Кандидатствай Вход
Ски дестинациите в Европа, които можеш да посетиш на достъпна цена

Ски дестинациите в Европа, които можеш да посетиш на достъпна цена

  • Бяла Карта
  • 02.02.2020
  • Лайфстайл
  • Коментари: 0
  • 872

Европейският континент предлага множество качествени ски дестинации, на които човек има възможност да практикува своите любими зимни спортове, както и да се наслади на още куп атракции и развлечения. За съжаление обаче голяма част от водещите курорти от една страна са доста скъпи и не са по джоба на всеки, а от друга – са пренаселени и вместо релакс, носят допълнителни количества напрежение. Ако търсиш нещо различно, което да е съвместимо с бюджета ти, днешната статия от блога на Бяла Карта е точно за теб. В следващите редове ще ти представим няколко от не много популярните ски дестинации в Европа, предлагащи качествени услуги, достъпни цени и подходящи условия за спокойна почивка.

Вогел – Бохин (Словения) 

Словенската ски зона Вогел – Бохин е способна не просто да те удиви, но и буквално да спре дъха ти. Изграденият кабинков лифт се издига почти верикално нагоре по огромните планински върхове и след това се спуска надолу към кристалните езера. Спокойствието и чистият въздух във Вогел - Бохин са съчетани с достъпни цени както на нощувките, така и на всички необходими на туриста услуги.

Ливиньо (Италия) 

Ливиньо е италианско градче, което се намира съвсем близо до границата с Швейцария. То предлага качествени ски съоръжения, подходящи за хора с дълъг опит в зимните спортове и за абсолютно начинаещи. Пристигайки в Ливиньо, имаш възможност да се настаниш в уютни хотелчета и хижи с прекрасни изгледи към Алпите. Кухнята тук също е повече от задоволителна, като са налице и редица домашно приготвени храни и ястия.

Харачов (Чехия)

До този своеобразен диамант се стига посредством качване на влак от Либерец и пътуване с него през заснежени гористи местности. На място ще можеш да използваш направения лифт, за да стигнеш до самите ски писти. В близост до тях има малки хотели и хижи, в които да отседнеш. Харачов е наистина уединен курорт и ще ти предостави отлични условия не само за практикуване на зимни спортове, но и за пълноценна почивка и разтоварване от стреса и напрежението.

Нидерау (Австрия) 

Очарователно селце със сравнително малки ски писти, които обаче са напълно достатъчни, за да задоволят нуждите на пристигащите през зимния сезон туристи. На съвсем малко разстояние от лифта, с който се стига до въпросните ски писти, се намира хотел „Австрия“, предлагащ на своите гости полупансион на изгодна цена. В Нидерау има няколко уютни ресторанта, в които да се насладиш на качествена и прецизно приготвена храна.

Грандвалира (Андора)

В една от най-малките европейски държави се намира курорт, който разполага със ски писти с дължина над 200 км. През 2018 година Грандвалира беше домакин на Световното първенство по ски. Въпреки голямото събитие не се наблюдава осезаемо повишаване на цените за отсядане и използване на различните съоръжения. Почивката в този курорт продължава да е една от най-изгодните финансови опции на Европейския континент за любителите на зимните приключения.

Яхорина (Босна и Херцеговина) 

Ски курорт, разположен в непосредствена близост до босненската столица Сараево. Лифтовете, водещи до ски пистите, са изключително модерни и гарантират на туристите бърз и сигурен преход. Освен възможно най-добрите условия за практикуване на зимни спортове, в Яхорина ще получиш доста изгодни оферти за отсядане и храна, както и положително и дори приятелско отношение от страна на местните хора.

Ла Норма (Франция) 

Идеалният курорт за зимна почивка, когато става въпрос за семейства с деца. Предлага както ски писти за възрастните, така и такива, на които малчуганите съвсем спокойно могат да се упражняват и да развиват своите умения в зимните спортове. Местните хотели предлагат отлично обслужване, а храната е истинска наслада за сетивата.

Ясна (Словакия) 

Може би най-евтиният ски курорт в Европа. Ниските цени обаче по никакъв начин не се отразяват на качеството. Съоръженията за зимни спортове са изградени по най-новите стандарти, хотелите предлагат топли и уютни стаи, а кухнята е вкусна и разнообразна. Избирайки Ясна, ще си гарантираш една прекрасна зимна почивка с множество хубави моменти и емоции.

 

Твоята кредитна карта Бяла Карта е насреща, за да финансира предстоящата ти зимна почивка. Бяла Карта е международна кредитна карта, която е призната във всички държави по света и може да се използва на всякакви места и търговски обекти. Заложи на кредитна карта Бяла Карта и греби с пълни шепи от удоволствията на живота!

Прочети още: Посещение на български ски курорти - за какво трябва да се подготвиш?

Кредитна карта, с която имаш, когато искаш