Кандидатствай Вход
7 неща, които трябва да знаеш за кредитните карти /част 2/

7 неща, които трябва да знаеш за кредитните карти /част 2/

Всъщност Бяла Карта има безброй предимства пред останалите кредитни карти и за да се убедиш в това, прочети следващите редове. 

Задължително направи сравнение на кредитните карти

Жизненоважно е да направиш обстоен анализ на различните кредитни карти, преди да направиш своя избор за своя финансов инструмент. Така ще си сигурен, че си заложил на най-подходящата кредитна карта, която точно се вписва в твоя начин на живот.

Какво означава това?

За да се вписва кредитната карта в твоя начин на живот, то следва да бъде гъвкава спрямо твоята платежоспособност, да разполагаш с пари тогава, когато най-много имаш нужда от тях и да я възприемаш като безценен помощник за твоята финансова стабилност.

Това най-лесно се постига, когато подбереш кредитна карта, чиито критерии пасват идеално на твоите потребности. За тази цел просто сравни критериите на отделните кредитни карти.

Най-важните индикатори, по които да сравняваш кредитните карти са лихвен процент, такси, кредитен лимит, допълнителни отстъпки, които ти дават при пазаруване и други.

Така, като проучиш внимателно видовете кредитни карти, за които можеш да кандидатстваш, виждаш кои са параметрите, които те устройват.

Не забравяй и да видиш дали кредитната карта е само за България или можеш да я ползваш и в други държави.

Проучи и за какво са пригодени самите кредитни карти - за онлайн разплащания основно или теглене на кеш от АТМ.

Ако предпочиташ да се разплащаш главно с пари в брой, то стандартната кредитна карта едва ли ще ти бъде удобна за ползване, имайки предвид таксите, които ще ти се начисляват при всяко теглене на пари в брой от банкомат.

Бяла Карта например - няма такса за теглене на пари от банкомат, нито при плащане на ПОС и онлайн.

Това е нещо, което задължително трябва да проучиш внимателно, преди да се сдобиеш с кредитна карта, защото в противен случай ще си оскъпиш многократно кредита.

Това са само част от критериите, по които е нужно да анализираш различните кредитни карти и ти препоръчваме да вземеш  предвид всеки един от тях, ако искаш да извлечеш максимума от кредитната си карта.

В договора трябва да са упоменати всички елементи

Преди да подпишеш договора, запознай се с всички критерии от по-горната точка, които знаеш, че са важни за теб. Бъди сигурен, че си запознат с всички допълнителни такси и всичко, което има вероятност да оскъпи кредита ти.

За тази цел Бяла Карта е специално разработена с прозрачни условия, подходящи за българските кредитополучатели. 

Ние от Аксес Файнанс знаем, че ти обичаш да пазаруваш промоционални стоки онлайн, често се нуждаеш спешно от пари в кеш и винаги търсиш най-изгодните оферти в интернет.

Именно затова Бяла Карта е създадена с параметри, които отговарят съвършено на твоите изисквания. При това, нямаш такси за издаване и обслужване на кредитната Бяла Карта, както и банкови такси, нито такси при теглене на пари.

Ето това е наистина добър начин, да си сигурен, че сключваш изгоден договор, който се наглася спрямо теб.

Годишна такса за обслужване

Това е един от най-честите елементи на договора ти, който всъщност оскъпява задълженията, които имаш. Повечето кредитни карти ти начисляват годишна такса за обслужване, но с Бяла Карта няма да имаш подобни допълнителни разходи.

Бяла Карта поема изцяло този разход и ти на практика нямаш никаква годишна такса за обслужване на кредитната карта. Така, ако не ползваш Бяла Карта, няма да имаш такси за издаване, преиздаване и обслужване.

С тези няколко съвета от нас ще можеш да разполагаш с пари, когато и където си поискаш, но и ще умееш да използваш умно кредитната си Бяла Карта. Това е така, защото с Бяла Карта докато пазаруваш, спестяваш пари.

0 Коментара



Кредитна карта, с която имаш, когато искаш