Кандидатствай Вход
Невероятни дестинации, които да избереш за своята лятна ваканция

Невероятни дестинации, които да избереш за своята лятна ваканция

Лятото определено е най-подходящият сезон, когато става въпрос за приключения, нови емоции и посещаване на екзотични и непознати места и дестинации. 

Топлото и слънчево време дава възможност да излизаш навън, да се забавляваш с близки и приятели, както и да създаваш спомени, запазващи се в съзнанието ти за цял живот. 

От значение за твоето хубаво прекарване обаче е и да избереш точната дестинация, която може да ти предложи необходимите дози веселие, удобство и комфорт.

В следващите редове ще ти представим няколко дестинации, които биха били идеалната опция за предстоящата ти лятна ваканция.

Невероятни дестинации, които да избереш за своята лятна ваканция

Хамбург (Германия) 

Започваме с тази не толкова далечна дестинация, разположена в централната част на Европейския континент. В Хамбург се намира едно от най-важните и популярни в световен мащаб търговски пристанища, което много местни наричат „Портал към света“. 

Лятната ваканция в Хамбург несъмнено ще ти достави приятни емоции, особено ако си почитател на културно – историческия туризъм. Освен богатата по отношение на обекти и места за разглеждане историческа част на този град, в Хамбург можеш да се насладиш и на редица културни преживявания. 

От гледане представленията на театрални трупи и танцови състави (включително такива, изпълняващи екзотичното андалусийско фламенко) до присъствие на концерти на световноизвестни изпълнители от всички жанрове. 

Ко Самуи (Тайланд) 

Без да губим време, се отправяме към следващата лятна дестинация, която е доста по-нетрадиционна и екзотична. Ко Самуи всъщност представлява остров, намиращ се по източното крайбрежие на Тайланд. Той е сравнително спокоен и предоставя перфектните условия за интимна семейна ваканция. 

Романтични вечерни разходки по плажа, опитване от вкусните местни ястия и специалитети, туристически обиколки из зелените и прохладни гори – на всичко това имаш възможност да се насладиш по време на почивката си на Ко Самуи.

Исландия 

Която и точка от островната държава да посетиш през лятото, в никакъв случай няма да съжаляваш. Исландия ти дава идеалната възможност да се спасиш от големите жеги и същевременно да се насладиш на невероятни гледки и пейзажи. 

От величествените планини и красивите цветя до буквално спиращите дъха океански изгледи. Доста туристи идват в Исландия и през пролетта, но ние определено ще ти препоръчаме да направиш своята почивка си през юли или август.

Керала (Индия) 

Щатът Керала е наричан „райската градина на Индия“. И за това несъмнено си има основателни причини. Керала предоставя на туристите страхотна комбинация от хълмове и чаени плантации, чисти плажове и красиви залези

Нейната популярност като лятна дестинация нараства с всяка изминала година, като там вече могат да се видят хора, идващи от множество различни части на света.

Амалфи (Италия) 

Амалфи е живописен крайбрежен град в югозападната част на Италия. В него красотата на природата се проявява по един наистина невероятен начин. Гледките към океана, приказните гъсти гори и величествените скали правят мястото вълшебно за всеки турист, избрал да прекара своята лятна ваканция там. 

Крайбрежието на Амалфи блести като звезда през нощта и се оживява отново с първите слънчеви лъчи, канещи множество хора да се порадват на плажовете и чистите сини води.

Парос (Гърция)

Всъщност и в нашата южна съседка можеш да откриеш прекрасни места, за чието съществуване вероятно не си знаел досега. 

Парос е един от най-стилните и елегантни острови в Гърция. Сградите в едноименния главен град са целите боядисани в бяло, символизирайки чистота, неподправеност и искрени емоции. 

Остров Парос е известен също така с красивите си плажове, тюркоазените води и неповторимия син цвят на небето. Ваканцията ти там определено ще бъде съпътствана от положителни емоции, уникални моменти и цялостно удовлетворение от живота.

Сейшелите

Република Сейшелите е държава, разположена на 155 острова в Индийския океан, източно от континента Африка. Благодарение най-вече на невероятните си плажове, тя е една от най-добрите и предпочитани дестинации за лятна почивка.

Туристи от цял свят я посещават ежегодно, за да се насладят на уникалната брегова линия, множеството плажове с бели пясъци, изящни палми и кристално чисти води. Избирайки Сейшелите, несъмнено си гарантираш ваканция, която ще остане в съзнанието ти за цял живот.

Независимо към коя от изброените дотук летни дестинации ще се насочиш, не забравяй да вземеш и твоята кредитна карта Бяла Карта. Бяла Карта е международна кредитна карта, която може да се използва практически навсякъде по света.

С кредитна Бяла Карта можеш да си гарантираш финансова сигурност и спокойствие по време на пътуването  както и безпроблемно реализиране на покупки и разплащания в разнообразни типове търговски обекти и на различни забележителности. 

0 Коментара



Кредитна карта, с която имаш, когато искаш