Кандидатствай Вход
В кои търговски обекти ти дава отстъпка Бяла Карта?

В кои търговски обекти ти дава отстъпка Бяла Карта?

  • Бяла Карта
  • 19.03.2019
  • Кредитни карти
  • Коментари: 0
  • 1202

Кредитна карта Бяла Карта се е доказала не само като добър помощник за изграждане на финансовото ти бъдеще, но и като изгодно средство за пазаруване, носещо предимства на притежателя си. Освен че се сдобиваш с парични средства, с които да разполагаш навсякъде и по всяко време, Бяла Карта ти носи и допълнителна стойност. Благодарение на партньорската си мрежа, кредитна карта Бяла Карта ти дава шанс да се възползваш от редица отстъпки от търговски вериги. Така наистина спестяваш докато харчиш и имаш привилегии пред всички останали потребители.

От разнообразни играчки за най-малките до релакс и стоматологични услуги, виж някои от търговските обекти, за които Бяла Карта ти дава процент отстъпка:

SDI - първият застрахователен брокер, създал верига от офиси за застрахователни и финансови услуги на територията на Република България. SDI предоставя на своите клиенти възможност да избират най-добрите продукти, предлагани от водещите застрахователни компании. С Бяла Карта ползваш специални отстъпки от застраховки в офисите на SDI за Каско, Застраховка за Дома и много други.

Ето някои от отстъпките при плащане с Бяла Карта в SDI:

10% за застраховка „Автокаско“, осигуряваща пълна застрахователна защита на автомобила срещу пожар, кражба, щети от трети лица, природни бедствия, пътно-транспортни произшествия включително щети в паркирано състояние и други.

5% за застраховка „Домашно имущество“ с премия до 35 лв. - тази застраховка ти позволява да защитиш дома си и имуществото в него срещу кражба, пожар, земетресение, природни бедствия, ВиК аварии, наводнения, причинени от съседи, токов удар и късо съединение!

20% за Медицинска застраховка при пътуване в чужбина - тази защита ще покрие разходите ти при внезапно заболяване или злополука в чужбина.

10% за застраховка „Карго“ - тази застраховка защитава твоите товари по време на международни и вътрешни превози.

10% за Туристическа застраховка – застраховка, предназначена за туристи, алпинисти и скиори, с която би си гарантирал средства за издирване, спасяване и транспортиране до най-близкото болнично заведение в резултат на злополука в България.

Техномаркет - веригата е изключителен представител на световноизвестните компании Samsung, Panasonic, Electrolux /AEG/, Zanussi и Blaupunkt за България. В магазините на веригата ще намериш продукти на всички водещи търговски марки в бранша, сред които Sony, Philips, Pioneer, Whirlpool, Yamaha, Jamo, LG, Daewoo, Grundig, JVC, Indesit, Ariston, Gorenje, Hitachi и много други. Отстъпката, която всеки притежател на Бяла Карта ползва, плащайки с нея в магазините е 5%. Като отстъпката важи за всички продуктови категории, без “компютри и периферия”, както и “телефони и таблети”.

Хотел-ресторант “Златна котва” - 10% постоянна отстъпка полза всеки, плащаш с кредитна Бяла Карта в този приказен хотел в Розовата долина. За комфорта на своите клиенти комплексът предлага просторен ресторант, лятна градина през сезона, хотелска част с 19 стаи и 5 апартамента с модерно обзавеждане.

ХИПОЛЕНД - компанията предлага богатия си продуктов микс в 22 собствени магазина, всеки от тях с търговска площ между 650 и 1 500 кв. м. Веригата има 6 обекта в  София, по 2 във Варна, Пловдив, Стара Загора, Бургас и Плевен,  както и във Велико Търново, Русе, Хасково, Пазарджик, Сливен и Габрово. А във всеки С Бяла Карта можеш да ползваш намаление 8% - отстъпка за всички артикули, с изключение на стоките, които са в промоции, акции, каталози, сезонни и други намаления.

Освен за радостта на малчуганите, Бяла Карта мисли и за по-достъпните здравни услуги, затова ти предоставя намаление и в Дентал Комфорт.

Дентал Комфорт -  модерна интердисциплинарна клиника. В Дентал Комфорт ще получиш висококачествено стоматологично лечение с най-модерните технологии в денталната медицина, както и високо технологична стоматологична техника и оптимални резултати. Ако се нуждаеш от спешен стоматологичен преглед или имаш зъбобол, възползвай се от 15% отстъпка с кредитна карта Бяла Карта. 

Кредитна карта, с която имаш, когато искаш