Кандидатствай Вход
Кои туристически дестинации са притегателни за милионерите през 2019 година?

Кои туристически дестинации са притегателни за милионерите през 2019 година?

Пътуването става все по-популярно и предпочитано удоволствие сред богатите хора. 

Те използват тази дейност за много цели – от утвърждаване на своя социален статус през разтоварване от стреса и напрежението, натрупани по време на обичайното им бизнес ежедневие, до впускане в различни и дори екстремни приключения.

Кои обаче са местата, способни да им помогнат за постигане на всички изброени цели? 

В следващите редове ще изведем кои туристически дестинации са притегателни за милионерите през 2019 година, според данни на водещите в световен мащаб туристически агенции.

Черна гора

Макар като цяло да е по-малко известна туристическа дестинация в сравнение с други балкански държави като Гърция и Хърватия, Черна гора определено е слабост за милионерите.  

Всъщност и политиката на страната в туристическия сектор е насочена именно към привличане вниманието на богатите и заможните

Последното се постига посредством изграждане на луксозни курорти по Адриатическото крайбрежие, предлагащи висококачествено настаняване, пълен пакет от услуги и множество допълнителни екстри на фона на прекрасните пейзажи наоколо.    

Бутан 

Естествената и непокътната природа на южноазиатската държава предоставя идеални условия както за спокойствие и релакс, така и за някои по-вълнуващи преживявания. 

Сред най-предпочитаните дейности за милионерите са посещенията на местните манастири, планинското колоездене и участието в турнири за стрелба с лък.

Исландия 

Перфектната дестинация за любителите на по-хладното време и красотите в бяло. 

Мнозина от богатите хора избират Исландия, за да видят прочутото „Северно сияние“ – едно явление, което остава в съзнанието за цял живот.

Сред останалите забележителности тук са кристалните пещери, масивните водопади и уникалните черни пясъчни плажове.   

Мианмар 

Мианмар също предлага повече от отлични условия за луксозна почивка. 

Тук най-богатите хора обикновено релаксират на елитния плаж Нгапали или пък се наслаждават на очарователна екскурзия с лодка по река Иравади. 

Също така се организират посещения до местните храмове, където туристи могат да вземат участие в специалните церемонии по хранене, заедно с монасите.

Руанда 

През последните няколко години Руанда уверено се утвърждава като водещата луксозна дестинация на Африканския континент. 

Причините за това се крият най-вече в невероятната природа и уникалните преживявания, които тя е способна да предложи на туристите. 

Страната разполага с три големи природни парка – Акагера, Ниугве и Национален парк „Volcanoes“ (в който се намират 5 вулкана). 

В допълнение, са налице места, където могат да се видят планински горили в естествената им среда.

Колумбия 

Колумбия е един от онези райони, която открай време е предпочитана от милионерите, когато става въпрос за почивки и екскурзии. 

Луксозните пътувания, спиращите дъха природни гледки и колониалните градове са само част от елементите, които гарантират незабравимо преживяване. 

Хит напоследък са лагерите с шатри, които дават възможност за престой дни наред сред дивата природа.

Египет

За тази година резервациите, направени в някои водещи туристически агенции за Египет, са се утроили.

Две са основните причини за тази тенденция. Първата е свързана с все по-популярните параходи, пътуващи по река Нил и спиращи на различни храмове, гробници и водещи археологически обекти в близост. 

Освен това, интерес привлича и новопостроеният музей с изглед към пирамидите в Гиза. 

В него предстои да бъдат поместени над 10 000 древноегипетски артефакти, някои от които никога не са били показвани публично. 

Великобритания

От големите и оживени градове до очарователната провинция – Великобритания определено има много какво да предложи на за туризъм и забавления. 

През последните години някои туристически агенции, опериращи на територията на страната, започнаха разработването на специални маршрути, стартиращи от Лондон и преминаващи през част от най-красивите Британски острови. 

Неслучайно отправната точка за всички тези екскурзии е Лондон. 

Столицата на Обединеното кралство разполага с множество луксозни хотели, където обичат да отсядат хората от висшето общество.

Оман

Оман е една от понастоящем оформящите се луксозни дестинации по света. 

Туристическите агенции виждат огромен потенциал в страната поради отличното качество на местните услуги и изключително интересната култура. 

Пиковият сезон за почивки и туризъм в Оман е в рамките на месеците октомври – април. 

Изгради финансовото си бъдеще с Бяла Карта

Ако искаш да пътуваш с чувството за финансова сигурност и спокойствие, което е характерно за хората от висшето общество, кандидатствай за кредитна карта Бяла Карта. 

Бяла Карта е международна кредитна карта, с която можеш да финансираш своите пътувания.

Имай предвид обаче, че колкото и да ти се иска да се отдадеш на туризма, по-важно е да се фокусираш върху подобряването на финансовата си ситуация. 

Кредитна карта Бяла Карта може да ти помогне да направиш това. Ако си изряден кредитополучател, ще можеш да изградиш добра кредитна история във времето.

Това от своя страна ще е изключително важно при нужда от по-голямо финансиране в бъдещето - за нов дом или за започване на собствен бизнес.

Подобни неща са много смислени и ти дават възможност да изградиш финансово бъдеще, сигурност и да си донесеш спокойствие.

Пътуванията, преоткриването на туристически дестинации и непокътнати места в страната и чужбина предстоят. 

Ето защо, използвай картата си разумно и според стандарта си, за да си можеш да си подсигуриш стабилност. 

Благодарение на кредитна карта Бяла Карта можеш да забравиш за притесненията във финансов аспект и да се  фокусираш максимално върху създаването на нови възможности.

0 Коментара



Кредитна карта, с която имаш, когато искаш