Кандидатствай Вход
Бяла Карта става на 8 и празнува с награди за нови и настоящи клиенти!

Бяла Карта става на 8 и празнува с награди за нови и настоящи клиенти!

Бяла Карта става на 8 и празнува заедно с теб! 

Първата Бяла Карта е издадена преди точно 8 години. От първия ден знаем, че нашата основна мисия е удоволетворението на нашите клиенти. Създадохме Бяла Карта, за да отговорим на очакванията и нуждите на българските потребители за доверен финансов партньор.

Признание за положените труд и усилия през годините са нашите над 120 000 активни картодържатели и четирите поредни годишни отличия за високо качество на обслужване в международната класация на LiveHelpNow. Изглежда, че вървим на прав път и сме горди, че успяхме да спечелим доверието ви и да ви дадем шанс разполагате с пари винаги, когато имате нужда.

Не мислим да спираме до тук. Екипът ни ще продължи да работи усилено, за да гарантира, че кредитна карта Бяла Карта ще остане достъпен и сигурен финансов инструмент, които предлага безупречно обслужване.

И понеже рожденият ден е, за да се празнува, екипът ни реши да отбележи повода с всички свои настоящи и бъдещи клиенти! Как? С награди, разбира се!

Ако все още не си наш клиент и кандидатстваш за Бяла Карта до 31 май 2021 г. и подпишеш договор до 14.06.2021 г. можеш да спечелиш един от 80 ваучера за пазаруване на стойност 50 лева! Прочети повече за промоцията тук.

Aко пък си наш клиент, вероятно знаеш за програмата „Печели с Бяла Карта“, в която за всеки препоръчан от теб приятел, който сключи договор за Бяла Карта, печелиш 30 дни БЕЗ ЛИХВА. По случай рождения ни ден решихме да удвоявоим периода, които можеш да спечелиш! ДА, препоръчай Бяла Карта на приятел до 31-ви май 2021 г и можеш да спечелиш цели 60 дни БЕЗ ЛИХВА по твоята Бяла Карта. Прочети повече тук.

Празнувай с Бяла Карта и спечели!

Благодарим за доверието,

Екипът на Бяла Карта

0 Коментара



Кредитна карта, с която имаш, когато искаш