Кандидатствай Вход
На какви характеристики трябва да отговаря първата ти кредитна карта?

На какви характеристики трябва да отговаря първата ти кредитна карта?

Кандидатстването и получаването на първата кредитна карта е важен момент във финансовото битие на всеки човек. На пазара е налице огромно разнообразие от кредитни карти, измежду които можеш да избираш. Кои са обаче критериите, които те водят към правилния избор? 

Като потребител без никакъв опит в боравенето с такъв тип финансови инструменти, ти трябва да се насочиш към кредитна карта, която ще те предпази от неразумни действия и ще гарантира сигурността и стабилността на твоите лични финанси. 

От друга страна също е наложително набелязаната от теб кредитна карта да отговаря на настоящия ти лайфстайл, потребителско поведение и навици в ежедневието. Решението определено не е никак лесно, но ние ще се постараем да ти помогнем максимално с него. 

В следващите редове ще обсъдим на какви характеристики трябва да отговаря първата ти кредитна карта и най-важните ѝ предимства, които трябва да търсиш.

Какви са характеристиките, на които трябва да отговаря първата ти кредитна карта?

Да няма допълнителни такси

Като потребител, който за първи път притежава кредитна карта, в началото ще бъдеш доста предпазлив по отношение на употребата ѝ. Напълно е възможно да има месеци, в които няма да направиш никакви покупки или трансакции с нея. 

В този смисъл ти препоръчваме да потърсиш кредитна карта без месечни или годишни такси за поддръжка. Бяла Карта например е без годишна такса за обслужване на кредитната карта.

Много по-изгодно за теб като клиент е да плащаш само и единствено дължимите лихви при извършени покупки и трансакции, а през останалото време кредитната карта да не ти коства абсолютно никакви разходи.

Освен това трябва да избереш и правилната кредитна карта за нуждите си в зависимост от начина ти на харчене. Ако предпочиташ да пазаруваш в брой, Бяла Карта може да се окаже много добър избор за теб. Тя няма такси за теглене на пари от банкомат в България. 

Това различава Бяла Карта от други кредитни карти на пазара, защото тя ти позволява да разполагаш с пари в брой, без да се притесняваш от излишни разходи. Тя е кредитна карта без лихва, в случай че с нея не се правят покупки.

Разумен кредитен лимит

При липса на каквато и да било кредитна история досега, вероятно издателите на избраната карта ще определят ниска стойност на кредитния лимит. Същотото правило може да важи, ако имаш и влошена кредитна история.

Това не е непременно лоша новина. Важно е по дадена карта да е налице разумен кредитен лимит, съответстващ на профила на потребителя. Последното предпазва не само компанията от отпускане на трудно събираеми впоследствие средства, но и потребителя от изпадане в спирала на дълга.  

В повечето случаи след година ползване на съответната кредитна карта ще имаш възможност да поискаш увеличение на твоя кредитен лимит. Кредитният лимит на Бяла Карта е до 3000 лв. Дори да получиш одобрение за по-нисък, при Бяла Карта имаш възможност да кандидатстваш за увеличение на лимита на всеки 3 месеца.

Мерки относно финансовата сигурност 

Освен разумен кредитен лимит, първата ти кредитна карта трябва да предоставя и други надеждни мерки по отношение на твоята финансова сигурност. 

През последните години на българския пазар се наблюдават положителни тенденции в тази посока, свързани със значителното усъвършенстване на механизмите за сигурност. Притежателите на кредитна карта Бяла Карта, например, получават достъп до собствен потребителски профил, в който могат да влизат по всяко време от мобилното си устройство чрез 

мобилното приложение на Бяла Карта.

Във въпросния потребителски профил са налице пълна история на извършените от тях трансакции, както и друга значима информация за кредитната карта. Специално за клиентите е създаден и 24/7 телефон, за да могат те да се свързват своевременно с екипа на Бяла Карта при възникнал проблем или нередност.

Достъп навсякъде 

Като млад и активен човек, желаещ да се развива, несъмнено рано или късно ще ти се наложи да предприемеш международно пътуване по професионални или лични причини. Добре е да си вземеш кредитна карта, която би могъл да използваш при нужда по време на въпросното пътуване. Точно такава е кредитна карта Бяла Карта. 

Бяла Карта е международна кредитна карта, която е призната във всички държави по света и достъпна за употреба на всякакви места и търговски обекти.

С кредитна карта Бяла Карта в ръка ще гарантираш напълно своята финансова сигурност и ще можеш в пълна степен да се насладиш на пътуването или пък да се концентрираш върху важните си цели и задачи, свързани с него.

Бонуси и награди 

Дори и бонусите и наградите да не са твой водещ приоритет, ти препоръчваме да потърсиш кредитна карта, която е способна да ти предложи надеждни такива. Опциите в това отношение са разнообразни – от отстъпки и намаления при извършване на покупки до участие в томболи, до получаване на подаръци при събиране на определен брой точки. 

Старай се да откриеш кредитна карта с бонуси, които максимално отговарят на интересите ти и твоя цялостен лайфстайл. 

Кредитна карта Бяла Карта е верният избор за младите хора в България. Тази гъвкава и достъпна кредитна карта ще ти предостави финансовото спокойствие и сигурност, от които се нуждаеш, и ще направи всички твои покупки и разплащания значително по-бързи, лесни и удобни. 

В допълнение, можеш да използваш Бяла Карта като клубна кредитна карта, с която да получаваш постоянни отстъпки и промоционални оферти в широка мрежа от търговски обекти. 

Заложи на кредитна карта Бяла Карта и направи решителна стъпка към своята финансова независимост и по-добри житейски перспективи!

0 Коментара



Кредитна карта, с която имаш, когато искаш