Кандидатствай Вход
Информация относно плащания за месец март 2016 г.

Информация относно плащания за месец март 2016 г.

Картодържателите на Бяла Карта, които имат задължения и трябва да извършат плащане през месец март 2016г., по изключение могат да направят плащане в периода от 1ви до 8ми март 2016г. включително.

За да платите задължението си по банков път е необходимо да попълните вносна бележка (платежно нареждане) със следните данни:

  • В полза на: Аксес Файнанс ООД
  • При банка: Юробанк България АД
  • Основание: ЕГН и/или Номера на твоя договор
  • IBAN - може да видите индивидуалната IBANсметка, по която следва да се заплати задълженията, в персоналния онлайн профил, както и в раздел III, чл. 13 от Договора.

 

За да направите плащане към Бяла Карта в офис на FastPay e необходимо да посочите, че плащаште задължение към Аксес Файнанс ООД и да посочите ЕГН на Картодържателя. Oфиси на FastPay има в: гр. София, гр. Варна, гр. Шумен, гр. Ихтиман, гр. Самоков и гр. Елин Пелин. Адресите на офисите на FastPay може да видите тук.

Можете да изберете най-удобният за вас начин на плащане. Вариантите са посочени на напия сайт.

Съветваме ви да плащате задълженията си онлайн, през своя клиентски профил. Така няма да платите каквито и да било такси за превода, а плащането ще бъде отразено в системата ни в размките на същия ден. Освен пари и време, шще си спестите и неудобството да въвеждате данни за своя договор всеки път. 

Благодарим ви.

0 Коментара



Кредитна карта, с която имаш, когато искаш