Кандидатствай Вход
5 забавни неща, които можеш да правиш през есента

5 забавни неща, които можеш да правиш през есента

Есента е повод за тъга и носталгия в душите на хората, които обичат лятото. За тях есента е краят на летните отпуски, почивките на екзотични дестинации, забавленията с приятели, адреналина и силните емоции. Това обаче съвсем не трябва да бъде така. Истината е, че всеки сезон от годината ни дава нови възможности да прекарваме пълноценно времето си и да изживяваме хубави моменти с най-близките си хора. В следващите редове ще ти дадем няколко добри идеи как да реализираш въпросната цел през есента.

1. Ходене на пикник – есента е идеалният сезон, през който можеш да си правиш невероятни пикници заедно с твоето семейство. Вече не е толкова горещо по обяд, колкото е през лятото, а същевременно слънчеви дни все още има. Какво ти трябва за един хубав пикник? Само една красива и удобна кошница, както и необходимите хранителни продукти за приготвяне на вкусен обяд. Препоръчваме ти да използваш твоята кредитна карта Бяла Карта за закупуването на съответните продукти. Бяла Карта не само ще направи разплащанията ти по-бързи, лесни и удобни от всякога, но и ще ти предостави редица отстъпки и намаления в широка мрежа от търговски обекти.

2. Планински спортове – през есента спокойно можеш да подишаш от чистия планински въздух, както и да практикуваш някои популярни спортове. Първият сред тези спортове е катеренето, което значително подобрява физическата форма и издръжливостта на човека. Ако обаче търсиш нещо по-леко, има и друг подходящ вариант за теб. Карането на колело в планината съчетава ползите от физическата активност с преимуществата на тишината, спокойствието и зеленината наоколо. Залагането на планински спортове през уикенда със сигурност ще ти помогне да бъдеш по-бодър и свеж, ефективен и работоспособен по време на предстоящата работна седмица.

3. Фотография – почитателите на фотографията също имат възможност да практикуват своето любимо занимание в рамките на есенния сезон. През този период от годината могат да се запечатат толкова прекрасни гледки и пейзажи, че да си направиш един страхотен албум, който да показваш с гордост на близките и приятелите си. От невероятните залези на слънцето край морето и реките до дъжда от падащи от дърветата жълто–кафяви листа. Есента всъщност е много удачен период за пътувания до множество дестинации в Европа и света, съчетани с професионална и любителска фотография. Ако и ти смяташ да пътуваш тази есен, използвай опциите, които ти предлага твоята кредитна карта Бяла Карта. Бяла Карта е международна кредитна карта, която е призната навсякъде по света и ще ти гарантира максимални дози финансова сигурност и спокойствие по време на цялото пътуване.

4. Време за култура – понякога покрай излежаването на плажа и забавленията по нощни заведения с приятели забравяме да поддържаме своя културен живот. Сега обаче, когато лятото е вече зад гърба ти и си се върнал към нормалното ежедневие, би могъл да намериш време и за подобни преживявания. Изборът в културната сфера е доста богат и разнообразен. От гледане на филми и театрални постановки до посещения на галерии, изложби и събития на открито. Всичко зависи от твоите лични предпочитания, както и от разбирането ти за приятно и пълноценно прекарване на свободното време. Но така или иначе ти препоръчваме да споделиш въпросните културни преживявания с близки хора и приятели, които имат същите предпочитания като теб. По този начин моментите ще станат още по-хубави, уникални и запомнящи се.

5. Четене на книги. Ако обичаш да четеш, несъмнено интересната книга ще ти достави неповторимо удоволствие. А и ще ти послужи за отлично запълване на времето през дъждовните есенни дни, в които нямаш възможност да излезеш от къщата или апартамента си. И тук Бяла Карта има какво допълнително преимущество да предостави на притежателите си. При плащане с Бяла Карта можеш да се възползваш от 5% отстъпка за всички артикули в онлайн и ритейл магазина ReaderBG.  В него се предлагат устройства за четене на електронни книги и аксесоари за тях. Имаш възможност да избираш измежду продукти от марките  Kindle, Kobo, Pocketbook, Onyx, Nook.

Вероятно вече сам си се убедил, че есента всъщност въобще не е толкова неприятен сезон, а по-скоро период, който ти дава възможност да опиташ нови дейности и преживявания. Благодарение на твоята кредитна карта Бяла Карта ще можеш да се насладиш пълноценно на есента, както и на редицата предстоящи хубави моменти със семейството и близките ти хора. Бяла Карта е кредитната карта, която прави живота една идея по-лек, безгрижен и светъл.

0 Коментара



Кредитна карта, с която имаш, когато искаш