Кандидатствай Вход
Какво има да ни каже един клиент на Бяла Карта

Какво има да ни каже един клиент на Бяла Карта

За един бизнес, без значение каква е неговата основна дейност, мнението на неговите клиенти, е от съществено значение. Помислихме, че ще ти е интересно, ако споделим думите, които един клиент на Бяла Карта имаше да каже.

„Здравейте, пише Ви Илиан Иванов Йорданов.

Аз съм притежател на кредитна карта "Бяла Карта" с лимит, който прогресивно нараства. Когато разбрах за този Ваш финансов продукт не се поколебах да кандидатствам. И не сгреших, защото Вие имате прозрачни условия както за кандидатстващите за "Бяла Карта", така и за одобрените.

Вашите лихвени проценти са конкурентноспособни на пазара на кредитите. Формата на кредит, а именно кредитна карта, е изключително изгодна за всеки. Тя няма такси и лихви за неизползвана сума от картодържателя, няма годишни такси за управление на сметка или кредит, таксата за вноските по банков път за използвани средства от картата е фиксирана - 1 лв. и не е обвързана с внасяната сума. Всички тези неща я превръщат в сигурно финансово средство за непредвидени разходи и решаване бързо и навременно на проблема с липсата на пари в брой и сега.

С това тя анулира нуждата от бързите кредити с високи лихви и много такси. Одобрението за такава карта е лесно и тя е подходяща за всеки. Кредитната карта е осигурена с личен акаунт за управление на средствата. Освен това има и смс - известие за изтеглена сума.

Всички тези неща ме провокират да говоря за нея открито без да се срамувам. Трима мои приятели след като разбраха от мен за нея кандидатстваха за Бяла Карта и впоследствие бяха одобрени. Към момента са с редовни плащания към дружеството.

Поздрави !..“

На нас ни остава единствено да благодарим на Илиан за това, че сподели мнението си с нас и нямаше нищо против думите му да бъдат споделени и с теб!

0 Коментара



Кредитна карта, с която имаш, когато искаш