Кандидатствай Вход
Празнувай месеца на дамите с Бяла Карта и спечели колие Swarovski

Празнувай месеца на дамите с Бяла Карта и спечели колие Swarovski

Март – месецът на дамите е тук! Отново сме подготвили нещо специално, с което да изненадаме женската аудитория на Бяла Карта. От 1-ви до 31-ви март тече мартенската промоция „Март-месецът на дамите с Бяла Карта“, в която ще раздадем 3 прекрасни колиета Swarovski на три прекрасни дами.

Как можеш да участваш?

Промоцията ни „Март – месец на дамите с Бяла Карта“ е ориентирана към женската част от потребителите на кредитна карта Бяла Карта и обхваща периода от 1-ви до 31-ви март 2016г. За да вземеш участие, трябва да извършиш не по-малко от 3 трансакции с твоята кредитна карта Бяла Карта в периода на промоцията. Типът на трансакциите, които ще ти дадат право на участие, са трансакции с Бяла Карта, извършени на ПОС или онлайн. След направената от теб 3-та трансакция ти ще бъдеш включен в томболата на промоцията, която ще се разиграе на 4-ти април 2016г. Не е необходимо да се регистрираш в специално приложение, или нещо такова. Стига в периода на промоцията да си изпълнил условията, ще бъдеш включен автоматично в списъка за томболата.

Какво можеш да спечелиш?

Ако използваш активно твоята Бяла Карта през месец март и извършиш поне 3 трансакции с нея при пазаруване на ПОС или онлайн, имаш възможност да спечелиш оригинално елегантно колие Swarovski. Наградите са 3 на брой, затова и три ще са щастливките, които ще зарадваме с великолепната награда. Все пак март месец е месецът на жените. Не би ли било страхотно, ако получиш един допълнителен подарък, с който да отпразнуваш месеца на дамите тази година?

Побързай и още сега вземи участие в промоцията ни. Разгледай ексклузивните оферти, които сме подготвили за теб като наш клиент в Белият магазин и се възползвай от големите отстъпки при пазаруване с Бяла Карта.

Прочети пълните условия за участие в промоцията на Бяла Карта тук.

0 Коментара



Кредитна карта, с която имаш, когато искаш