Кандидатствай Вход
Бяла Карта Със Специална Оферта За Студенти

Бяла Карта Със Специална Оферта За Студенти

Бяла Карта стартира промоцията „Бяла Карта за студенти“, която ще се проведе за периода от 16ти ноември 2015г. до 16ти февруари 2016г. Промоцията е ориентирана главно към студенти. 

Това означава, че ако ти си студент и имаш нужда от средства, за да задоволиш твоя потребност, можеш да кандидатстваш за международна кредитна карта – Бяла Карта в периода на промоцията. При одобрение, ще можеш да пазаруваш цели 6 месеца онлайн с твоята кредитна карта като всяка онлайн трансакция, която осъществяваш с нея, е с 60 дни гратисен период!

Лимитът по кредитна карта Бяла Карта, който може да ти бъде отпуснат, е в размер от 100лв. до 3000лв. Издаването на Бяла Карта, както преиздаването и обслужването не е обвързано с такси и допълнително натоварване за теб като потребител. Освен това, за всяка една трансакция, която извършваш с Бяла Карта, ще бъдеш уведомяван чрез sms, при това напълно безплатно. В допълнение, можеш спокойно да теглиш пари в брой на банкомати в България, тъй като тази услуга също е лишена от каквито и да е такси, които принципно са характерни за кредитните карти като такива. Бяла Карта не изисква също така такса при плащане в търговски обекти или онлайн. 

Кандидатстването за кредитна карта Бяла Карта също е максимално улеснено за потребителя, тъй като се избягват така добре познатите ни банкови процедури, а самото кандидатстване става онлайн или по телефон в удобно за теб време. Одобрението за картата също става по телефон. Освен това, ти ще получиш твоята кредитна карта на удобен за теб адрес. 

Какво е необходимо, за да вземеш Бяла Карта и да участваш в промоцията за студенти?

За да вземеш кредитна карта Бяла Карта, трябва да удостовериш на първо място, че си студент. С одобрението си за Бяла Карта, ти вече участваш в промоцията "Бяла Карта за студенти". Можеш да пазаруваш с Бяла Карта с отстъпки в партньорската ни мрежа, която вече наброява над 100 партньора в цялата страна, както и в специално разработената платформа за колективно онлайн пазаруване на Бяла Карта – Белият магазин, в който можеш да избираш сред разнообразие от атрактивни оферти на ексклузивни цени само за потребителите на Бяла Карта

Участвайки в конкретната ни промоция „Бяла Карта за студенти“, ти можеш да пазаруваш цели 6 месеца онлайн като без значение каква поръчка извършваш онлайн, при заплащане с Бяла Карта, за всяка една трансакция имаш 60 дни гратисен период! 

Повече за условията на промоцията, можеш да прочетеш тук.

0 Коментара



Кредитна карта, с която имаш, когато искаш