Кандидатствай Вход
Бяла Карта в подкрепа на лекцията на д-р Хосе Кордейро

Бяла Карта в подкрепа на лекцията на д-р Хосе Кордейро

  • Бяла Карта
  • 08.11.2016
  • Новини
  • Коментари: 0
  • 217

Бъдеще и технологии. Бъдещето на технологиите или технологии на бъдещето...

Д-р Хосе Кордейро е истински гражданин на света! Роден във Венецуела, учил във САЩ, Франция, Япония и Венецуела. Няма да сбъркаме, ако кажем, че той е също така един истински изследовател на бъдещето от световна величина, ръководител на Millennium Project Венецуела, съосновател и съветник по енергетика в екипа на Singularity University в Силициевата долина.

Ние от Бяла Карта смятаме, че въпросите, които лекцията на д-р Хосе Кордейро повдига и разисква, освен, че предизвикват любопитството ни, засягат изключително много и нашето ежедневие. Интересни въпроси, свързани с „технологичната сингулярност“, главоломното развитие на технологиите, вероятността за настъпването на преломния момент, когато животът ни би бил напълно и изцяло променен от тях и то в рамките на близките 20-30 години. Тези теми предизвикват все повече интерес и внимание към себе си, тъй като технологиите и тяхното влияние върху ежедневието ни, става повече от очевидно. Взимайки участие в събитието, вярваме, че чрез финансовата ни подкрепа, ще дадем възможност на много като теб да се докоснат до тази ценна информация директно от източника! 

Лекцията, която всъщност е втората организирана в България през тази година, ще се състои в Аулата на сградата на Ректората на СУ "Св. Климент Охридски" на 20ти Април 2015 г. от 18:30 часа.

Очакваме те там!

Кредитна карта, с която имаш, когато искаш