Кандидатствай Вход
Бяла Карта представя новия си сайт и платформа за потребителите

Бяла Карта представя новия си сайт и платформа за потребителите

С гордост ти представяме един проект, по който работихме усилено - новият ни уеб сайт, изработен специално за теб, защото ти заслужаваш най-доброто. И тъй като всеки човек има специфични нужди и високи изисквания, сайтът на Бяла Карта е изработен с мисъл както за потребителите, които ползват desktop версия, така и най-малките мобилни устройства.

Освен нов дизайн и визия, разработихме за теб и нова платформа - максимално удобна, бърза и лесна; тя дава отговор на всичките ти въпроси.

За да се възползваш от новите функционалности на своя персонален потребителски профил в сайта на Бяла Карта, трябва да изпълниш следните прости стъпки:

1. Посети: https://my.bialakarta.bg/register.

2. Попълни данните, кликни върху Регистрация и създай своя нов профил.

*Всички потребители (включително и тези, които вече имат създадени профили) трябва да се регистрират. За потребителите, които вече имат създадени профили, оставихме възможността да създадат същия профил като този, който са ползвали досега.

3. На посочения при регистрацията email ще получиш линк за активация на профила ти. Кликни на него и въведи и запази паролата си за достъп.

4. Профилът ти е активиран. Oт менюто в ляво кликни на Бяла Карта, за да регистрираш картата си, с което автоматично ще прехвърлим информацията за каратата ти в новия профил.

5. Въведи ЕГН и Договор номер и кликни Изпрати.

*Номерът на договора е 6 (шест) цифрен код, който може да намериш в долния ляв ъгъл на твоята Бяла Карта.

6. Вече имаш достъп до цялата информация за кредитна си Бяла Карта.

А сега нека те запознаем накратко с някои от новите функционалности на новия ти персонален потребителски профил. Искахме да те зарадваме, затова, на първо място, променихме дизайна и с това постигнахме по-голяма леснота и удобство при ползването му. Но освен това в новия си профил ще може да получаваш специални промоции от нас и да следиш топ офертите на Белият Магазин.

И не спираме дотук. В новия си профил ще откриеш и секция Игри, която ти дава възможност да участваш във всички игри с награди, които ще организираме за теб. Не на последно място добавихме готови шаблони за всички необходими документи, които ще ти помогнат по-бързо и удобно да подаваш молба за преиздаване на картата ти, за предсрочно погасяване и други.

Посети новия ни сайт и създай своя персонален потребителски профил. Създадохме всичко това за теб!

Очакваме те!

0 Коментара



Кредитна карта, с която имаш, когато искаш