Кандидатствай Вход
Какво да си купим за 500 лева този месец?

Какво да си купим за 500 лева този месец?

  • Бяла Карта
  • 13.08.2021
  • Твоите пари
  • Коментари: 0
  • 718

Лято е и за много потребители е идеалното време за покупки - разбира се, такива, от които наистина имат нужда. Дали ще са летни дрехи на промоция или зимни, които извън сезона са на изгодни цени, дали ще е обзавеждане за двора и градината, дали ще е нещо полезно за терасата - топлото време е идеално да пазаруване, оборудване, реновиране, ремонти.

Каквото и да говорим, това лято все пак се приближава към някакво подобие на нормалност. И сме сигурни, че ще искаш да се сдобиеш с някои неща, които да ти помогнат да се насладиш на сезона максимално, като вентилатори, климатици, охладители и скари.

Тук на помощ идва кредитна карта Бяла Карта, която е винаги на разположение, за да разполагаш с пари до заплата всеки месец. Ако има изгодни уреди, които искаш да закупиш този месец, но излизат извън бюджета ти, то Бяла Карта е правилното платежно средство. С лимит до 3000 лв., може да кандидатстваш бързо и лесно за нея. А, когато я получиш, без значение от одобрение лимит, ще имаш допълнителни пари, с които да закупиш важните и нужни за теб стоки този месец.

Ето идеи какво да си вземеш за 500 лв. този месец:

1. Климатик, за да запазиш лятото прохладно и приятно

Климатикът е едно нещо, без което не искаш да останеш през лятото - особено ако трябва е толкова горещо, както беше предния месец. Ако в дома ти няма централен климатик, то по-малкият и компактен климатик за прозорци ще бъде твоята спестяваща благодат.

Има доста разнообразни опции, ако търсиш подобен продукт. Тези климатици за лесни за поддръжка, имат различни скорости на вентилатора и се инсталират лесно. Значително достъпни са и дори да имаш ограничен бюджет, може да си позволиш подобен продукт.

2. Любимото барбекю за двора

Кой не обича храна, приготвена на барбекю? Освен това, за всеки един двор или семеен пикник и къмпингуване, барбекюто е задължителен атрибут. Дори и да имаш вече, никога не е излишно още едно барбекю, тъй като на пазара има различни видове. Може да се вземеш малко кръгло барбекю, което е по-компактно за пренасяне. Може да вземеш и грил камина за двора - една идея по-скъпа придобивка е, но определено си заслужава.

Някои хора предпочитат газово барбекю, а други - на въглища.

3. Вентилатор

Ако не може да охлажда вкъщи с климатик във всяка стая, то най-вероятно търсиш решение като вентилатора. Има разнообразни малки и големи вентилатори, които ще са ти полезни при различни ситуации и винаги е добре да имаш един вкъщи. Дори и да имаш климатик, с който се охлаждаш в жегите, вентилаторът е нещо, което не бива да пренебрегваш. Освен това, много хора ползват големи вентилатори за охлаждане и в градината.

4. Екипировка за любимото хоби

Без значение, дали караш колело, мотор или си падаш по ските и сноуборда, качествената екипировка е нещо, от което имаш нужда. Именно през лятото е време да се оглеждаш за изгодни оферти на подобна екипировка. Сега има намаления в различни физически и онлайн магазини, така че те съветваме да се възползваш. По този начин ще спестиш не малко пари.

5. Игри за двора, като баскетболен кош, маса за тенис или дартс

Вярно е, че мерките в страната се отслабиха и може да пътуваш и да се забавляваш на воля, но ако имаш двор, то не е лоша идея да помислиш как да го направиш по-комфортно място. Тук не става въпрос само за градинска мебел, цветя и хубав екстериор. Страхотно забавление и за малки и за големи ще е, ако поставиш баскетболен кош в двора, стига площта да позволява. Разбира се, ако в семейството имате любители на спорта. Дартс също е добра алтернатива. А тенис на маса е един любим спорт, който лесно се превръща в хоби - лесен е за практикуване и спомага да поддържаш физическа форма.

6. Машина за домашен сладолед

Ако обичате сладоледа у дома, то защо не се замислите да си правите сами домашен такъв. Вместо да даваш огромни суми месечно за любимото сладко изкушение, може да си произвеждаш сладолед вкъщи, такъв какъвто си поискаш.

Сладоледът и лятото просто вървят заедно. А домашен сладолед всъщност може да си приготвиш много бързо. Машините съвсем не са скъпи, а кредитна карта Бяла Карта може да ти помогне за закупуването на такава още този месец, докато е все още горещо лято.

7. Нови мебели за двора и терасата

Ако искаш да се чувстваш уютно на двора си или пък на терасата на апартамента, то трябва да се снабдиш с удобни външни мебели - от кресла до маси, сгъваеми и не само. На пазара има огромен набор от аксесоари за градина, особено откакто повечето хора прекарват свободното си време у дома. Точно от старта на локдауна в страната ни, всеки се ориентира да преустрои домашното си пространство, включително и това на терасата или двора. Точно затова търговците започнаха да предагата още по-голям набор от мебели и аксесоари, с които да превърнеш това малко място в истински рай.

Кредитна карта, с която имаш, когато искаш