Кандидатствай Вход
Бяла Карта с годишна награда за изключително обслужване на клиентите си

Бяла Карта с годишна награда за изключително обслужване на клиентите си

Гордеем се, че и през цялата 2018 година успяхме да бъдем до всеки един от нашите вече над 100 000 клиенти!

Компанията, предлагаща Бяла Карта на пазара – Аксес Файнанс, е единствената българска компания измежду 100-те отличени фирми за безупречно клиентско обслужване през 2018 година.

Сферата на финансовите услуги се променя динамично. Днес клиентите не гледат на финансовите дружества просто като на място, откъдето могат да вземат заем или където да вложат парите си. Финансовите институции вече са партньори на клиентите си и перфектното обслужване е важна част от цялостното предлагане на финансови продукти и услуги.

Още през 2013-та година, осъзнахме тези промени на пазара на финансови продукти и услуги и опитахме да предложим иновативен продукт, съобразен изцяло с нуждите на клиента. В основата на модела на Бяла Карта са достъпността и индивидуалният подход! Вече повече от 5 години се стремим и стараем да предлагаме качество без аналог на финансовия пазар.

Наградите “Best Customer Services” на LiveHelpNow се присъждат след обективно сравнение на 12 метрики, базирани на 50 различни критерия. Сред измерителите на отличното клиентско обслужване са фактори като резултати от клиентски анкети, обем на посетителите, средно време за приемане на запитване от клиент и неговото обслужване, компетентност на операторите и други.

Ето защо, макар че не е първа за нас, наградата “Best Customer Services” на LiveHelpNow винаги е голямо признание за усилията ни. Огромно признание, защото от софтуерния продукт на LiveHelpNow се възползват стотици хиляди компании по света, а в ежемесечните класации се съревновават по 10 000 учатника.

Да бъдем  ежемесечно, през цялата 2018 година, при това не за първа година, една от 100-те отличени компании измежду всички тези 10 000, за нас е чест, но и огромна отговорност. Безупречният потребителски съпорт оттук насетне трябва да бъде основа, задължителен минимум, над който да градим още по-добър финансов продукт, отговарящ на всяка нужда на българските потребители.

Благодарим ви за доверието!

0 Коментара



Кредитна карта, с която имаш, когато искаш