Кандидатствай Вход
Кога е най-изгодно да пазаруваме техника и как да изберем най-доброто на пазара?

Кога е най-изгодно да пазаруваме техника и как да изберем най-доброто на пазара?

  • Бяла Карта
  • 15.11.2019
  • Твоите пари
  • Коментари: 0
  • 1221

Пазаруването на бяла и черна техника е една значителна инвестиция в дома, която изисква сериозно количество средства. В този смисъл към него трябва да бъде подходено с максимално внимание, за да се вземе наистина най-правилното решение, удовлетворяващо нуждите и изискванията на потребителя. В днешната статия от блога на Бяла Карта ще се постараем да ти разкрием най-големите тайни и особености, свързани с процеса по пазаруване на техника – в кой период от годината е най-изгодно да правиш покупки от тази категория, кои са главните фактори при избора на артикули и къде можеш да откриеш най-качествената продукция.

Изгодно пазаруване на техника – през кой месец от годината? 

Разбира се, различните търговци на техника си имат свои собствени политики по отношение на цените, правените промоции и намаления. И все пак ако трябва да посочим месец от годината, през който би се натъкнал на най-голям брой изгодни оферти от категорията, несъмнено този месец е ноември. Тогава обикновено се състоят т.нар. „Черни петъци“, ставащи все по-популярни и в нашата страна. Повечето физически обекти и онлайн магазини за техника се включват във въпросните инициативи, предлагайки значителна част от продуктовата си гама на невероятно ниски цени. Така че ти препоръчваме до края на месеца да следиш внимателно пазара на техника, ако искаш да се сдобиеш с най-добрите и качествени артикули при минимални за теб разходи.  

Критерии за избор на техника

Средства, с които разполагаш – преди да започнеш да оглеждаш артикули по магазините, оцени реално настоящите си финансови възможности и средствата, които можеш да отделиш. По този начин още отначало ще се насочиш към подходящи артикули и ще се предпазиш от грешки и неразумни покупки, излишно натоварващи личните ти финанси.

Налично пространство – задължително измери свободното пространство в съответната стая или помещение. Едва ли би искал да си купиш даден електроуред и впоследствие да установиш, че всъщност размерите му са прекалено големи за твоя дом и на практика няма къде да го поставиш.

Потърси допълнителна информация – хубаво е да потърсиш допълнителна информация в мрежата, извън тази, дадена на сайта на съответния търговец. В това число в социални мрежи, специализирани медии, потребителски форуми и т.н. Целта е да получиш независими отговори на някои важни за теб въпроси. Наистина ли продуктите от дадената марка притежават най-високо качество и надеждност? Добро ли е обслужването, което предлага набелязаният от теб търговец и има ли некоректни или съмнителни практики, за които трябва да се притесняваш? Не забравяй – най-верният избор е информираният такъв!

Внимание към стила и дизайна – стилът и дизайнът на електро- и домакинските уреди играят важна роля в изграждането на цялостния облик на съответното помещение. Така че се насочи към техника, която е не само надеждна във функционален аспект, но и като стил ще се синхронизира добре с останалата част от интериора.  

Защо Техномаркет?  

Техномаркет е една от най-големите вериги магазини за бяла, черна и офис техника у нас. Освен, че има магазини на много локации, има и разнообразие от уреди и марки – някои от които ексклузивни права за продажба. Благодарение на Техномаркет, твоето пазаруване на техника ще бъде не само качествено, но и изгодно от финансова гледна точка. И не говорим само за промоциите, а за това, че всички картодържатели на Бяла Kaрта ползват постоянна отстъпка, плащайки с нея.

Техномаркет работно време – ползи и преимущества за клиента 

Техномаркет разполага с физически магазини на територията на цялата страна. Тези магазини са с работно време до късно вечерта, както и в събота и неделя, така че дори работещите хора да могат да ги посетят без никакъв проблем. В допълнение, налице е и онлайн платформа, от която можеш да си поръчаш доставка на техника до посочен от теб адрес. Няма значение колко е натоварено твоето ежедневие или какво е стандартното ти работно време - ще имаш възможност да направиш подробен преглед на търсената категория техника и да избереш най-подходящите артикули за твоите изисквания и предпочитания.

Както вече споменахме, за притежателите на кредитна карта Бяла Карта пазаруването от Техномаркет е още по-приятно и изгодно. Разплащайки се с твоята кредитна карта Бяла Карта, ти ще получаваш 5% постоянна отстъпка за всеки един артикул, закупен от веригата (с изключение на тези от категориите „Компютри и периферия“, „Телефони и таблети“). Заложи на кредитна карта Бяла Карта и обзаведи дома си с техника от най-високо качество на максимално ниска цена!   

Кредитна карта, с която имаш, когато искаш