Кандидатствай Вход
Как кредитната карта ти помага да прекарваш повече хубави моменти с близките хора?

Как кредитната карта ти помага да прекарваш повече хубави моменти с близките хора?

Коледа е! Един от празниците в годината, които традиционно свързваме с време, прекарано със семейството си. 

Независимо дали ни делят стотици или хиляди километри, или живеем в един квартал, празнуването винаги е свързано и с редица разходи... 

За щастие, има как тези извънредни харчове да не помрачат празничното ти настроение и да не попречат да прекараш пълноценно време с близките си - с кредитна карта.

Без никакво съмнение кредитната карта е един от най-популярните финансови инструменти, превърнал се в неизменна част от ежедневието на повечето съвременни потребители. 

Нейните функции са редица – от гарантиране на по-голямо удобство при пазаруване до спасяване на човек от затруднени във финансово отношение ситуации. 

Финансовите ползи и преимущества обаче далеч не са единствените такива, когато става въпрос за кредитна карта. Тя е способна да ти помогне във връзка с постигането на хармония в личния живот и поддържането на отличните взаимоотношения в семейството. 

Виж как кредитната карта ти помага да прекарваш повече хубави моменти с близките хора.

Гарантира твоето финансово спокойствие и сигурност

Каквото и да си говорим, при изпадане в тежка финансова ситуация е много трудно човек да се отърси дори за момент от високите нива на стрес и напрежение, с които е изпълнено ежедневието му. 

Независимо дали е в офиса или у дома, той непрекъснато мисли за това как да се измъкне от пропастта и да спаси себе си и своето семейство от тотален крах. 

Това при всички случаи се отразява на взаимоотношенията с най-близките му хора. 

В ситуация на финансова криза ти просто си неспособен да се отпуснеш и да се насладиш на тези малки неща в живота, които по принцип ти носят радост – уединените моменти с партньора, игрите с децата и т.н. 

Когато имаш под ръка надеждна кредитна карта обаче, ситуацията е съвсем различна. 

Кредитната карта ще премахне твоите финансови притеснения, предоставяйки ти нужните парични средства.  

Парични средства, с които да покриваш текущите си разходи, докато успееш отново да си стъпиш на краката и да се върнеш към своето нормално ежедневие.

Дава ти свободата да пътуваш

Поне веднъж в годината е нужно да бъде правена семейна ваканция, свързана с пътуване до екзотична и непозната дестинация. 

Подобни ваканции носят положителни емоции за всички членове на семейството и ги стимулират да се сближат още повече помежду си. 

Подходящата кредитна карта може да ти бъде от голяма полза при организирането на желаната почивка. 

Точно такава кредитна карта може да бъде твоята кредитна карта Бяла Карта. 

Бяла Карта е международна кредитна карта, която е призната навсякъде по света и е достъпна за използване на всякакви места и търговски обекти. 

С кредитна карта Бяла Карта в ръка ще се чувстваш спокоен по време на пътуването и ще се отдадеш напълно на насладата от заобикалящите те красоти и компанията на най-близките ти хора.

Помага ти за организацията на специални празненства и поводи

Кредитната карта също е възможно да изиграе важна роля в организацията на празненства по случай рождени дни и други лични празненства и поводи.

С помощта на кредитна карта можеш да организираш прекрасен коледен обяд или шумно новогодишно парти. 

И тази роля съвсем не се изчерпва с предоставянето на допълнителни финансови средства за целта. 

Притежателите на кредитна карта Бяла Карта например могат да я използват като клубна кредитна карта, с която да се разплащат и да получават отстъпки в редица развлекателни обекти у нас. 

В това число ресторанти и заведения за хранене, детски парти центрове, фирми за организиране на лични тържества и т.н. 

Обекти, които ще ти помогнат да направиш своите лични празници, както и тези на близките си хора по-специални отвсякога. 

Предоставя ти възможности да направиш романтичен подарък

Ако решиш да изненадаш своя партньор с романтичен подарък, който да ви сплоти още повече или да събуди отново страстта и емоциите във връзката ви, отново кредитната карта е насреща да ти помогне. 

Кредитна карта Бяла Карта може да бъде най-подходящият избор за теб, ако искаш да се възползваш в пълна степен от ползите и преимуществата на този тип финансови инструменти. 

Освен по-бързо, лесно и удобно пазаруване, тази кредитна карта ще ти предостави и повече сигурност по отношение на всички ежедневни разплащания. 

Можеш да използваш кредитна карта Бяла Карта ти дава свободата да пазаруваш, както намериш за добре. Тя няма такса при теглене на пари от банкомати в България, при плащане на ПОС и онлайн. 

Притежателите на кредитна карта Бяла Карта получават достъп до собствен потребителски профил, в който могат да влизат по всяко време от мобилното си устройство. 

Потребителски профил, в който са налични цялата информация за направените дотук трансакции и други важни аспекти, свързани с кредитната карта. 

0 Коментара



Кредитна карта, с която имаш, когато искаш