Кандидатствай Вход
Как да се предпазите от телефонни измами от името на Бяла Карта?

Как да се предпазите от телефонни измами от името на Бяла Карта?

Надали има човек, който да не е оставал със смесени чувства, когато му се обадят по телефона с предложение за продукт или услуга, особено ако към дадения момент той никога не е бил клиент на компанията, от чието име се прави прозвъняването. Именно този момент на объркване и несигурност използват от скоро телефонни измамници, които се представят за служители на Бяла Карта и предлагат кредит и издаване на кредитна карта.

След получен сигнал за опит за измама, искаме да споделим с теб как да разбереш дали си на мушката на телефонни измамници и как да реагираш в такива ситуации.

Как да се предпазите от телефонни измами от името на Бяла Карта?

1. Не предоставяй лични данни и данни за свои близки по телефона, ако имаш съмнение за полученото обаждане.

2. Ако се съмняваш, че разговаряш със служител на Бяла Карта, веднага поискай да се представи с име и фамилия пред теб, да посочи от къде се обажда и по какъв начин можеш да се свържеш с него. Опитай да получиш максимално информация, чиято истинност можеш лесно да провериш на сайта ни.

3. Без да предоставяш лични данни, помоли да ти се обадят малко по-късно за категоричен отговор на запитването.

4. Веднага след разговора позвъни на телефон 0700 20 140 или се свържи с нас на email help@bialakarta.bg и провери дали информацията, която си получил е коректна. Ние ще проверим дали името, което ни предостаяте отговаря на името на наш служител.

Нашият екип е готов да съдейства на граждани, които имат съмнение, че са попаднали на телефонни измамници. Несъмнено предимство в този случай е фактът, че всички разговори на нашите служители с клиенти се записват. Записът е изцяло в твоя полза. Той гарантира, че няма да бъдеш подведен или излъган, а ако решиш, че към теб са се отнесли некоректно, можем да се позовем на записа, за да го докажем.

Не забравяй - ние от Бяла Карта не можем да си позволим компромис в комуникацията с потребителите. Именно по това лесно ще познаеш нашите оператори – те са истински професионалисти.

0 Коментара



Кредитна карта, с която имаш, когато искаш