Кандидатствай Вход
Какви са лоу – кост опциите за полети от България?

Какви са лоу – кост опциите за полети от България?

Лоу – кост полетите са особено популярни в нашата страна и това е напълно естествено и разбираемо. 

Те са шанс за всеки един средностатистически потребител да се възползва от предимствата на иначе скъпия въздушен транспорт на достъпна и приемлива цена. 

Търсенето на лоу – кост услуги в тази сфера обуславя и наличието на редица нискотарифни компании, конкуриращи се помежду си за клиентските предпочитания. 

Преди да те запознаем с най-големите и реномирани сред въпросните компании, нека изясним съвсем накратко основните предимства на low cost  полетите.

Предимства на лоу – кост полетите

Ниската цена

Няма как да не започнем с ниската цена, която е главната причина за успеха на лоу – кост полетите. 

Когато става въпрос за резервация на полети на дълги разстояния, без значение дали са по професионални причини или са пътувания за удоволствие, лоу – кост полетите доста често се оказват единствената възможна от чисто финансова гледна точка опция за редица български потребители.

Разнообразните локации

Компаниите, предлагащи low cost  полети, по принцип извършват пътувания до значително по-разнообразни локации в сравнение с високотарифните компании.

Те съвсем не се ограничават само и единствено до големите градове и бизнес центровете. С нискотарифните компании можеш да си купиш самолетен билет и да летиш и до сравнително малки градове с летища, които в повечето случаи са пренебрегвани от останалите фирми в бранша.

Възможност за допълнителни екстри 

Лоу – кост компаниите обикновено поставят основна цена на билета, която е ниска и достъпна за максимално широк кръг от хора. 

В зависимост от изискванията и финансовите си възможности, би могъл да доплатиш за някои допълнителни екстри за твоето пътуване

Сред тези екстри са избор местоположението на седалката, храна, слушалки и т.н. 

Какви са лоу – кост опциите за полети от България?

Wizz Air 

Унгарска нискотарифна компания, която е създадена през 2003 година, а на българския пазар оперира от 2005 година. Предлага полети до дестинации в над 40 държави в  света. 

Почитателите на Wizz Air се увеличават непрекъснато поради сравнително високото качество на нейните услуги, което определено я отличава в лоу – кост сферата. 

Почти всяка година Wizz Air печели награди за най-добро съотношение между цена и качество на осъществяваните нискотарифни полети. 

Wizz Air разполага също така с отлично разработена интернет платформа, в която е поместена богата информация за отделните полети и дестинации, а резервациите се извършват изключително бързо и лесно.

Ryan Air 

Компанията, чието седалище се намира в Ирландия, понастоящем заема челно място на нискотарифните такива в Европа. 

Предлага полети от и до почти всички държави на Стария континент.  Ryanair е известна със своите нестандартни бизнес решения, със сравнително ниските цени на самолетните билети, както и с уникалните бонуси и екстри, които предлага на пътниците. 

Като примери за такива бонуси и екстри по време на пътуванията с Ryan Air можем да посочим подаръчните ваучери на различни тематики (Коледа, рожден ден и т.н.), както и опцията за разглеждане на градски забележителности.

Eurowings 

Eurowings е дъщерна компания на немската Lufthansa AG. Тя предлага нискотарифни полети до някои от най-красивите градове и дестинации в Европа. 

Като отличителна черта за услугите на Eurowings ще посочим програмите за лоялност, посредством които тя предоставя редица бонуси и награди на верните си клиенти.

Blue Air

Румънска авиокомпания, която оперира в лоу – кост сферата вече над 15 години. Предлага на клиентите си много добро съотношение между цена и качество. 

Сред конкурентните предимства, с които Blue Air се гордее са комфортът на седалките и допълнителното пространство за удобно разполагане на краката, опцията за безплатно внасяне на ръчен багаж до 10 кг, както и любезният и предразполагащ пътниците персонал.

Lauda 

Lauda е австрийска авиокомпания, започнала да предлага полети до и от България през последните месеци. 

Сравнително нова в бранша, тя уверено печели клиенти със своето качествено обслужване, както и с допълнителните екстри, които предлага на пътниците. 

Онлайн платформата на Lauda е отлично изградена и дава възможност на потребителите бързо, лесно и удобно да намерят и резервират места за полети за най-удобната за тях дата.

Е, представихме ти значителна част от водещите у нас лоу – кост компании, с които можеш да осъществяваш пътувания в чужбина на изгодна цена.

Пътувай в чужбина с Бяла Карта

Кредитна карта Бяла Карта може да бъде твой верен помощник при пътуване в чужбина.  

Бяла Карта е международна кредитна карта, която е призната по света и може да се използва на всякакви места и търговски обекти. 

Тя може да ти помогне да организираш своето пътуване. С нея можеш да купиш самолетен билет, да заплатиш за  твоя ръчен багаж, можеш да платиш и  застраховката си, а когато вече си на мечтаните дестинации, можеш да я използваш спокойно при нужда

Както знаеш, цените на самолетните билети варират и е важно да можеш да реагираш бързо, за да се възползваш от най-добрите оферти.

 Бяла Карта може да ти помогне да спестиш пари от самолетните билети. 

С нея можеш да платиш самолетния билет за своя полет веднага и няма да се налага да чакаш заплата, за да започнеш да организираш пътуването си.

С кредитна карта Бяла Карта в ръка ще забравиш напълно за финансовите притеснения и ще се концентрираш само и единствено върху удоволствието и насладата от своето пътуване.

0 Коментара



Кредитна карта, с която имаш, когато искаш