Кандидатствай Вход
Бяла Карта и фондация И АЗ МОГА казват „Да“ на достъпната рехабилитация за децата с увреждания от „Център за Надежда“

Бяла Карта и фондация И АЗ МОГА казват „Да“ на достъпната рехабилитация за децата с увреждания от „Център за Надежда“

Съвместен проект между Бяла Карта и фондация I CAN TOO  осигурява средства за програма „Мобилен терапевт“ за децата с увреждания в „Център за Надежда“. С този социален проект провокираме всички последователи, приятели и съмишленици на идеята да се включат в инициативата. Създадохме специално видео, за да популяризираме каузата. Всичко, което трябва да направите, за да помогнете на децата, е да харесате видеото. За останалото ще се погрижи Бяла Карта, която ще превърне всеки ваш лайк в средства в полза на кампанията. 

Крайната цел на програма „Мобилен терапевт“ на фондация I CAN TOO е осигуряване на регулярна двигателна рехабилитация за децата с тежки увреждания в „Център за Надежда“. Недостъпността, липсата на транспорт, трудното придвижване и пренасянето на младежите често ги лишават от тази възможност. Програмата ще помогне на над 50 деца с най-тежки увреждания от „Център за Надежда” да получат животоспасяваща терапия и то в собствения си дом.

До момента I CAN TOO успя да събере средства за осигуряване на двама рехабилитатори в „Център за Надежда“, които да извършват двигателна терапия. Следващата стъпка от кампанията е набирането на средства за закупуване на автомобил, пригоден за инвалидни колички, тъй като голям брой деца, посещаващи Центъра, срещат трудности при стигането до него. Горди сме, че Бяла Карта подкрепя програмата и казва „Да“ на една по-достъпна рехабилитация. Сигурни сме, че нашият принос ще доведе до по-скорошната и реализация, както и до подобряване на  социалния живот на децата с увреждания. А за тях е нужно толкова малко- понякога един жест е напълно достатъчен, за да ги развесели и вдъхнови!  

Бяла Карта застава зад каузата за по-достъпна рехабилитация на децата с увреждания. Подкрепи ни и ти и харесай видеото. Всеки твой лайк ще се превърне в средства, които компанията ще дари в полза на програма „Мобилен терапевт“ на фондация „И АЗ МОГА“.
 

 

0 Коментара



Кредитна карта, с която имаш, когато искаш