Кандидатствай Вход
Бяла Карта с годишна награда за безупречно клиентско обслужване за трета година

Бяла Карта с годишна награда за безупречно клиентско обслужване за трета година

Компанията, предлагаща Бяла Карта на пазара – Аксес Файнанс, за трета поредна година е отличена с награда за отлично обслужване на клиентите си през 2019 г.

Горди сме с годишната награда на LiveHelpNow, както и с това, че през цялата 2019 година бяхме в топ 100 на отличените кoмпании в ежемесечните класации, в които се съревновават над 10 000 участника от цял свят.

Създадохме Бяла Карта през 2013 година, тъй като забелязахме нуждата на клиентите да имат доверен финансов партньор. Постарахме да предложим на пазара иновативен продукт, съобразен изцяло с вашите нужди. Мисията ни от тогава е да имаме достъпен продукт, да похождаме индивидуално към всеки клиент и да предоставяме безупречно обслужване за нашите клиенти. Стойността на наградата е изключително голяма за нас, защото виждаме резултат от всички наши усилия за създаване на нов стандарт за индивидуалното обслужване на клиентите онлайн.

Третата поредна награда “Best Customer Services” на Livehelp Now е огромна чест и отговорност за нас. Победителите се определят на база 12 метрики – част от тях са резултати от клиентски анкети, брой на посетителите, средно време на приемане на запитване и обслужване на клиента, компетентност на операторите и други.

През 2020 ще продължим да се стремим да ви предоставяме безупречно клиентско обслужване. Вярваме, че то е основата, върху която можем да развием още по-ефективен финансов продукт, отговарящ на вашите нужди.

Благодарим ви за доверието!

0 Коментара



Кредитна карта, с която имаш, когато искаш