Кандидатствай Вход
Кредитната карта – твоят пръв помощник за пазаруване

Кредитната карта – твоят пръв помощник за пазаруване

Искаш кредитната ти карта да работи за теб, а не против теб? Ние ще ти докажем, че именно платежен инструмент като кредитната карта може изключително лесно и бързо да бъде твоят пръв помощник за пазаруване. 

И ако се съмняваш, че с кредитна карта не можеш да си купуваш стоки от магазини без ПОС терминал, например, то ние ще те уверим в обратното. 

С помощта на иновативната Бяла Карта дори пазаруването с пари в кеш няма да представлява проблем за теб. Защото Бяла Карта означава финансови средства без ограничения.

Независимо дали си почитател на онлайн пазаруването, плащането по банков път или разплащанията в брой, с кредитна Бяла Карта всичко това е напълно възможно, при това бързо и лесно.

Защото Бяла Карта ти носи повече стойност от другите кредитни карти, поради факта, че е създадена да бъде достъпна и прозрачна. За да се възползваш максимално от предимствата на кредитната карта и да я превърнеш в твой помощник, то прочети ценните ни съвети.

Трикове, с които ще превърнеш кредитната карта в твоя пръв помощник за пазаруване

Плащай всичко, което дължиш, всеки месец.

Преди да ползваш кредитната карта е препоръчително да си сигурен, че можеш да погасиш дължимата вноска в срок. Така ще си гарантираш спокойствие и ще спечелиш лесно доверието на финансиращата организация. 

Винаги е по-добра алтернатива да ползваш Бяла Карта за малки суми, които си в състояние да погасиш, отколкото да изхарчваш максималния си кредитен лимит. По този начин ще разполагаш с пари навсякъде, по всяко време и успоредно с това – ще знаеш, че нямаш проблеми с изплащането на задължението

Всичко това допринася за добрата ти кредитна история. Именно от нея пък зависи твоят индивидуален профил пред финансовите институции и бъдещата ти възможност за получаване на финансиране.

Следи движенията по акаунта си.

Едно от предимствата на кредитната карта е възможността, която тя ти дава да следиш всички трансакции. За разлика от разплащанията в кеш, тези с кредитна Бяла Карта са документирани и винаги можеш да видиш точно за какво са използвани парите ти. 

С помощта на персоналния акаунт мениджър и мобилното приложение, които Бяла Карта ти предоставя, си гарантираш спокойствие, защото можеш да следиш кога и колко са похарчените от теб суми. За да можеш да проследяваш трансакциите, трябва да регистрираш акаунта си веднага след получаване на кредитната карта.

По този начин винаги ще имаш достъп до важната за теб информация. 

Проверявай баланса си поне веднъж седмично. Така ще можеш да забележиш, ако доближаваш кредитния си лимит и да намалиш плащането с кредитните карти. Кредитната карта е пръв помощник при пазаруване и поради факта, че пазарувайки с Бяла Карта, няма нужда да пазиш касови бележки, за да си наясно с всичките си разходи. 

Има по-лесен начин – просто отваряш онлайн акаунта си в сайта на Бяла Карта и виждаш абсолютно всички разходи, които са отразени по твоя кредитен баланс. Това е един чудесен начин да управляваш правилно разходите си и да държиш под око личния си бюджет.

Напомняме ти, че следенето на акаунта ти е превантивна мярка и срещу неправомерно използване на кредитната ти карта.

Използвай кредитната карта за изгодни сделки.

Онлайн магазините често предлагат страхотни сделки на промоционални цени за кратък период от време – именно тогава е момента да се сдобиеш с желаната стока или услуга, като платиш с кредитната си карта

Защото точно това е целта на една кредитна карта в днешно време – да ти дава свободата да уловиш момента.  Представи си, например, че кафемашината, която винаги си искал, е на промоция само и единствено днес и ако я закупиш сега ще си спестиш огромна сума пари

На помощ идва твоята Бяла Карта, с която можеш да закупиш всичко онлайн. Точно затова се фокусирай върху изгодни сделки и промоционални продукти, а не просто върху стоки, които можеш да купиш отвсякъде. По този начин ще си спестиш прекалената употреба на картата за нетолкова наложителни неща. 

Подобно, недобре премислено пазаруване може да доведе до голяма задлъжнялност и евентуални затруднения за теб. А целта на Бяла Карта е да подобри кредитния ти рейтинг и да се превърне в твоя най-добър приятел за шопинг. 

Възползвай се от всички бонуси на кредитната карта.

Ако наистина искаш да се чувстваш сякаш се сдобиваш с най-добрата сделка, купувайки дадена стока, то трябва да се възползваш от всички предимства на кредитната карта. В този аспект, Бяла Карта ти дава безброй страхотни плюсове, които само правят използването ѝ още по-ефикасно за твоя бюджет и кредитна история.

С Бяла Карта можеш да участваш периодично в различни игри и да печелиш уникални награди.  Промоционалните кампании на Бяла Карта не са единственото предимство, от което задължително да се възползваш.  

В партньорската ни мрежа имаш постоянни отстъпки, стига да пазаруваш със своята кредитна Бяла Карта. Това означава, че няма нужда да събираш определен брой точки, за да получиш отстъпка от цената. Запознай се с всичките ни партньори, за да знаеш откъде можеш да купиш продукти на намалена цена винаги, само с кредитна Бяла Карта.

Добрата новина е, че Бяла Карта има още приятни изненади за теб, които да направят пазаруването забавно. Кредитна карта Бяла Карта е с кредитен лимит до 3000 лв. и няма годишна такса за обслужване на картата. 

Един от най-популярните и често задавани въпроси е дали се плащат допълнителни такси. С кредитна карта Бяла Карта можеш да разполагаш със средства по всяко време -  няма такса за теглене на пари в брой от банкомати в България, нито при плащане на ПОС терминал или при пазаруване онлайн. 

Така вече си сигурен, че кредитна Бяла Карта е помощникът в изгодното пазаруване, за който винаги си си мечтал.

0 Коментара



Кредитна карта, с която имаш, когато искаш