Кандидатствай Вход
Клиентите на Бяла Карта вече могат да погасяват задълженията си и в касите на EasyPay

Клиентите на Бяла Карта вече могат да погасяват задълженията си и в касите на EasyPay

  • Бяла Карта
  • 20.09.2018
  • Новини
  • Коментари: 0
  • 8298

Имаме добра новина за теб! Като картодържател на Бяла Карта и клиент на „Аксес Файнанс“ ООД, вече можеш да плащаш своите задължения в офиси и каси на EasyPay в цялата страна. Благодарение на партньорството между EasyPay и „Аксес Файнанс“ ООД, клиентите на Бяла Карта ще разполагат с още над 2000 места  в страната за плащане на вноски по своите кредитни карти.

Процедурата за извършване на плащане  е улеснена за теб, защото вече няма да е нужно да предоставяш своя IBAN. При посещение на най-удобната за теб каса на EasyPay, трябва да заявиш, че желаеш да направиш плащане по своята Бяла Карта или да посочиш името на търговеца, който фигурира в системата на EasyPay , а именно  „Аксес Файнанс“ ООД.

Добре е да имаш предвид, че може да ти бъде изискан допълнително твоя КИД (Номер на договора), което зависи изцяло от сумата, която погасяваш. Номерът на твоя договор можеш да откриеш изписан в долния ляв ъгъл на твоята Бяла Карта.

За да направиш успешно плащане по Бяла Карта, ще трябва да заплатиш Такса за плащане в офис на EasyPay. Цената на услугата зависи от предвидената от теб сума за погасяване. Ако сумата е до 100.00 лева, таксата, която трябва да заплатиш е 1,2% от нея, но не по-малко от 0.20 лева. Ако размерът на вноската ти е над 100.00 лева, цената на трансакцията е 1.20 лева, независимо от точния размер на сумата, която превеждаш.

Важно е да знаеш още, че плащанията през EasyPay ще се отразяват в реално време в системата за администриране на плащанията на „Аксес Файнанс“ ООД. Това намалява риска да изпаднеш в просрочие, ако плащаш в последния ден от падежа на твоята вноска по кредитна карта Бяла Карта.

За нас е важно твоето потребителско изживяване да бъде възможно най-доброто. Ето защо, ако имаш каквито и да било въпроси, неясноти или  коментари към начина на плащане на вноска по Бяла Карта през EasyPay, можеш да се обърнеш към нас на email: help@bialakarta.bg или на телефон: 0700 20 140 (без допълнително таксуване).

Кредитна карта, с която имаш, когато искаш