Кандидатствай Вход
Бяла Карта награди първия си картодържател със СПА уикенд за двама

Бяла Карта награди първия си картодържател със СПА уикенд за двама

По случай 1 година от създаването си и в знак на благодарност и признателност, Бяла Kарта изненада с голям подарък първия си картодържател - Венцислав Георгиев от столичния квартал „Борово”. Подаръкът е уикенд за двама в апартамент в комплекс „Исмена” в гр. Девин, с включени закуски и вечери и свободно ползване на спа центъра в комплекса.

53-годишният столичанин по професия е шофьор и е клиент на Бяла Kарта от средата на май 2013 г. Разговаряхме с него за мнението му и опита му с Бяла Kарта през изминалата година.

Венцислав, доволен ли сте от подаръка? Успяхме ли да Ви зарадваме?

Разбира се! Много съм щастлив. Ще го подаря на децата!

Вие сте първият клиент на Бяла Карта. Оправда ли очакванията Ви картата за тази една година, откакто я ползвате?

Доволен съм. Когато имам нужда от пари в брой, мога да разчитам спокойно на нея.

Кое Ви насочи към Бяла Карта?

Дори не си спомням как стигнах до нея. Мисля, че получих някакво съобщение. Помислих няколко дни. Стори ми се изгодна и реших, че си заслужава.

Кои са предимствата й от Ваша гледна точка?

Лихвата по нея е много приемлива за мен! Когато изтегля 400 лв. и след един месец погася сумата в срок, плащам 24 лв., което за мен е една минимална сума. При други кредитни карти цената би била много по-висока. Харесва ми и че условията по нея са много ясни и прости. Няма и излишни такси, като например такса за теглене от банкомат или за управление, както е при другите.

Колко пъти я ползвахте за тази една година и за какво Ви се налагаше да я ползвате най-често?

В началото я ползвах редовно. След това се сдобих с повече пари..., „поопаричих” се така да се каже и не ми се налагаше толкова често. Иначе я ползвам основно за „покриване на дупки” и за плащане на сметки. Ето сега например автомобилът ми се счупи и може да ми се наложи да изтегля пари от картата, за да я ремонтирам.

0 Коментара



Кредитна карта, с която имаш, когато искаш