Кандидатствай Вход
Няколко идеи за евтини изненади за най-скъпия човек

Няколко идеи за евтини изненади за най-скъпия човек

  • Бяла Карта
  • 30.01.2019
  • Лайфстайл
  • Коментари: 0
  • 2672

Празникът на любовта е съвсем скоро и вероятно се чудиш с какво да изненадаш любимия човек. Ако разполагаш с бюджет вариантите са много – бижута, маркови часовници, парфюм или вечеря в луксозен ресторант, а защо не и екзотично пъруване. В случай, че си притиснат от ограничен бюджет, нещата не са толкова лесни и ще са ти необходими креативни идеи за подарък за Св. Валентин. Възможно ли е да изненадаш половинката си с подарък, който не струва много или дори нищо? Да, твърдо вярваме, че милите жестове, в които е вложено внимание и любов, никак не изостават от скъпите подаръци и изненади. Ето защо сме ти подготвили няколко идеи, с които да накараш любимия ти човек да се чувства специален.

Сложи най-щастливите ви спомени в рамка

Вероятно имаш много снимки с половинката си, на които сте запечатали щастливи моменти. Какъв по-мил жест от това да разпечаташ няколко кадъра, на които любовта ви е завладяла и да ги сложиш в красива рамка. Можеш да купиш рамка за 5-6 снимки или сам да изработиш такава. Всичко зависи от сръчността, времето, с което разполагаш и средствата. Разбира се, ако вложиш старанието и креативността си в собственоръчно изработена рамка за снимки, ще направиш подаръка още по-специален.

Декупаж - свежа идея за красива изненада

Декупажът е същинско изкуство и е подходящ подарък, ако половинката ти обича ръчно изработените подаръци и изкуството.

Декупажната техника представлява залепване на тънка хартия върху различна повърхност. Хартията се залепва със специално лепило и лак за декупаж. Има различни видове подаръци с декупажна техника и всеки от тях е уникален сам по себе си – зависи какви материали ще избереш, за да го създадеш. За изработката на подарък с декупаж не ти е необходима голяма сума пари. Декупаж може да се направи със снимка, картинка или дори с цветя.  Потърси онлайн за подробни инструкции за различни видове декупаж. В търговкската мрежа може да си намериш всички необходими материали, които ще можеш да използваш и занапред.

С декупажната техника можеш да вложиш цялата си креативност и да създадеш нещо специално за любимия си човек. Какъв по-хубав подарък за Свети Валентин от този, в който си вложил въображение, емоция и труд.

Създай книга на спомените и на бъдещето

Романтичните жестове, които винаги радват влюбените са вниманието и старанието. За да вложиш максимално и от двете, направи книга на любовта ви. В нея може да сложиш всичко, което е важно за вас – от снимки, билети от концерт, които си запазил, картички, стихотворение или текст на любимата ви песен, а защо не и забавен разказ по спомени от ваше пътуване. Когато събереш всички тези малки неща ще създадеш нещо лично и изключително романтично, от което всеки влюбен ще се трогне.

За изработката на книгата на любовта ви ще е нужен тефтер или фотоалбум, които могат да бъдат намерени лесно в почти всеки магазин. Всичко останало е в твоето въображение. Вложи любов и по този начин ще подариш книга, пълна със спомени, в която ще са събрани незабравими ваши моменти заедно. 

Всички тези изненади биха били идеално допълнение, ако заведеш половинката си на сантиментално за вас място или град например. Което и да е наше предложение за подарък да избереш, не забравяй, че любовта е това, което ще го направи специално. И не забравяй, че стойностните неща не струват и не се купуват с пари.

Ако все пак имаш спешно нужда от парични средства до заплата, кредитна карта Бяла Карта е винаги насреща.  Когато кредитна карта Бяла Карта е в джоба ти, не плащаш нищо, докато не започнеш релано да я използваш. Кредитна карта Бяла Карта няма такси за издаване, преиздаване и поддръжка. Бяла Карта се издава от небанкова институция и не начислява банкови такси, които имат повечето кредитни карти на пазара.

Освен това, за кредитна карта Бяла Карта може да кандидатстваш онлайн или чрез телефонно обаждане. Ако си одобрен – ще ти я доставим до посочен от теб адрес – напълно безплатно.

Кредитна карта, с която имаш, когато искаш