Кандидатствай Вход
Информация във връзка с празничните и почивни дни

Информация във връзка с празничните и почивни дни

Уважаеми клиенти,


Ето че почти измина още една календарна година и предстоят дни на празненства, срещи с близки и почивка! Пожелаваме на всички, тези дни да са дни на радост, приятни емоции и много подаръци! Понеже и ние искаме да подарим нещо, решихме да допринесем за празничната коледна трапеза като подготвихме специални късмети-пожелания от Бяла Карта. Можете да ги изтеглите и разпечататае и да зарадвате близките си с вкусна баница и забавни късмети.

Искаме също така да ви информираме, че заради празничните дни нашият екип ще работи с намалено работно време. Въпреки това, сме се постарали да осигурим адекватна връзка във всеки един от почивните дни.
 
На 24, 25, 26 и 31 декември ще обслужваме Клиенти от 08:00ч до 18:00ч. В посочените часове ще можете да се свържете с наши сътрудници на телефона ни 0700 20 140. В тези часове ще бъдат обработвани и заявки. 

Ако планирате посещение в офиса ни, то имайте предвид,  че 24, 25 и 26 декември са почивни дни, а работното му време на 31 декември ще е от 8:30 до 12:00ч.
 
На 01 януари 2019 - ще обслужваме клиенти от  09:00ч. до 19:00ч.
 
Предвид намаленото ни работно време е възможно да се получат известни забавяния в обработването на заявките и одобрението на клиенти. Предварително молим да ни извините и да бъдете по-търпеливи в очакване на обратна връзка.

Пожелаване на всички свои настоящи, а и на бъдещите си клиенти Весели празници! Благодарим ви за доверието, което ни гласувахте за 5-та поредна година!

Екипът на Бяла Карта

0 Коментара



Кредитна карта, с която имаш, когато искаш