Кандидатствай Вход
Бяла Карта Със Специална Оферта За Студенти

Бяла Карта Със Специална Оферта За Студенти

  • Бяла Карта
  • 06.09.2016
  • Новини
  • Коментари: 0
  • 2777

Бяла Карта стартира промоцията „Бяла Карта за студенти“, която ще се проведе за периода от 16ти ноември 2015г. до 16ти февруари 2016г. Промоцията е ориентирана главно към студенти. 

Това означава, че ако ти си студент и имаш нужда от средства, за да задоволиш твоя потребност, можеш да кандидатстваш за международна кредитна карта – Бяла Карта в периода на промоцията. При одобрение, ще можеш да пазаруваш цели 6 месеца онлайн с твоята кредитна карта като всяка онлайн трансакция, която осъществяваш с нея, е с 60 дни гратисен период!

Лимитът по кредитна карта Бяла Карта, който може да ти бъде отпуснат, е в размер от 100лв. до 3000лв. Издаването на Бяла Карта, както преиздаването и обслужването не е обвързано с такси и допълнително натоварване за теб като потребител. Освен това, за всяка една трансакция, която извършваш с Бяла Карта, ще бъдеш уведомяван чрез sms, при това напълно безплатно. В допълнение, можеш спокойно да теглиш пари в брой на банкомати в България, тъй като тази услуга също е лишена от каквито и да е такси, които принципно са характерни за кредитните карти като такива. Бяла Карта не изисква също така такса при плащане в търговски обекти или онлайн. 

Кандидатстването за кредитна карта Бяла Карта също е максимално улеснено за потребителя, тъй като се избягват така добре познатите ни банкови процедури, а самото кандидатстване става онлайн или по телефон в удобно за теб време. Одобрението за картата също става по телефон. Освен това, ти ще получиш твоята кредитна карта на удобен за теб адрес. 

Какво е необходимо, за да вземеш Бяла Карта и да участваш в промоцията за студенти?

За да вземеш кредитна карта Бяла Карта, трябва да удостовериш на първо място, че си студент. С одобрението си за Бяла Карта, ти вече участваш в промоцията "Бяла Карта за студенти". Можеш да пазаруваш с Бяла Карта с отстъпки в партньорската ни мрежа, която вече наброява над 100 партньора в цялата страна, както и в специално разработената платформа за колективно онлайн пазаруване на Бяла Карта – Белият магазин, в който можеш да избираш сред разнообразие от атрактивни оферти на ексклузивни цени само за потребителите на Бяла Карта

Участвайки в конкретната ни промоция „Бяла Карта за студенти“, ти можеш да пазаруваш цели 6 месеца онлайн като без значение каква поръчка извършваш онлайн, при заплащане с Бяла Карта, за всяка една трансакция имаш 60 дни гратисен период! 

Повече за условията на промоцията, можеш да прочетеш тук.

Кредитна карта, с която имаш, когато искаш