни емоции, излизането на кино с приятели може да се комбинира с други дейности, сред които разходка, шопинг и похапване в ресторант или заведение. Независимо какви точно са плановете ти, кредитна карта Бяла Карта винаги е с теб, за да ти помогне. Тя ще направи всички разплащания значително по-бързи, лесни и удобни. Избирайки кредитна Бяла Карта, ти си гарантираш финансова сигурност, както и възможност да забравиш за притесненията и да се наслаждаваш пълноценно на хубавите моменти в живота.

Кредитна карта, с която имаш, когато искаш