Кандидатствай Вход
Как да се предпазите от телефонни измами от името на Бяла Карта?

Как да се предпазите от телефонни измами от името на Бяла Карта?

  • Бяла Карта
  • 22.02.2019
  • Новини
  • Коментари: 0
  • 8518

Надали има човек, който да не е оставал със смесени чувства, когато му се обадят по телефона с предложение за продукт или услуга, особено ако към дадения момент той никога не е бил клиент на компанията, от чието име се прави прозвъняването. Именно този момент на объркване и несигурност използват от скоро телефонни измамници, които се представят за служители на Бяла Карта и предлагат кредит и издаване на кредитна карта.

След получен сигнал за опит за измама, искаме да споделим с теб как да разбереш дали си на мушката на телефонни измамници и как да реагираш в такива ситуации.

Как да се предпазите от телефонни измами от името на Бяла Карта?

1. Не предоставяй лични данни и данни за свои близки по телефона, ако имаш съмнение за полученото обаждане.

2. Ако се съмняваш, че разговаряш със служител на Бяла Карта, веднага поискай да се представи с име и фамилия пред теб, да посочи от къде се обажда и по какъв начин можеш да се свържеш с него. Опитай да получиш максимално информация, чиято истинност можеш лесно да провериш на сайта ни.

3. Без да предоставяш лични данни, помоли да ти се обадят малко по-късно за категоричен отговор на запитването.

4. Веднага след разговора позвъни на телефон 0700 20 140 или се свържи с нас на email help@bialakarta.bg и провери дали информацията, която си получил е коректна. Ние ще проверим дали името, което ни предостаяте отговаря на името на наш служител.

Нашият екип е готов да съдейства на граждани, които имат съмнение, че са попаднали на телефонни измамници. Несъмнено предимство в този случай е фактът, че всички разговори на нашите служители с клиенти се записват. Записът е изцяло в твоя полза. Той гарантира, че няма да бъдеш подведен или излъган, а ако решиш, че към теб са се отнесли некоректно, можем да се позовем на записа, за да го докажем.

Не забравяй - ние от Бяла Карта не можем да си позволим компромис в комуникацията с потребителите. Именно по това лесно ще познаеш нашите оператори – те са истински професионалисти.

Кредитна карта, с която имаш, когато искаш