Кандидатствай Вход
Какви са лоу – кост опциите за полети от България?

Какви са лоу – кост опциите за полети от България?

  • Бяла Карта
  • 03.02.2020
  • Лайфстайл
  • Коментари: 0
  • 1132

Предимства на лоу – кост полетите

Лоу – кост полетите са особено популярни в нашата страна и това е напълно естествено и разбираемо. Те са шанс за всеки един средностатистически поребител да се възползва от преимущества на иначе скъпия въздушен транспорт на достъпна и приемлива цена. Търсенето на лоу – кост услуги в тази сфера обуславя и наличието на редица компании, конкуриращи се помежду си за клиентските предпочитания. Преди да те запознаем с най-големите и реномирани сред въпросните компании, нека изясним съвсем накратко основните предимства на лоу – кост полетите:

  1. Ниската цена – няма как да не започнем с ниската цена, която е главната причина за успеха на лоу – кост полетите. Когато става въпрос за полети на дълги разстояния по професионални и лични причини, лоу – кост полетите доста често се оказват единствената възможна от чисто финансова гледна точка опция за редица български потребители.
  2. Разнообразните локации – компаниите, предлагащи лоу – кост полети, по принцип извършват пътувания до значително по-разнообразни локации в сравнение с високотарифните компании. Те съвсем не се ограничават само и единствено до големите градове и бизнес центровете. С лоу-кост компаниите можеш да летиш и до сравнително малки градове с летища, които в повечето случаи са пренебрегвани от останалите фирми в бранша.
  3. Възможност за допълнителни екстри – лоу – кост компаниите обикновено поставят основна цена на билета, която е ниска и достъпна за максимално широк кръг от хора. В зависимост от изискванията и финансовите си възможности, би могъл да доплатиш за някои допълнителни екстри по време на самото пътуване. Сред тези екстри са избор местоположението на седалката, храна, слушалки и т.н. 

 

Лоу – кост полети от България – водещи компании

Wizz Air – унгарска нискотарифна компания, която е създадена през 2003 година, а на българския пазар оперира от 2005 година. Предлага полети до дестинации в над 40 държави по света. Почитателите на Wizz Air се увеличават непрекъснато поради сравнително високото качество на нейните услуги, което определено я отличава в лоу – кост сферата. Почти всяка година Wizz Air печели награди за най-добро съотношение между цена и качество на осъществяваните нискотарифни полети. Wizz Air разполага също така с отлично разработена интернет платформа, в която е поместена богата информация за отделните полети и дестинации, а резервациите се извършват изключително бързо и лесно.

Ryan Air – компанията, чието седалище се намира в Ирландия, понастоящем заема челно място сред нискотарифните такива в Европа. Предлага полети от и до почти всички държави на Стария континент. Ryan Air е известна със своите нестандартни бизнес решения, както и с уникалните бонуси и екстри, които предлага на пътниците. Като примери за такива бонуси и екстри по време на пътуванията с Ryan Air можем да посочим подаръчните ваучери на различни тематики (Коледа, рожден ден и т.н.), както и опцията за разглеждане на градски забележителности.

Eurowings – Eurowings е дъщерна компания на немската Lufthansa AG. Тя предлага нискотарифни полети до някои от най-красивите градове и дестинации в Европа. Като отличителна черта за услугите на Eurowings ще посочим програмите за лоялност, посредством които тя предоставя редица бонуси и награди на верните си клиенти.

Blue Air – ръмънска авиокомпания, която оперира в лоу – кост сферата вече над 15 години. Предлага на клиентите си много добро съотношение между цена и качество. Сред конкурентните предимства, с които Blue Air се гордее, са комфортът на седалките и допълнителното пространство за удобно разполагане на краката, опцията за безплатно внасяне на багаж до 10 кг, както и любезният и предразполагащ пътниците персонал.

Lauda – Lauda е австрийска авиокомпания, започнала да предлага полети от и до България през последните месеци. Сравнително нова в бранша, тя уверено печели клиенти със своето качествено обслужване, както и с допълнителните екстри, които предлага на пътниците. Онлайн платформата на Lauda е отлично изградена и дава възможност на потребителите бързо, лесно и удобно да резервират места за полети.

Е, представихме ти значителна част от водещите у нас лоу – кост компании, с които можеш да осъществяваш пътувания в чужбина на изгодна цена. Не забравяй да вземеш за тези пътувания и твоята кредитна карта Бяла Карта. Бяла Карта е международна кредитна карта, която е призната във всички държави по света и може да се използва на всякакви места и търговски обекти. С кредитна карта Бяла Карта в ръка ще забравиш напълно за финансовите притеснения и ще се концентрираш само и единствено върху удоволствието и насладата от своето пътуване! 

Кредитна карта, с която имаш, когато искаш