Кандидатствай Вход
Няколко съвета за максимално приятно и полезно прекарване на последните летни дни

Няколко съвета за максимално приятно и полезно прекарване на последните летни дни

  • Бяла Карта
  • 27.08.2019
  • Лайфстайл
  • Коментари: 0
  • 799

Колкото и да не ти се иска, лятото вече уверено приближава към своя край. Което означава, че съвсем скоро ще ти се наложи да забравиш за слънчевото настроение и емоции и да се завърнеш към нормалното ежедневие, разпределено между множество професионални и лични ангажименти. Преди това да е станало, е хубаво да се постараеш да прекараш последните летни дни по възможно най-добрия начин. Начин, който ще те остави удовлетворен от годишната ваканция и същевременно ще ти донесе някои ползи в бъдеще. Ето няколко съвета за максимално приятен и полезен завършек на летния сезон:

Къмпингуване през уикенда – ако не си прекарал поне един летен уикенд в къмпингуване, е крайно време да го направиш. Събери група приятели и се отправете заедно към най-близкото място, което е подходящо за разпъване на палатка и палене на барбекю. Една или две прекрасни вечери под звездите несъмнено ще бъдат чудесен завършек на лятото за цялата компания. А и ще имате възможност взаимно да си разкажете най-интересните и забавни неща, които са ви се случили през летните месеци, и да си подарите последна доза смях, преди всеки да се заеме отново с обичайните си задължения и ангажименти.

Приятни моменти край басейна – ако вече си се прибрал от морския бряг, това съвсем не означава, че не можеш да си направиш още няколко плажа до края на лятото. Е, малко по-различен тип плажове, но също толкова приятни и релаксиращи. За целта просто трябва да посетиш някой добър комплекс с басейн наоколо. Важно е около съответния басейн да има и удобства, които ще ти помогнат да се отпуснеш и да се почувстваш така, все едно си още на почивка. Имаме предвид най-вече съоръжения като шезлонги, столове и маси за кафе, както и заведения, откъдето при нужда да се закупят разхлаждащи напитки и нещо за хапване.

Четене на хубава книга – в случай, че през лятото си започнал да четеш интересна и увлекателна книга, която така и не си завършил, сега е моментът да го направиш. Ако я оставиш за работното ежедневие, тази задача може и да се отложи доста във времето. А и четенето действа успокояващо и зарежда човешкото съзнание с положителни емоции. Точно такива, каквито ти трябват преди очакващото те завръщане в офиса. Притежателите на кредитна карта Бяла Карта имат възможност да се възползват от специални отстъпки при пазаруване от Reader BG – един от най-големите онлайн и ритейл магазини у нас, предлагащи устройства за четене на електронни книги и допълнителни аксесоари.

Посещение на културни събития на открито -  лятото е сезонът, който предлага най-голям брой и най-разнообразни възможности за посещение на културни събития на открито.  В това число летни кина, театрални постановки, концерти и т.н. Възползвай се от въпросните възможности, докато все още е налице време за това. Ако имаш малки деца, би била добра идея да ги вземеш със себе си. Хубаво е още от най-ранна възраст човек да бъде учен да цени културата и да има усет към това кои са най-важните и ценни неща в живота.

Промяна облика на градината или терасата – в зависимост от това дали живееш в къща или апартамент, вероятно притежаваш градина или тераса, които винаги си искал да декорираш по свой вкус и предпочитание. Защо да не направиш декорациите точно сега? Възможностите в това отношение са много – от поставяне на удобни мебели за похапване или просто отдих до увеличаване на зеленината и цветята, които ще гарантират максимални количества свежест и хубави емоции. При всички случаи ти препоръчваме да помислиш за изграждане на навес или някаква изолация, които да покриват напълно съответното пространство и да го предпазват от неблагоприятни метеорологични фактори. Така ще имаш възможност да излизаш и да се наслаждаваш на създадената гледка и през най-студените периоди от годината.

А може пък и да подходиш по-нестандартно и да си подариш едно кратко пътешествие в чужбина за края на лятото. Пътешествие, което ще бъде перфектният финал на ваканционния сезон за теб. Ако имаш нужда от допълнителни средства за целта, твоята кредитна карта Бяла Карта е насреща да ти ги предостави. Бяла Карта е международна кредитна карта, която е призната във всички държави по света и може да се използва на всякакви места и търговски обекти. С кредитна карта Бяла Карта в ръка ще гарантираш своята финансова сигурност и спокойствие, и ще имаш възможност в пълна степен да се насладиш на красотите на света!

Кредитна карта, с която имаш, когато искаш