Кандидатствай Вход
На какви характеристики трябва да отговаря първата ти кредитна карта?

На какви характеристики трябва да отговаря първата ти кредитна карта?

  • Бяла Карта
  • 11.02.2019
  • Кредитни карти
  • Коментари: 0
  • 987

Кандидатстването и получаването на първата кредитна карта е важен момент във финансовото битие на всеки човек. На пазара е налице огромно разнообразие от кредитни карти, измежду които можеш да избираш. Кои са обаче критериите, които те водят към правилния избор? Като потребител без никакъв опит в боравенето с такъв тип финансови инструменти, ти трябва да се насочиш към кредитна карта, която ще те предпази от неразумни действия и ще гарантира сигурността и стабилността на твоите лични финанси. От друга страна, наложително е набелязаната от теб кредитна карта да отговаря на настоящия ти лайфстайл, потребителско поведение и навици в ежедневието. Решението определено не е никак лесно, но ние ще се постараем да ти помогнем максимално с него. В следващите редове ще изведем основните харакертистики, на които е добре да отговаря първата ти кредитна карта:

Няма такси

Като потребител, който за първи път притежава кредитна карта, в началото ще бъдеш доста предпазлив по отношение на употребата й. Напълно е възможно наличието на месеци, в които няма да направиш никакви покупки или транзакции с нея. В този смисъл ти препоръчваме да потърсиш кредитна карта без месечни или годишни такси за поддръжка. Много по-изгодно за теб като клиент е да плащаш само и единствено дължимите лихви при извършени покупки и транзакции, а през останалото време кредитната карта да не ти коства абсолютно никакви разходи.

Разумен кредитен лимит

При липса на каквато и да било кредитна история досега, вероятно кредитният лимит, който ще ти бъде определен от издателите на съответната карта, ще е доста нисък. Това не е непременно лоша новина. Важно е по дадена карта да е налице разумен кредитен лимит, съответстващ на профила на потребителя. Последното предпазва не само компанията от отпускане на трудно събираеми впоследствие средства, но и потребителя от изпадане в дългова спирала. В повечето случаи след година ползване на съответната кредитна карта ще имаш възможност да поискаш увеличаване на твоя кредитен лимит. При Бяла Карта имаш възможност да кандидатстваш за увеличение на лимита на всеки 3 месеца.

Мерки относно финансовата сигурност 

Освен разумен кредитен лимит, първата ти кредитна карта трябва да предоставя и други надеждни мерки по отношение на твоята финансова сигурност. През последните години на българския пазар се наблюдават положителни тенденции в тази посока, свързани със значителното усъвършенстване на механизмите за сигурност. Притежателите на кредитна карта Бяла Карта например получават достъп до собствен потребителски профил, в който могат да влизат по всяко време от мобилното си устройство. Във въпросния потребителски профил са налице пълна история на извършените от тях трансакции, както и друга значима информация за кредитната карта. Специално за клиентите е създаден и 24/7 телефон, за да могат те да се свързват своевременно с екипа на Бяла Карта при възникнал проблем или нередност.

Достъп навсякъде 

Като млад и активен човек, желаещ да се развива, несъмнено рано или късно ще ти се наложи да предприемеш международно пътуване по професионални или лични причини. Добре е да си вземеш кредитна карта, която би могъл да използваш при нужда по време на въпросното пътуване. Точно такава е кредитна карта Бяла Карта. Бяла Карта е международна кредитна карта, която е призната във всички държави по света и достъпна за употреба на всякакви места и търговски обекти. С кредитна карта Бяла Карта в ръка ще гарантираш напълно своята финансова сигурност и ще можеш в пълна степен да се насладиш на пътуването или пък да се концентрираш върху важните си цели и задачи, свързани с него.

Бонуси и награди 

Дори и бонусите и наградите да не са твой водещ приоритет, ти препоръчваме да потърсиш кредитна карта, която е способна да ти предложи надеждни такива. Опциите в това отношение са разнообразни – от отстъпки и намаления при извършване на покупки до участие в томболи или получаване на подаръци при събиране на определен брой точки. Старай се да откриеш кредитна карта с бонуси, които максимално отговарят на интересите ти и твоя цялостен лайфстайл.

 

Кредитна карта Бяла Карта е верният избор за младите хора в България. Тази гъвкава и достъпна кредитна карта ще ти предостави финансовото спокойствие и сигурност, от които се нуждаеш, и ще направи всички твои покупки и разплащания значително по-бързи, лесни и удобни. В допълнение, можеш да използваш Бяла Карта като клубна кредитна карта, с която да получаваш постоянни отстъпки и промоционални оферти в широка мрежа от търговски обекти. Заложи на кредитна карта Бяла Карта и направи решителна стъпка към своята финансова независимост и по-добри житейски перспективи!   

Кредитна карта, с която имаш, когато искаш