Кандидатствай Вход
Кога един кредит е изгоден за теб? /част 2/

Кога един кредит е изгоден за теб? /част 2/

Достъпна ли е кредитната карта?

Когато говорим за изгодна кредитна карта, няма как да пропуснем критерия достъпност. Какво означава това? Достъпната кредитна карта е лесна за получаване – ти можеш да кандидатстваш за нея по бърз начин, който не изисква много документация и усложнени процедури. Точно такава е и кредитна Бяла Карта – можеш да заявиш твоята Бяла Карта онлайн или на телефон 0700 20 140. Ние ти отговаряме в максимално бърз срок. И всичко това е напълно безплатно. Но дотук не свършват предимствата на Бяла Карта. Страхотната новина е, че ти ще я получиш до посочен от теб адрес, без да заплащаш каквато и да е такса. Ето това е достъпност, която не всеки може да ти осигури. За разлика от Бяла Карта, банковите кредитни карти много често изискват такса, за да кандидатстваш за тях. Освен това, банките ще ти поискат изключително много документи и лична информация, която трябва да им предоставиш и това не гарантира твоето одобрение. Защото повечето банкови институции вземат като определящ фактор за одобрение кредитната ти история, което означава, че ако имаш минали закъснения по ипотека или кредит, то може да ти бъде отказана желаната кредитна карта. Тук Бяла Карта отново е в ролята на достъпната кредитна карта. Причината е, че ние не изискваме от теб да бъдеш на трудов договор и да имаш определено кредитно минало. Всъщност, дори не е задължително да имаш каквато и да е кредитна история, защото можеш да получиш своята кредитна Бяла Карта, дори ако не си теглил кредит преди. Кандидатстването за Бяла Карта не е свързано с изисквания за документи и кредитен рейтинг, както при повечето банки.

Отстъпките

Много хора търсят в кредитната карта не само допълнителни финансови средства, но и плюсове, свързани с пазаруването и онлайн разплащането. За почитателите на интернет пазаруването, е изключително изгодно да разполагат с карта за определени отстъпки. Тук кредитна Бяла Карта е един от лидерите на пазара, защото ти предоставя безброй отстъпки при партньори и промоционални оферти в Белият магазин. Така ти се възползваш от допълнителната стойност на Бяла Карта, пазарувайки с нея в различни обекти и пестейки пари от намаленията, които ползваш. В нашата широка мрежа от партньори, ти получаваш уникани промоционални цени на редица артикули. За твое улеснение, имаш на разположение и специално Бялият магазин, пълен с разнообразни услуги и продукти, от които можеш да се възползваш. Там ще намериш онлайн сделки на страхотни цени, които са създадени специално за теб.

С Бяла Карта винаги фокусът е върху теб, точно затова не се ограничаваме със стандартните отстъпки. Ние от Аксес Файнанс организираме за нашите клиенти страхотни кампании, в които ти даваме възможност да участваш, за да ти подарим най-желаните подаръци. Пазарувай със своята кредитна Бяла Карта на различни места, виж страхотните ни промоционални кампании и можеш да спечелиш уникални награди.  Единственото условие е да плащаш с кредитна Бяла Карта, да разполагаш с парични средства, когато си поискаш и да радваш любимите си хора, като им купуваш прекрасни подаръци.

Персонален акаунт

Изгодната кредитна карта е с прозрачни условия и ясни лихви. Всичко това тя ти предоставя в индивидуален онлайн акаунт, в който можеш да влезнеш по всяко време и да направиш справка за задълженията си до момента. Бяла Карта ти предоставя този персонален акаунт, в който са упоменати всичките ти настоящи задължения, както и елементите, които включват. Така ще си наясно каква е месечната ти вноска и ще можеш да следиш баланса по кредитната си Бяла Карта. Това ще ти помогне и да избегнеш неправомерни действия с кредитната си карта, от страна на недоброжелатели, защото ще знаеш за каква сума и кога е използвана твоята Бяла Карта. Освен индивидуален акаунт мениджър, с Бяла Карта получаваш напълно безплатно и SMSизвестяване за предстоящи вноски, така ти напомняме, да не забавяш плащането си. Също така, за всяка извършена транзакция с Бяла Карта,ние отново ти гарантираме безплатно SMS известяване, за да те улесним максимално и да ти подарим спокойствие и сигурност.

Липсата на такси, допълнителни отстъпки и прозрачните условия, които ти дава Бяла Карта са един незаменим плюс в ежедневието ти. С нея ползваш пари в брой и едновременно плащаш по банков път, без да се замислиш, защото знаеш, че нямаш допълнителни такси. При това, ако решиш, че нямаш нужда от допълнителни пари и не използваш своята Бяла Карта, тя ти е безплатна. Това прави Бяла Карта още по-предпочитана и изгодна за теб и за хиляди българи, които се възползват от предимствата на това иновативно разплащателно средство.

0 Коментара



Кредитна карта, с която имаш, когато искаш