Кандидатствай Вход
Бяла Карта вече с възможност за онлайн плащане на задълженията

Бяла Карта вече с възможност за онлайн плащане на задълженията

  • Бяла Карта
  • 06.04.2020
  • Новини
  • Коментари: 0
  • 5401

Удобството и сигурността на клиентите ни са наистина важни за нас. Ето защо, от днес има по-лесен и удобен начин да платиш задълженията по своята Бяла Карта. Може да направиш това бързо, сигурно и безплатно изцяло онлайн. 

За да използваш услугата не е задължително да имаш индивидуален потребителски профил, но ние силно го препоръчваме. В личния си профил в Бяла Карта няма да е необходимо всеки път да въвеждаш данните на картата си и данните си за плащане, ще имаш възможност да видиш стойността на Минималната дължима сума по твоята карта.

За  да се възползваш от множеството предимства на индивидуалния клиентски профил, регистрирай своята Бяла Карта още днес. Освен улесненото онлайн плащане, в индивидуалния потребителски профил, ще имаш възможност да проверяваш свободно и неограничено всички трансакции, да вадиш справки, както и да комуникираш с нашия отдел за обслужване на клиенти, да деактивираш определени действия за твоята Бяла Карта, а можеш да я деактивираш временно и изцяло. Виж как да регистрираш своя индивидуален профил тук.

За да използваш услугата онлайн плащане, влез тук и следвай описаните стъпки.

Екипът на Бяла Карта препоръчва на всички свои клиенти да плащат задълженията си онлайн и да останат вкъщи в периода на извънредно положение. Плати бързо, сигурно и напълно безплатно онлайн. 

Кредитна карта, с която имаш, когато искаш