Кандидатствай Вход
Опити за фишинг измама

Опити за фишинг измама

Във връзка с регистрирани сигнали за получени имейл съобщения, приканващи за валидиране на абонамент за Бяла Карта, уведомяваме, че тези съобщения са измамни и не се изпращат от страна на Аксес Файнанс АД.

Мейлите, които са изпратени от нас са с изпращач: @bialakarta.bg или@email.bialakarta.bg и винаги водят до сайта на Бяла Карта или домейн, който е към сайта.

При получаване на мейл от нас, винаги проверявай адреса на изпращача:

 

предпазване от фишинг мейли

 

В случай, че не е @bialakarta.bg или @email.bialakarta.bg, това не е съобщение, което е изпратено от нас и е в интерес на твоята сигурност да го изтриеш:

 

предпазване от фишинг мейли детайли

 

Искаме да ти напомним, че ние като отговорна финансова институция, няма да поискаме да ни предоставиш данни за пароли, ПИН или CVC/CVV код на карта, както и други данни, свързани с достъпи (потребител и парола) до онлайн профил или мобилно приложение.

Ако получиш такъв имейл, не следвай линковете и не въвеждай твоите данни. В случай, че имаш съмнение, че си въвел своите данни за вход в нелегитимна страница, моля, незабавно да ни уведомиш, както и да промениш своите потребителско име и парола.

Всички услуги, които могат да улеснят плащанията и управлението на кредитна карта Бяла Карта са достъпни в онлайн профила, в който можеш да се логнеш от бутона „ВХОД“ на нашия уебсайт. Ако все още нямаш регистриран клиентски профил, можеш да го направиш тук: my.bialakarta.bg/register

Повече за сигурното използване на Бяла Карта и онлайн профила, можеш да прочетеш в нашия помощен център в категории Сигурност и Онлайн профил. Какво представлява fishing мейлът и как да го разпознаваш, прочети в нашия блог: Как да се предпазиш от фишинг мейли?

При необходимост можеш да се свържеш с нас на телефон 0700 20 140 или през чат канала от сайта ни. Повече за сигурното използване на Бяла Карта и онлайн профила, можеш да прочетеш в нашия помощен център в категории Сигурност и Онлайн профил.

Благодарим ти за отговорното отношение по отношение на сигурността на твоята Бяла Карта!

0 Коментара



Кредитна карта, с която имаш, когато искаш