Кандидатствай Вход
Кои са най-популярните сайтове за пазаруване?

Кои са най-популярните сайтове за пазаруване?

Ако и ти си запален почитател на онлайн пазаруването, то тази статия със сигурност ще ти бъде колкото интересна, толкова и полезна. 

Искаме да ти представим най-популярните, сигурни и обичани сайтове за онлайн пазаруване. 

Бъди в крак с тенденциите и разбери кои са най-известните онлайн магазини, от които да пазаруваш от обувки и аксесоари, през коледни декорации и калъфи за телефони, до уреди за дома.

Независимо, дали хората пазаруват с дебитна или кредитна карта, то повечето картодържатели предпочитат именно тези сайтове, които ще изброим в по-долните редове.

И тъй като ние знаем, че ти обичаш да търсиш и намираш най-изгодните сделки в интернет пространството, преди да представим най-добрите „шопинг места“ в мрежата, ти напомняме, че пазаруването е по-бързо и приятно с Бяла Карта. 

Тя ти предоставя несравнимите възможности на масова кредитна карта – международна карта с кредитен лимит до 3000 лв. 

Бяла Карта е твоят най-добър приятел в онлайн пазаруването, именно защото е създадена, специално за теб – лесна за използване, изгодна и с прозрачни условия. 

С нея можеш да започнеш едно наистина вълнуващо и лесно пазаруване на подаръци, резервации и всичко, което привлече вниманието ти в мрежата.

Така че, ако още не си поръчал кредитната си Бяла Карта, то побързай да се обадиш на телефон 0700 20 140 или да я заявиш онлайн. 

Следващата стъпка е да се потопиш в интернет пространството и да започнеш твоето изгодно и забавно пазаруване.  

А, ето и най-известните сайтове за пазаруване в цял свят – те са спечелили с репутацията си и богатия си избор, множество лоялни клиенти във всяка точка на света.

Ето кои са най популярните сайтове за пазаруване

1. Amazon

Навярно всеки е чувал за този гигант в интернет мрежата. Сайтът предлага милиони предложения за всеки един тип потребители.

Amazon започва като малка книжарница, достигайки в момента най-мащабното присъствие в интернет.

Именно Amazon е най-популярният сайт за пазаруване в Америка. 

В него можеш да намериш богато разнообразие от артикули, свързани с музика, филми, софтуер, книги, игри, електроника, козметика, мода, мебели и още какво ли не. 

Освен че имаш огромен избор от стоки, с кредитна Бяла Карта можеш да пазаруваш напълно безопасно от сайт като Amazon, тъй като той е един от сигурните онлайн магазини.

Amazon определено си е заслужил мястото на гиганта в онлайн пазаруването.

2. eBay

Това е най-големият онлайн аукцион в света. 

Сайтът предлага страхотни възможности за пазаруване на абсолютно всякакви продукти, при това, по възможно най-лесен и изгоден за клиента начин. 

С eBay можеш да бъдеш и ти самият търговец, продавайки стоки, които не са ти нужни, но може би представляват интерес за някой друг, някъде по света. 

Това е един чудесен начин и да си осигуряваш допълнителни приходи. eBay е сайт, в който освен че можеш да намериш всякакви интересни продукти, но и е много лесно и бързо да селектираш, точно това, което търсиш. 

Онлайн шопинг платформата е изградена, така че да улеснява клиентите, предлагайки специални филтри на търсачката, сред които бранд, цена, цвят, размер, рейтинг и други.

3. Etsy

Този интересен шопинг сайт ти дава уникалната възможност да пазаруваш директно от талантливи занаятчии, от различни точки на света. 

В Etsy можеш да намериш всякакви оригинални и креативни стоки, включително ръчно изработени бижута, дърворезба, сапунчета и още изключително много забавни артикули, които могат да ти послужат за подарък на любим човек. 

Разбира се, ако ти самият имаш хоби да изработваш арт неща, то задължително се възползвай от възможностите, които сайтът предлага, а именно – да продаваш и популяризираш изкуството си по света.

4. AliExpress

Едва ли това име ти е непознато, защото AliExpress е сайт за всичко – от дрехи до козметика, аксесоари и електроника. 

Освен това – сайтът предлага едни наистина конкурентни и ниски цени. Според сайта, AliExpress разполага с над 100 млн. продукта, чиито доставчици се намират главно в Китай. 

Хубавото тук е, че освен масовата възможност за доставка в България, можеш да намериш търговци, които да предлагат и безплатна доставка. 

Разбира се, сайтът има система за защита и е един от сигурните начини за пазаруване онлайн.

5. Alibaba.com

Това е най-мащабният сайт за онлайн пазаруване в Китай и един от най-популярните в световен мащаб. 

В момента Alibaba разполага с 42 продуктови категории, включително мода, козметика, дом и градина, авточасти, електроника и грижа за здравето.

Разбира се, има още много различни онлайн магазини, които си заслужава да разгледаш, за да намериш правилната за теб сделка. 

Сега знаеш, че пред теб има разнообразни възможности за пазаруване както от български онлайн магазини, така и от международни лидери, защото разполагаш с правилния разплащателен инструмент, а именно кредитна Бяла Карта. 

Вече не е нужно да се ограничаваш, когато става въпрос за изгодно пазаруване – с Бяла Карта имаш редица алтернативи да купиш това, което винаги си искал. 

А, ако си любопитен за още страхотни онлайн предложения, то е време да посетиш Белият магазин или да разгледаш настоящите ни промоционални предложения и кампании, за да изживееш емоцията на онлайн пазаруването с кредитна Бяла Карта.

0 Коментара



Кредитна карта, с която имаш, когато искаш