Кандидатствай Вход
Няколко съвета за максимално приятно и полезно прекарване на последните летни дни

Няколко съвета за максимално приятно и полезно прекарване на последните летни дни

Колкото и да не ти се иска, лятото вече уверено приближава към своя край. 

Което означава, че съвсем скоро ще ти се наложи да забравиш за слънчевото настроение, емоции  и безгрижния начин на живот, за да се завърнеш към нормалното ежедневие, разпределено между множество професионални и лични ангажименти. 

Преди това да е станало, е хубаво да се постараеш да прекараш последните летни дни по възможно най-добрия начин. Било то на море или някъде в планината

Начин, който ще те остави удовлетворен от годишната ваканция и същевременно ще ти донесе някои ползи в бъдеще. 

Няколко съвета за максимално приятно и полезно прекарване на последните летни дни

Къмпингуване през уикенда

Ако не си прекарал поне един летен уикенд в къмпингуване, е крайно време да го направиш. 

Събери група приятели и се отправете заедно към най-близкото място, което е подходящо за разпъване на палатка и палене на барбекю. 

Една или две прекрасни вечери под звездите несъмнено ще бъдат чудесен завършек на лятото за цялата компания. 

А и ще имате възможност взаимно да си разкажете най-интересните и забавни неща, които са ви се случили през летните месеци, и да си подарите последна доза смях, преди всеки да се заеме отново с обичайните си задължения и ангажименти.

Приятни моменти край басейна 

Ако вече си се прибрал от морския бряг, това съвсем не означава, че не можеш да си направиш още няколко плажа до края на лятото. 

Е, малко по-различен тип плажове, но също толкова приятни и релаксиращи. За целта просто трябва да посетиш някой добър комплекс с басейн наоколо

Важно е около съответния басейн да има и удобства, които ще ти помогнат да се отпуснеш и да се почувстваш така, все едно си още на почивка. 

Имаме предвид най-вече съоръжения като шезлонги, столове и маси за кафе, както и заведения, откъдето при нужда да се закупят разхлаждащи напитки и нещо за хапване.

Четене на хубава книга  

В случай, че през лятото си започнал да четеш интересна и увлекателна книга, която така и не си завършил, сега е моментът да го направиш. 

Ако я оставиш за работното ежедневие, тази задача може и да се отложи доста във времето. А и четенето действа успокояващо и зарежда човешкото съзнание с положителни емоции. 

Точно такива, каквито ти трябват преди очакващото те завръщане в офиса.  

Притежателите на кредитна карта Бяла Карта имат възможност да се възползват от специални отстъпки при пазаруване от Reader BG – един от най-големите онлайн и ритейл магазини у нас, предлагащи устройства за четене на електронни книги и допълнителни аксесоари.

Посещение на културни събития на открито 

Лятото е сезонът, който предлага най-голям брой и най-разнообразни възможности за посещение на културни събития на открито.  

В това число летни кина, театрални постановки, концерти и т.н. Възползвай се от въпросните възможности, докато все още е налице време за това. 

Ако имаш малки деца, би била добра идея да ги вземеш със себе си. 

Хубаво е още от най-ранна възраст човек да бъде учен да цени културата и да има усет към това кои са най-важните и ценни неща в живота.

Промяна облика на градината или терасата 

В зависимост от това дали живееш в къща или апартамент, вероятно притежаваш градина или тераса, които винаги си искал да декорираш по свой вкус и предпочитание. 

Защо да не направиш декорациите точно сега? 

Възможностите в това отношение са много – от поставяне на удобни мебели за похапване или просто отдих до увеличаване на зеленината и цветята, които ще гарантират максимални количества свежест и хубави емоции. 

При всички случаи ти препоръчваме да помислиш за изграждане на навес или някаква изолация, които да покриват напълно съответното пространство и да го предпазват от неблагоприятни метеорологични фактори. 

Така ще имаш възможност да излизаш и да се наслаждаваш на създадената гледка и през най-студените периоди от годината.

А може пък и да подходиш по-нестандартно и да си подариш едно кратко пътешествие в чужбина за края на лятото. 

Пътешествие, което ще бъде перфектният финал на ваканционния сезон за теб. 

Ако имаш нужда от допълнителни средства за целта, твоята кредитна карта Бяла Карта е насреща да ти ги предостави. 

Как и къде да използваме кредитната си карта в последните дни от лятната почивка?

Притежателите на кредитна карта могат да се възползват от последните дни на лятната си почивка, запазвайки хотели в последния момент. 

Цените падат в края на сезона, а това е предпоставка да се насладиш на още няколко дни покрай морето на изгодна цена.

Кредитната карта може да ти помогне с допълнителни пари, ако решиш да правиш бърз освежителен ремонт у дома. 

С кредитна карта можеш да купиш необходимите материали за боядисване или друг лек ремонт у дома. Не е нужно да чакаш следващата заплата. Използвай почивните си дни продуктивно и създай приятна атмосфера у дома. 

Когато и да имаш нужда от допълнителни пари в края на почивните дни, Бяла Карта може да ти помогне. Тя е с лимит до 3000 лева и без такса за издаване и обслужване на картата. 

Бяла Карта е международна кредитна карта, която е призната във всички държави по света и може да се използва на всякакви места и търговски обекти. Няма такси при плащане на ПОС или при теглене на пари от банкомати в България. 

Използвай своята Бяла Карта, както намериш за добре, за да ти е максимално удобно. 

С кредитна карта Бяла Карта в ръка ще гарантираш своята финансова сигурност и спокойствие, и ще имаш възможност в пълна степен да се насладиш на красотите на света!

0 Коментара