Кандидатствай Вход
Най-известните сайтове за онлайн шопинг

Най-известните сайтове за онлайн шопинг

Имаше време, когато Amazon беше просто онлайн книжарница, но сега можеш да закупиш почти всичко, което търсиш, чрез продавачи от трети страни. Въпреки че Amazon е един от най-големите сайтове за онлайн пазаруване, има и други алтернативи, които могат да ти предоставят различни опции и ценови сравнения, при това доста добри.

Тук ще ти представим някои от най-известните електронни магазини в целия свят, които са достойни конкуренти на Amazon. А междувременно, не забравяй, че кредитната карта е един от най-добрите и изгодни начини за разплащане в електронните магазини, които милиони потребители по света избират. С Бяла Карта можеш да пазаруваш навсякъде и по всяко време, като се възползваш от нашите специални отстъпки и промоционални цени в избрани търговски обекти и онлайн магазини. За да бъде още по-удовлетворяващо пазаруването с кредитна карта Бяла Карта, ще получаваш и безплатни SMS известия за всяка направена трансакция. Разбира се, ще разполагаш и с персонален онлайн профил, чрез който да следиш баланса си и разходите си. Един от големите плюсове на Бяла Карта е липсата на таскуване при теглене на пари от банкомат. За разлика от повечето кредитни карти, които начисляват допълнителни такси при подобна услуга, с Бяла Карта можеш напълно свободно да теглиш кеш от АТМ и да използваш парите за обикновено плащане, като единственото оскъпяване, което ще имаш е лихвеният процент.

А къде да пазаруваш онлайн с Бяла Карта?

eBay

eBay се различава от Amazon, тъй като можеш да закупиш както нови, така и употребявани стоки от сайта. Някои продавачи продават само старите си стоки, които вече не искат. Някои от тях са юридически лица, които продават нови стоки. eBay представлява едновременно и аукцион, и магазин. В търговете можеш да наддаваш за даден артикул, но и други потребители могат да дават оферти. Който има най-високата оферта в края на търга, получава продукта.

С функцията "Купете сега" можеш веднага да купиш артикула. Едно от основните предимства на eBay за купувачите е системата за обратна връзка, която дава информация за предишната история на продажбите на клиента. Продавачите с по-висок рейтинг са с по-нисък риск при покупка, за разлика от някой, от когото никога не си купувал преди. eBay предоставя и ограничена защита на купувача, ако стоката не е получена или не е доставена във вида, в който е била обявена.

Yahoo! Shopping

Този сайт работи малко по-различно от Amazon и eBay. Това е, в по-голямата си част, сайт за сравнение. Той обобщава онлайн обяви за пазаруване от различни сайтове и ти дава диапазона на цените. След това купуваш директно от избрания сайт, а не от Yahoo!. Това е полезно място за сравняване на цените и характеристиките на стоките преди закупуване. Ако въведеш пощенския си код, сайтът ще включва и разходите за доставка и данък за всеки онлайн магазин. Всеки онлайн магазин има рейтинг от други Yahoo! купувачи, като така можеш да видиш кои магазини са популярни и коректни.

QVC

QVC е онлайн от 1986 г. насам и се превърна в един от най-големите онлайн портали за пазаруване в света. QVC  има телевизионен канал, който работи 24 часа в денонощието, показвайки продукти, които продава на сайта си. Можеш да закупиш или на уебсайта, или по телефона. Важно предимство на QVC е, че неговият сайт включва видеоклипове от излъчването на продуктите в ефир и така можеш да видиш демонстрация. Можеш също да разгледаш отзивите за продукти от други купувачи и да намериш други алтернативи.

Уеб сайтове на традиционните магазини

Много магазини, които са стартирали като физически, имат онлайн функция за пазаруване и можеш да поръчваш директно от техния уебсайт. Това е чудесен начин да поръчаш от реномирани магазини, които вече знаеш и в които пазаруваш редовно. Ако пък предпочиташ директно пазаруване в онлайн магазин, все още е разумно да отидеш на сайт като Yahoo! Пазарувай, но първо направи сравнение на цените. Някои онлайн сайтове като Wal-Mart също ще ти позволят да купуваш онлайн и да избираш продуктите в местния си магазин, без да се налага таксуване за доставка и обработка. Понякога сайтът дава достъп до много по-голямо разнообразие от стоки, отколкото обикновено се предлага във физическия магазин.

0 Коментара



Кредитна карта, с която имаш, когато искаш