Кандидатствай Вход
Няколко идеи за евтини изненади за най-скъпия човек

Няколко идеи за евтини изненади за най-скъпия човек

Празникът на любовта е съвсем скоро и вероятно се чудиш с какво да изненадаш любимия човек. Ако разполагаш с бюджет, вариантите са много – бижута, маркови часовници, парфюм или вечеря в луксозен ресторант. А защо не и екзотично пътуване?

В случай че си притиснат от ограничен бюджет, нещата не са толкова лесни и ще са ти необходими креативни идеи за подарък за Св. Валентин. Възможно ли е изобщо да изненадаш половинката си с подарък, който не струва много или дори нищо? 

Да, твърдо вярваме, че милите жестове, в които е вложено внимание и любов, никак не изостават от скъпите подаръци и изненади. Ето защо сме ти подготвили няколко идеи за подаръци, с които да накараш любимия ти човек да се чувства специален.

3 добри идеи за евтини изненади за най-скъпия човек

Сложи най-щастливите ви спомени в рамка.

Вероятно имаш много снимки с половинката си, на които сте запечатали щастливи моменти. Какъв по-мил жест от това да разпечаташ няколко кадъра, на които любовта ви е завладяла, и да ги сложиш в красива рамка. 

Можеш да купиш рамка за 5-6 снимки или сам да изработиш такава. Всичко зависи от сръчността, средствата и времето, с което разполагаш. Разбира се, ако вложиш старанието и креативността си в собственоръчно изработена рамка за снимки, ще направиш подаръка още по-специален.

Декупаж - свежа идея за красива изненада

Декупажът е същинско изкуство и е подходящ подарък, ако половинката ти обича ръчно изработените подаръци и изкуството. 

Декупажната техника представлява залепване на тънка хартия върху различна повърхност. Хартията се залепва със специално лепило и лак за декупаж. Има различни видове подаръци с декупажна техника и всеки от тях е уникален сам по себе си – зависи какви материали ще избереш, за да го създадеш. 

За изработката на подарък с декупаж не ти е необходима голяма сума пари. Декупаж може да се направи със снимка, картинка или дори с цветя. Потърси онлайн за подробни инструкции за различни видове декупаж. В търговската мрежа може да намериш всички необходими материали, които ще можеш да използваш и занапред.

С декупажната техника можеш да вложиш цялата си креативност и да създадеш нещо специално за любимия си човек. Какъв по-хубав подарък за Свети Валентин от този, в който си вложил въображение, емоция и труд?

Създай книга на спомените и на бъдещето.

Романтичните жестове, които винаги радват влюбените, са вниманието и старанието. За да вложиш максимално и от двете, направи книга на любовта ви. 

В нея може да сложиш всичко, което е важно за вас:

  • Снимки
  • Билети от концерт, които си запазил
  • Картички
  • Стихотворение или текст на любимата ви песен
  • Забавен разказ по спомени от ваше пътуване

Това е идеален вариант за подарък за Свети Валентин, но не само. Можеш да подариш това на половинката си за рожден ден или имен ден - дори и без повод. Когато събереш всички тези малки неща, ще създадеш нещо лично и изключително романтично за половинката си, от което всеки влюбен ще се трогне.

За изработката на книгата на любовта ви ще е нужен тефтер или фотоалбум, които могат да бъдат намерени лесно в почти всеки магазин. Всичко останало е в твоето въображение. Вложи любов и по този начин ще подариш книга, пълна със спомени, в която ще са събрани незабравими ваши моменти заедно. 

Всички тези изненади биха били идеално допълнение, ако заведеш половинката си на сантиментално за вас място или град например. Което и наше предложение за подарък да избереш, не забравяй, че любовта е това, което ще го направи специално. 

И не забравяй, че стойностните неща не струват и не се купуват с пари.

Какви разходи можем да покрием с кредитната си карта, когато искаме да изненадаме любимия човек?

И все пак, когато искаш да подариш нещо на любим човек, трябва да имаш някакви финансови средства. И понеже не винаги може да се планира или да се заделят пари за точния подарък, добра идея е да имаш възможността да се възползваш от допълнителни пари до заплата.  

В тази задача може да ти помогне кредитна карта Бяла Карта. С тази гъвкава кредитна карта можеш да пазаруваш всичко, което ти е необходимо - теглейки пари в брой от банкомат, на ПОС при търговец или онлайн, защото Бяла Карта няма такси при този тип трансакции. 

Когато разполагаш с правилната кредитна карта, няма нещо, което не е подходящо да купиш. Разбира се, то трябва да бъде в рамките на твоя кредитен лимит.

Кредитната карта може и да е спасението, ако случайно пропуснеш да купиш подарък на любимия. С нея лесно можеш да запазиш почивка онлайн, да купиш самолетни билети, ваучер за подарък, или да отидете заедно на хубав ресторант. 

Когато имаш кредитна карта Бяла Карта, можеш да осъществиш хиляди идеи, за да зарадваш половинката си. Ако все пак имаш спешно нужда от парични средства до заплата, кредитна карта Бяла Карта е винаги насреща. 

Когато кредитна карта Бяла Карта е в джоба ти, не плащаш нищо, докато не започнеш релано да я използваш, тъй като тя няма такси за издаване, преиздаване и поддръжка. Бяла Карта се издава от небанкова институция.

Освен това за кредитна карта Бяла Карта може да кандидатстваш онлайн или чрез телефонно обаждане. Ако си одобрен – ще ти я доставим до посочен от теб адрес – напълно безплатно.

0 Коментара



Кредитна карта, с която имаш, когато искаш