Кандидатствай Вход
Спечели билет за най-мащабното музикално събитие от Бяла Карта

Спечели билет за най-мащабното музикално събитие от Бяла Карта

На 7ми и 8ми август тази година предстои да се случи най-мащабното музикално събитие за това лято - Spirit Of Burgas 2015!

На сцената на фестивала досега са излизали да свирят едни от най-големите имена в световната музикална индустрия, а това лято публиката със сигурност ще запази за дълго време спомените си за емоциите и уникалната атмосфера на събитието! На сцената излиза първо хулиганът на британския поп - Роби Уилямс като главен хедлайнър на събитието, а на втората вечер излизат Kasabian, които не отстъпват по екстравагантност и характерност на стила на музиката си.

Очакват се десетки хора да пристигнат на 7ми август в Бургас, за да станат част от събитието и неописуемата атмосфера на фестивала, който тази година навършва 7 години от създаването си.
Първото издание на ивента е през 2008г. През годините Spirit Of Burgas става носител на много музикални награди и отличия, сред които са: Best European Festival на Yourope Festival Awards за 2008, част е от топ 20 на най-добрите фестивални дестинации в света според The Times за 2009, първият и единствен български музикален фестивал част от европейската програма Central Eastern European Talent Exchange Program (CEETEP) и още много други.

Тази година за нас е чест да сме част от подобно мащабно и грандиозно събитие! Бяла Карта е сред партньорите на ивента и като такъв се радваме да ти дадем възможността и ти да станеш част от неописуемия музикален фестивал!

УЧАСТВАЙ в играта на Бяла Карта “Спечели Билет За Spirit Of Burgas С Бяла Карта” и ИГРАЙ за ПРОМО БИЛЕТ за ДВАТА ДНИ на фестивала! Не пропускай подобна възможност!

0 Коментара



Кредитна карта, с която имаш, когато искаш