Кандидатствай Вход
Аксес Файнанс в ТОП 100 компании в света, които предоставят изключително обслужване на клиентите си

Аксес Файнанс в ТОП 100 компании в света, които предоставят изключително обслужване на клиентите си

Кредитната карта отдавна се превърна в предпочитания разплащателен инструмент, осигуряващ редица предимства на ползвателите си.

Ние, в АКСЕС ФАЙНАНС познаваме клиентите си и знаем от какво се нуждаят най-много.

За по-малко от 4 години екипът ни успя да  реализира една идея, превърнала се в алтернативен финасов продукт – Бяла Карта, от който в момента в България се възползват повече от 60 000 души.

Благодарим на всички Вас за доверието!

Концепцията, която вложихме в Бяла Карта, не свършва с идеята за стандартна международна кредитна карта. Стремяхме се да създадем иновативен финансов продукт, който да бъде по-различен от останалите продукти на пазара и да има силна добавена стойност за клиентите ни. Затова фокусирахме усилията си да разработим масова кредитна карта, която да даде алтернатива и шанс на повече български потребители за достъп до този вид платежен инструмент.

В основата на модела на Бяла Карта са ДОСТЪПНОСТТА и ИНДИВИДУАЛНИЯТ ПОДХОД.

За нас индивидуалният подход не се изчерпва само и единствено в проактивната ни комуникация с потенциалните потребители на пазара, но и с успешното въвеждане на дългосрочната ни стратегия за обслужване на най-високо ниво и удовлетвореност на вече съществуващите ни клиенти.

Това е и причината бъдещите ни топ проекти да са насочени към добавените услуги и обслужването на клиентите ни, с които да изградим още по-голямо доверие и лоялност.

Аксес Файнанс стартира изграждането на нов стандарт в индивидуалното обслужване на клиенти онлайн. Стандарт, с който се стремим да станем лидер на пазара в предлагането и обслужването на финансови продукти и услуги не само в България, а и в Европа.

Голямо признание за това, че сме поели в правилната посока и сме приели предизвикателството да се сравняваме с най-големите в света, е спечеленото отличие през месец октомври 2016г.

Аксес Файнанс ООД беше отличенa с награда “Best Customer Services” на LiveHelpNow – пазарен лидер, предлагащ комплексно софтуерно решение за обслужване на клиенти.

Продуктът за обслужване на клиенти на LiveHelpNow се използва от над 120 000 компании по цял свят като в списъка на клиентите, използващи решението, се нареждат фирми като: Dell, HP, NAVY, Discovery. За продукта си компанията е награждавана 5 пъти със златен медал от TopTenReviews и до ден днешен LiveHelpNow се разглежда като иноватора в тази индустрия.

The LiveHelpNow Challenge е месечна класация на LiveHelpNow, която включва ТОП 100 КОМПАНИИ, предлагащи изключително клиентско обслужване, измерено по определена формула, включваща в себе си комбинация от 50 различни ключови показатели и скоринг модели в следните категории: резултати от проведени анкети с клиенти, време за решаване на конкретен проблем, ефективност на обслужващия оператор и проактивно обслужване.

Бяла Карта е част от това предизикателство и на база реално измерими резултати успя да влезе в списъка и да се сравни с ТОП 100 КОМПАНИИ измежду 10 000 взели участие в класацията.

В ТОП 100 за месец октомври влизат брандове като DHL, Hitachi Personal Finance, Brother UK, Genesys, Lincoln Electric, Mood Fabrics, Evalest и Sutherland Global Services.

Отличието позиционира Аксес Файнас ООД като единствената българска компания отличена с награда “Best Customer Services” на LiveHelpNow за месец октомври 2016г., което ни дава основание гордо да зaявим:

Бяла Карта ти дава ОБСЛУЖВАНЕТО, което изискваш!

0 Коментара



Кредитна карта, с която имаш, когато искаш