Кандидатствай Вход
Спечели оригинално колие Swarovski от Бяла Карта

Спечели оригинално колие Swarovski от Бяла Карта

Остават едва няколко дни до края на промоцията "Март - месец на дамите с Бяла Карта". Промоцията е ориентирана към женската част от потребителите ни като сме подготвили 3 великолепни награди за 3 прекрасни дами - клиенти на Бяла Карта. Включвайки се в промоцията до 31-ви март 2016г., имаш възможността да спечелиш оригинално колие Swarovski от Бяла Карта.

Кои ще бъдат 3-те щастливки, които ще спечелят великолепните награди, предстои да разберем на 4-ти април 2016г., когато ще се състои томболата на промоцията. Какво е необходимо да направиш, обаче, за да участваш в нея?

Използвай активно твоята кредитна карта Бяла Карта и направи поне 3 трансакции с нея в периода от 1-ви до 31-ви март 2016г. Трансакциите съответно могат да бъдат извършени на ПОС или онлайн. След като направиш и третата трансакция с Бяла Карта в периода на промоцията, ти ще бъдеш автоматично включен в томболата за наградите.

Не се колебай, а пазарувай активно с твоята Бяла Карта през март 2016г. и играй за 1 от 3 елегантни колиета с оригинални кристали Swarovski.

Прочети пълните условия за участие в промоцията на Бяла Карта тук.

 

0 Коментара



Кредитна карта, с която имаш, когато искаш