Кандидатствай Вход
Как кредитната карта ти помага да прекарваш повече хубави моменти с близките хора?

Как кредитната карта ти помага да прекарваш повече хубави моменти с близките хора?

  • Бяла Карта
  • 24.12.2019
  • Кредитни карти
  • Коментари: 0
  • 1102

Коледа е! Един от празниците в годината, които традиционно свързваме с време, прекарано със семейството си. Независимо дали ни делят стотици или хиляди километри, или живеем в един квартал, празнуването винаги е свързано и с редица разходи... За щастие, има как тези извънредни харчове да не помрачат празничното ти настроение и да не попречат да прекараш пълноценно време с близките си - с кредитна карта.

Без никакво съмнение кредитната карта е един от най-популярните финансови инструменти, превърнал се в неизменна част от ежедневието на повечето съвременни потребители. Нейните функции са редица – от гарантиране на по-голямо удобство при пазаруване до спасяване на човек от затруднени във финансово отношение ситуации. Финансовите ползи и преимущества обаче далеч не са единствените такива, когато става въпрос за кредитна карта. Тя е способна да ти помогне във връзка с постигането на хармония в личния живот и поддържането на отличните взаимоотношения в семейството. Ето няколко начина, по които кредитната карта ти позволява да прекарваш повече хубави моменти с близките хора:

Гарантира твоето финансово спокойствие и сигурност – каквото и да си говорим, при изпадане в тежка финансова ситуация е много трудно човек да се отърси дори за момент от високите нива на стрес и напрежение, с които е изпълнено ежедневието му. Независимо дали е в офиса или у дома, той непрекъснато мисли за това как да се измъкне от пропастта и да спаси себе си и своето семейство от тотален крах. Това при всички случаи се отразява на взаимоотношенията с най-близките му хора. В ситуация на финансова криза ти просто си неспособен да се отпуснеш и да се насладиш на тези малки неща от ежедневието, които по принцип ти носят радост – уединените моменти с партньора, игрите с децата и т.н. Когато имаш под ръка надеждна кредитна карта обаче, ситуацията е съвсем различна. Кредитната карта ще премахне твоите финансови притеснения, предоставяйки ти нужните парични средства. Парични средства, с които да покриваш текущите си разходи, докато успееш отново да си стъпиш на краката и да се върнеш към своето нормално ежедневие.

Дава ти свободата да пътуваш -  поне веднъж в годината е нужно да бъде правена семейна ваканция, свързана с пътуване до екзотична и непозната дестинация. Подобни ваканции носят положителни емоции за всички членове на семейството и ги стимулират да се сближат още повече помежду си. Подходящата кредитна карта може да ти бъде от голяма полза при организирането на желаната почивка. Точно такава кредитна карта е твоята кредитна карта Бяла Карта. Бяла Карта е международна кредитна карта, която е призната навсякъде по света и е достъпна за използване на всякакви места и търговски обекти. С кредитна карта Бяла Карта в ръка ще се чувстваш спокоен по време на пътуването и ще се отдадеш напълно на насладата от заобикалящите те красоти и компанията на най-близките ти хора.

Помага ти за организацията на специални празненства и поводи – кредитната карта също е възможно да изиграе важна роля в организацията на празненства по случай рождени дни и други лични празненства и поводи. С нея организираш прекрасен коледен обяд или шумно новогодишно парти. И тази роля съвсем не се изчерпва с предоставянето на допълнителни финансови средства за целта. Притежателите на кредитна карта Бяла Карта например могат да я използват като клубна кредитна карта, с която да се разплащат и да получават отстъпки в редица развлекателни обекти у нас. В това число ресторанти и заведения за хранене, детски парти центрове, фирми за организиране на лични тържества и т.н. Обекти, които ще ти помогнат да направиш своите лични празници, както и тези на близките си хора по-специални отвсякога. 

Предоставя ти възможности да направиш романтичен подарък – ако решиш да изненадаш своя партньор с романтичен подарък, който да ви сплоти още повече или да събуди отново страстта и емоциите във връзката ви, отново кредитната карта е насреща да ти помогне. Особено при положение, че разполагаш с кредитна карта, предоставяща ти преференциални условия за пазаруване в различни магазини и търговски обекти. Кредитна карта като Бяла Карта. Като притежател на кредитна карта Бяла Карта имаш възможност да закупиш на промоционални цени дрехи, бижута, козметика и множество други артикули, перфектни за подарък на половинката ти. 

Кредитна карта Бяла Карта е най-подходящият избор за теб, ако искаш да се възползваш в пълна степен от ползите и преимуществата на този тип финансови инструменти. Освен по-бързо, лесно и удобно пазаруване, както и отстъпки в редица търговски обекти, тази кредитна карта ще ти предостави и повече сигурност по отношение на всички ежедневни разплащания. Притежателите на кредитна карта Бяла Карта получават достъп до собствен потребителски профил, в който могат да влизат по всяко време от мобилното си устройство. Потребителски профил, в който са налични цялата информация за направените дотук транзакции и други важни аспекти, свързани с кредитната карта. Кредитна карта Бяла Карта – винаги на твоя страна, каквото пожелаеш, където и да си. 

Кредитна карта, с която имаш, когато искаш