Кандидатствай Вход
Как да следим изгодните промоции и намаления онлайн?

Как да следим изгодните промоции и намаления онлайн?

Тенденцията за все по-трайно ориентиране на потребителите към онлайн пазаруването не подмина и нашата страна през последните няколко години. Онлайн пазаруването е предпочитано пред традиционното такова не само поради по-голямото удобство и комфорт за продавача, както и възможността да си купиш всичко необходимо, без въобще да излизаш от дома си. 

Множеството онлайн магазини и търговски платформи в необятното интернет пространство също така ти предоставят повече от добри опции да се възползваш от изгодни промоции и намаления. В следващите редове ще ти дадем няколко съвета за това как по-лесно да откриваш подобни сделки в мрежата.

Ето как да следим изгодните промоции и намаления онлайн:

Запиши се за нюзлетъри 

Това е един от най-лесните начини да следиш изгодните предложения в любимите ти онлайн магазини. Повечето такива сайтове в мрежата дават възможност на клиентите си да получават регулярно подобна информация, както и новини във връзка с развитието на самия магазин и промените в предлаганата от него продуктова гама. 

Всичко, което трябва да направиш за целта, е да въведеш своя имейл в съответното поле и да натиснеш един бутон (обикновено „Абонирай се“ или „Subscribe“). След това ще получаваш директно по пощата всички известия относно съответния търговец, които биха могли да представляват интерес за теб. 

Включително последните брошури, промоции и намаления, най-новите предложения в продуктово отношение и различни изменения в условията за поръчване и доставка.  Имай предвид, че онлайн магазина може да дава и допълнителна отстъпка за първа поръчка, ако се запишеш за бюлетина. Това е още един бонус за теб.  

Изчисти историята на браузъра 

Ако пък сайтовете и търговските платформи, от които си пазарувал досега, не те задоволяват във връзка с намирането на ниски цени и изгодни предложения, изчистването на историята на браузъра е една доста адекватна мярка. 

Защо се прави подобно действие? Истината е, че Google търсачката е програмирана така, че да ти предлага резултати, съобразени с твоите лични навици и интереси. Или казано с други думи, когато си посещавал многократно даден сайт, твърде вероятно е той отново да ти излезе на челните места в списъците с резултати от мрежата. 

При изчистване на историята обаче всичко за теб ще започне отначало и ще ти е доста по-лесно да откриеш платформи, които не са ти попадали досега. Може би точно в тези платформи ще е налице съотношението между качество и цена, което отговаря на твоите изисквания и предпочитания.

Използвай възможностите на социалните мрежи 

Социалните мрежи също са доста полезен инструмент, когато става въпрос за следене на изгодни промоции и намаления онлайн. По-голямата част от търговските сайтове и платформи вече са наясно със значителното присъствие на съвременните потребители там и са направили свои страници или профили във Фейсбук, Инстаграм, Туитър и т.н. 

От теб се иска само да харесаш или последваш тези страници и профили, и техните публикации автоматично ще влязат в постоянния ти нюзфийд. Така докато се развличаш и общуваш с приятели и познати, ще имаш възможност да виждаш и всички най-нови и атрактивни предложения на онлайн магазините, от които най-често пазаруваш.

Потърси помощ от приятели 

И като заговорихме за приятели и познати, те също са надежден източник на информация във връзка с онлайн пазаруването. Истината е, че местата за пазаруване онлайн са наистина безброй. В този смисъл е трудно да прецениш коя платформа е достатъчно надеждна и коя няма да те остави особено удовлетворен от процеса на пазаруване. 

Малко помощ и съвети от приятели или познати обаче могат да те ориентират доста добре в необятното интернет пространство. Затова е мъдра идея да ги разпиташ от кои търговски платформи пазаруват най-често, доволни ли са от обслужването и качеството на предоставяните стоки, и т.н. 

А в случай, че по-голямата част от хората в твоя приятелски кръг рядко пазаруват онлайн (малко вероятно, но все пак), удачен вариант е да разгледаш потребителските мнения в тематични форуми, страници и групи в социалните мрежи.

Посещавай сайтове за сравнение на цени 

Да, съществуват и такива сайтове, които ти позволяват да сравняваш цените на продукти от един и същи тип, и да извеждаш най-изгодните за теб предложения. Как функционират подобни сайтове? 

В тях се въвеждат имената на търсените продукти (напр, риза, панталон), както и характеристиките, които желаеш да притежава съответният артикул (цвят, материя, размери и т.н.). След това резултатите излизат под формата на класация, давайки ти възможност да се насочиш директно към офертите, отговарящи на изискванията и предпочитанията ти.   

За да се възползваш от промоциите и отстъпките обаче, имаш нужда от финансов инструмент, който да ти дава възможност да се възползваш от всички промоции. Такъв може да бъде кредитната карта, защото имаш пари винаги, когато пожелаеш. Разбира се, можеш да платиш продукти или услуги, които са в рамките на одобрения ти кредитен лимит

 

Какви промоции и намаления са подходящи за плащане с кредитни карти?

Кредитните карти са перфектен инструмент, с който имаш възможност да се възползваш от всяка промоция, която видиш. На практика - няма промоция или намаление, които да не са подходящи да платиш с кредитната си карта. 

Преди да направиш покупката обаче, замисли се дали артикулът или услугата, която търсиш наистина са ти необходими. Не купувай неща, които не можеш да си позволиш - колкото и намалени да са те. 

Кредитната карта на практика е одобрен кредит в джоба ти, с който не трябва да чакаш да получиш заплатата си. Както всички знаем, понякога промоциите са ден, два или три, а изчаквайки, можеш да ги пропуснеш.

Ето защо, намери подходяща кредитна карта, за която да не плащаш годишна или месечна такса за обслужване, но да можеш да си подсигуриш пари до заплата, когато имаш нужда. Кредитна карта Бяла Карта е точно такава. 

Тя е с кредитен лимит от 100 до 3000 лева и може да ти помогне да се възползваш от топ оферти и най-добрите цени - дори преди заплата. 

Кредитна карта Бяла Карта може да бъде  твоят най-верен и полезен помощник, независимо дали става въпрос за онлайн пазаруване или пък за традиционно такова. Пазаруването в онлайн магазини става по-бързо, удобно и сигурно за теб.

Във физическите магазини можеш да се възползваш от оферти и отстъпки като платиш на ПОС, но можеш и да изтеглиш пари в брой от банкомат, ако търговецът не приема плащания с карта. Не се притеснявай, Бяла Карта е без такси за теглене от АТМ в България и страните от Европейския съюз. 

Това я прави добър избор и помощник за пазаруване, който можеш да заявиш бързо и лесно онлайн. Кредитна Бяла Карта – кредитната карта, която се наглася спрямо нуждите ти, каквото пожелаеш, където и да си.

0 Коментара



Кредитна карта, с която имаш, когато искаш