Кандидатствай Вход
Как да си спестиш пари с кредитната карта?

Как да си спестиш пари с кредитната карта?

Вярваме че, всеки картодържател си е задавал въпроса „Как да си спестя пари с кредитната карта?“.

Имайки предвид, че кредитните карти са инструменти, с които да подобряваш кредитния си рейтинг и успоредно с това да разполагаш свободно с финансови средства, то спестяването на пари, докато ползваш това безценно разплащателно средство е напълно възможно. Можеш да пестиш не само чрез купуването на стоки и услуги, но и заради самия факт, че си избрал подходящата за теб кредитна карта, която е максимално изгодна за навиците ти на пазаруване.

Ето няколко ефикасни начина, с които ще управляваш разумно кредитната си карта и ще съумееш да извлечеш огромни ползи от нея:

  • Анализирай всички възможности, преди да избереш кредитна карта

Всъщност един от факторите, които са предпоставка за умното и ефективно използване на кредитната ти карта, е именно правилният избор на самата карта. Даваме ти пример: Кандидатстваш за кредитна карта в дадена банка и получиш отказ, поради лош кредитен рейтинг или друга причина, която банковата институция не коментира с теб. Това въобще не означава, че нямаш шанс да се сдобиеш с парични средства от друга финансираща компания. На практика, причината, заради която си отхвърлен от банката най-вероятно е критерий, който е индикатор за кредитоспособността ти, единствено за въпросната банка. От което следва, че можеш да потърсиш други възможности за финансиране от небанкови институции и отново да кандидатстваш за подобно разплащателно средство.

Аксес Файнанс е небанковата институция, която не приема като решаващи фактори кредитната ти история или липсата на такава. За да получиш своята кредитна Бяла Карта не е нужно да имаш добра история, свързана с отношенията ти с банки, дори не е задължително да си ползвал банкови услуги досега. Това се отнася и за кредитния ти рейтинг – помни, че той се изчислява различно от всяка банка. Следователно, ако не си одобрен за кредитна карта от една компания, то това не означава, че няма да си одобрен от друга. Затова е създадена и Бяла Карта – за да бъде масово разплащателно средство, с прозрачни условия и достъпно до повечето българи. Без значение дали имаш минали закъснения на вноски по кредит или кредитното ти досие е чисто, имаш реален шанс да се сдобиеш с кредитна Бяла Карта. При това без да се налага да предоставяш редица документи и трудов договор. Освен че не ти изискваме документация, не дължиш и никакви такси при кандидатстването за Бяла Карта.

  • Възползвай се от клубния онлайн магазин

Бяла Карта има и друго предимство пред останалите кредитни карти, което ти дава шанс да пестиш пари, докато плащаш с нея. Става въпрос за Белият магазин, в който ще намериш страхотни промоционални оферти на ниски цени. Той е създаден само за картодържателите на кредитна Бяла Карта и предлага продукти и услуги с отстъпка от редовната цена, ако пазаруваш със своята Бяла Карта. Съветваме те да не пропускаш тази чудесна възможност да спестиш финансови средства, плащайки с кредитна Бяла Карта. Не забравяй, че онлайн магазинът е един от най-лесните начини да пазаруваш, защото дори не е необходимо да излизаш от вкъщи – можеш просто да седиш на удобния си диван и да избираш уникални стоки, които закупуваш на момента с Бяла Карта.

  • Участвай в промоционалните кампании и печели награди

Един сигурен начин да се сдобиеш с максималната полза от кредитната ти карта е да участваш във всички игри, които се организират от компанията. В случая, с Бяла Карта имаш огромен шанс да спечелиш несравними подаръци, защото Аксес Файнанс организира промоционални кампании всеки месец. Участвайки в тези кампании и плащайки с кредитна Бяла Карта, ти имаш шанс не само да градиш добра кредитна история, защото ползваш кредитната карта, но и да се сдобиеш с допълнителни придобивки. Всичко това – докато се забавляваш и пазаруваш с твоята любима Бяла Карта.

Хиляди картодържатели се възползват всеки месец от тези плюсове на иновативната кредитна карта, защото знаят, че ползвайки отстъпките и привилегиите на Бяла Карта си спестяват пари и изграждат добрия си кредитен рейтинг за едно по-добро финансово бъдеще.

0 Коментара



Кредитна карта, с която имаш, когато искаш