Кандидатствай Вход
Бяла Карта С Промоция За Нови Клиенти

Бяла Карта С Промоция За Нови Клиенти

Бяла Карта е международна кредитна карта “Visa Classic”, която вече над 2 години се доказва на българския пазар като стабилна и надеждна алтернатива на добре познатото ни финансиране. С какво, обаче, Бяла Карта успя да се отличи на фона на разнообразието от финансови продукти у нас?

Уникалното за Бяла Карта се крие в облекчените изисквания към потребителите и в улеснения достъп до самия финансов инструмент. Потребителят трябва да има възможност да се възползва от финансови инструменти по един леснодостъпен и осъществим начин, който вместо да го натоварва, прави точно обратното. Това е и основното, което целим в предлагането на продукта ни. При Бяла Карта липсват каквито и да е такси при теглене на банкомат в страната. Тя няма годишна тарифа за обслужване, а такси за плащане в търговски обекти или онлайн също не се удържат.

Кандидатстването за кредитна карта Бяла Карта става изцяло онлайн или по телефон, а освен това, при всяка една трансакция, която правиш с Бяла Карта, получаваш sms-известие, което представлява удобство за потребителя на Бялата кредитна карта и е част от високото качество на обслужване.

В допълнение, липсата на такси при теглене на пари в брой от АТМ в България и останалите уникални характеристики на картата, не са единственото, което може да ти бъде предложено. С Бяла Карта си осигуряваш и достъп до онлайн клубния магазин Белият магазин - www.whiteshop.bg, където можеш да се възползваш от куп ексклузивни оферти при пазаруване с Бяла Карта.

Специално за новите си клиенти, Бяла Карта стартира промоция за периода от  1ви октомври до 30ти ноември 2015 г. Всеки, който кандидатства за Бяла Карта през периода на промоцията и бъде одобрен, може да се възползва от безлихвено пазаруване в следващите 3 месеца в големите вериги за хранителни стоки и вериги бензиностанции с 60 дни гратисен период!

Кандидаствай още сега като се обадиш на 0700 20 140 или онлайн като попълниш формата за заявки!

0 Коментара



Кредитна карта, с която имаш, когато искаш