Кандидатствай Вход
Пари до заплата всеки месец - как и защо да имаш кредитна карта Бяла Карта?

Пари до заплата всеки месец - как и защо да имаш кредитна карта Бяла Карта?

С кредитна карта Бяла Карта можеш, кандидатствайки веднъж, да разполагаш с пари до заплата всеки месец. Без значение в каква изненадваща ситуация попаднеш или какъв непредвиден разход изникне -  кредитна карта Бяла Карта е твоят верен помощник по всяко време и навсякъде. С нея може да се разплащаш както офлайн, така и онлайн. Виж някои от основните предимства, заради които да се сдобиеш с твоята собствена кредитна карта Бяла Карта:

Трябва да знаеш, че кредитна карта Бяла Карта е финансов продукт, издаван от небанкова финансова институция. Това означава, че повечето стандартни банкови такси и процедури не са присъщи за кредитна карта Бяла Карта. Пластиката е международна, което означава, че може да плащаш с нея не само в България, но и във всяка друга държава - без да се притесняваш, че ще попаднеш в неудобна ситуация, изискваща непредвиден разход. Освен това кредитна карта Бяла Карта се приема в почти всички търговски обекти, ресторанти, хотели и други.

Огромен плюс на кредитна карта Бяла Карта е, че тя няма годишна такса за обслужване, като повечето кредитни пластики на пазара.

За да се сдобиеш с кредитна карта Бяла Карта не е нужно да плащаш такса, защото пластиката няма такси за откриване и закриване. Тоест, напълно безплатно ти е да заявиш своята уникална пластика по телефон или онлайн. А при одобрение - ние я доставяме до посочен от теб адрес. Така се сдобиваш с модерно и удобно разплащателно средство, без дори да излизаш от дома си, без да предоставяш множество документи и без да чакаш по опашки в банкови клонове.

Точно улесненият достъп и множеството предимства на кредитна карта Бяла Карта я правят толкова желано средство за разплащане и от младите хора. Облекчените изисквания за одобрение също са сред факторите, които превръщат кредитна карта Бяла Карта в модерно и гъвкаво кредитно средство. Кредитна карта Бяла Карта ти дава шанс за одобрение, дори и при влошена кредитна история. Това автоматично означава, че сдобивайки се с пластиката и използвайки я разумно, имаш реална възможност да подобриш кредитния си рейтинг и да изградиш една добра кредитна история. По този начин, кредитна карта Бяла Карта ти помага да станеш финансово независим, като същевременно разполагаш с модерен финансов инструмент, точно като успелите предприемачи по света.

За да се сдобиеш с кредитна карта Бяла Карта е нужно да отговаряш на основни изисквания като това да притежаваш валиден документ за самоличност, да имаш навършени 21 години и да разполагаш с лични доходи, с които да имаш възможност да обслужваш всичките си разходи и задължения. За да притежаваш кредитна карта Бяла Карта не е задължително да работиш на трудов договор. Важното е да можеш при нужда да докажеш, че имаш достатъчно доходи, които да ти помогнат да покриеш всяко едно задължение.

И най-хубавото – за Бяла Карта кандидатстваш само веднъж, а имаш одобрен кредит всеки месец. Картата няма такси за обслужване, а това означава, че не ти струва нищо, когато не я използваш. С други думи - може просто да я съхраняваш в портфейла си, за да бъде идеалното спасително средство при непредвидени случаи. Междувременно можеш да се консултираш с наши сътрудници денонощно, за да получиш допълнителна информация за пластиката си.

За да управляваш лесно и бързо средствата по своята кредитна карта Бяла Карта, ние ти предоставяме персонален клиентски профил, чрез който да следиш всички направени плащания и предстоящи вноски. Освен това получаваш безплатен SMS, който да те известява за всяка направена трансакция или вноска, която ти предстои.

Едно от отличителните предимства на кредитна карта Бяла Карта обаче си остава това, че с нея не плащаш допълнителна такса при теглене на пари от банкомат. Тоест, без значение, дали ти трябват пари в кеш - можеш да ползваш своята кредитна пластика, без да се притесняваш, че това ще ти коства допълнителен разход. Кредитна карта Бяла Карта е създадена да ти бъде под ръка не само, когато плащаш на ПОС терминали и когато пазаруваш изгодно онлайн, но дори когато ти излезне непредвиден разход, който трябва да покриеш с пари в кеш.

Освен че ти дава шанс да подобриш кредитната си история, кредитна карта Бяла Карта ти дава възможност да се възползваш от постоянни остъпки и промоции в много търговски обекти. Всички преференциални условия и партньорите ни са описани в секция „Постоянни отстъпки“ на нашия сайт.

0 КоментараКредитна карта, с която имаш, когато искаш