Кандидатствай Вход
В крак с модата: кои ще са основните тенденции в облеклото през пролетта и лятото?

В крак с модата: кои ще са основните тенденции в облеклото през пролетта и лятото?

  • Бяла Карта
  • 28.05.2020
  • Лайфстайл
  • Коментари: 0
  • 668

Сега, когато вече може да се разхождаме навън и с настъпването на топлите месеци е време да направиш някои промени в гардеробa си. Магазините и сайтовете за дрехи са подготвили богати селекции от нови модели и можеш да обновиш гардероба си със свежи, леки и цветни дрехи и аксесоари. Облекло, в което ще се чувстваш комфортно и същевременно ще имаш възможност да се представиш по най-добрия начин пред колеги и бизнес партньори, приятели и познати. В следващите редове ще ти разкажем кои са основните тенденции в облеклото за тази пролет и как самият ти можеш да ги приложиш в своето ежедневие.

Бялото винаги е на мода – белият цвят винаги ще бъде на мода, особено когато става въпрос за по-топлите сезони. Той носи неподправена чистота, елегантност и свежест. Дори да бъдеш в бяло от главата до петите, е възможно да направиш отлично впечатление както в офиса и на официални събития, така и в по-неформална обстановка. Белият цвят се котира перфектно в мъжките и дамските облекла, и съвсем спокойно би могъл да заложиш на него през пролетта и лятото. А и ще си спестиш значително количество време и усилия, и няма да ти се налага да правиш някакви сложни цветови комбинации, когато подготвяш своите дрехи за ежедневието.  

Връхните дрехи като отлична добавка – не се притеснявай да добавиш връхни дрехи към своето облекло за пролетните месеци или по-хладните летни вечери. Те са способни не само да те предпазят от неблагоприятни климатични условия, но и също така да внесат допълнителна доза стил и елегантност. В специализираните магазини могат да се открият множество подходщи модели леки връхни дрехи. При това в изключително свежи и приятни цветове, правещи отлично впечатление на околните – жълто, светлозелено, небесно синьо, бежово и т.н.

Без страх от контрастите – експериментирай с на пръв поглед несъвместими цветове в своето облекло. Контрасти ще се оформят най-вече между горнището и долнището на облеклото. Напълно възможно е да видиш по улицата например дама с розово сако и синя блуза в комбинация с жълт или бежов панталон. На подобни съчетания вече съвсем не се гледа негативно, а напротив – при удачен избор на самите дрехи могат да се получат наистина впечатляващи резултати.

Смесване на официално и неофициално -  друго съчетание, което също доскоро се смяташе за неприемливо, днес набира все по-голяма скорост. А това е именно съчетанието между официално и неофициално облекло. Когато отиват в офиса например, джентълмените и дамите без притеснение могат да отхвърлят тежките официални обувки и некомфортните токчета. Вместо тях към костюмите е възможно да се прибавят... кецове. На пазара са налице доста стилни артикули от тази категория, които ще запазят елегантния ти вид и в същото време ще внесат доза небрежност, удобство и лекота в твоя работен ден.  

Добавяне на разнообразни аксесоари – добавянето на разнообразни аксесоари прави едно облекло наистина уникално и неповторимо. Заложи на актуалните за сезона аксесоари - елегантна или плетена чанта в светли цветове, копринена шапка с декорация, красива капела, която да те пази от слънцето, нежни и стилни бижута. Просто прецени кой от споменатите аксесоари би паснал в най-голяма степен на твоя стил на обличане и си го закупи.

Залагане на природните цветове – всъщност това не е някаква нова или сега зараждаща се тенденция. Но все пак сме длъжни да припомним колко добър избор за топлите месеци са природните цветове, независимо дали става въпрос за дрехи, обувки или допълнителни аксесоари. Сред тези цветове са зеленото, жълтото, синьото и бежовото. Те ще ти помогнат буквално да се слееш с разцъфналата природа навън и да гарантираш повече приятни емоции както за самия теб, така и за околните.

И тази пролет твоята кредитна карта Бяла Карта ще бъде до теб, помагайки ти да изглеждаш неотразимо във всеки момент. Гъвкавата и достъпна кредитна карта ще ти предостави необходимите финансови средства, за да обновиш своя гардероб съвсем навреме за по-топлите дни. В допълнение, притежателите на кредитна карта Бяла Карта могат да се възползват от постоянни отстъпки при пазаруване в широка мрежа от търговски обекти. Дамите имат възможност да посетят бутик GLAM, предлагащ ефектни дамски дрехи за специални събития, докато джентълмените ще се радват на промоционални оферти и намаления в ателие Rossini, ориентирано към модата за стилния съвременен мъж. Кредитна карта Бяла Карта – правилния избор, за да бъдеш в крак с модните тенденции!

Прочети повече: 6 креативни идеи за забавление през летния сезон

Кредитна карта, с която имаш, когато искаш