Кандидатствай Вход
Пазарувай през април с кредитна карта Бяла Карта и играй за велосипед DRAG

Пазарувай през април с кредитна карта Бяла Карта и играй за велосипед DRAG

Може би се питаш какво сме подготвили за теб този месец? Знаеш, че Бяла Карта организира за своите потребители регулярни месечни промоции, в които раздаваме великолепни награди на нашите потребители. На 4-ти април 2016 г. изненадахме 3 прекрасни дами-клиенти на Бяла кредитна карта с 3 оригинални колиета Swarovski. Този месец, обаче, сме подготвили нещо по-специално за аудиторията на Бяла Карта по случай началото на пролетта. Пазарувай с кредитна карта Бяла Карта през април и играй за 3 велосипеда DRAG. Велосипедите ще бъдат раздадени на 3-та щастливци от томболата на промоцията „Пролетта е движение с Бяла Карта“, която обхваща периода от 1-ви до 30-ти април 2016 г.

Как можеш да вземеш участие в априлската промоция на Бяла Карта?


Единственото условие, което трябва да изпълниш, е да пазаруваш с кредитна карта Бяла Карта в периода на промоцията, от 1-ви до 30-ти април 2016 г. Общата стойност на трансакциите, която трябва да направиш е минимум 100 лв. Трансакциите, които ти дават право на участие, съответно, са трансакции, извършени на ПОС-терминал в търговски обект или онлайн.

Достигнеш ли минималната сума от 100 лв. при пазаруване с твоята кредитна Бяла Карта, ти ще бъдеш автоматично включен в томболата на промоцията за 3 уникални велосипеда DRAG.

Пожелаваме ти успех!

Прочети повече за промоцията и условията на участие – „Пролетта е движение с Бяла Карта“.

0 Коментара



Кредитна карта, с която имаш, когато искаш