Кандидатствай Вход
Пари до заплата всеки месец - как и защо да имаш кредитна карта Бяла Карта?

Пари до заплата всеки месец - как и защо да имаш кредитна карта Бяла Карта?

С кредитна карта Бяла Карта можеш, кандидатствайки веднъж, да разполагаш с пари до заплата всеки месец. 

Без значение в каква изненадваща ситуация попаднеш или какъв непредвиден разход изникне - кредитна карта Бяла Карта е твоят верен помощник по всяко време и навсякъде. 

Пари до заплата всеки месец - как и защо да имаш кредитна карта Бяла Карта?

С нея може да се разплащаш както офлайн, така и онлайн. Виж някои от основните предимства, заради които да се сдобиеш с твоята собствена кредитна карта Бяла Карта:

Трябва да знаеш, че кредитна карта Бяла Карта е финансов продукт, издаван от небанкова финансова институция. 

Това означава, че повечето стандартни банкови такси и процедури не са присъщи за кредитна карта Бяла Карта. Пластиката е международна, което означава, че може да плащаш с нея не само в България, но и във всяка друга държава - без да се притесняваш, че ще попаднеш в неудобна ситуация, изискваща непредвиден разход.

Освен това кредитна карта Бяла Карта се приема в почти всички търговски обекти, ресторанти, хотели и други.

Огромен плюс на кредитна карта Бяла Карта е, че тя няма годишна такса за обслужване, като повечето кредитни пластики на пазара.

За да се сдобиеш с кредитна карта Бяла Карта не е нужно да плащаш такса, защото пластиката няма такси за откриване и закриване. Тоест, напълно безплатно ти е да заявиш своята уникална пластика по телефон или онлайн. 

А при одобрение - ние я доставяме до посочен от теб адрес. 

Така се сдобиваш с модерно и удобно разплащателно средство, без дори да излизаш от дома си, без да предоставяш множество документи и без да чакаш по опашки в банкови клонове.

Точно улесненият достъп и множеството предимства на кредитна карта Бяла Карта я правят толкова желано средство за разплащане и от младите хора. Облекчените изисквания за одобрение също са сред факторите, които превръщат кредитна карта Бяла Карта в модерно и гъвкаво кредитно средство. 

Кредитна карта Бяла Карта ти дава шанс за одобрение, дори и при влошена кредитна историяТова автоматично означава, че сдобивайки се с пластиката и използвайки я разумно, имаш реална възможност да подобриш кредитния си рейтинг и да изградиш една добра кредитна история. 

По този начин, кредитна карта Бяла Карта ти помага да станеш финансово независим, като същевременно разполагаш с модерен финансов инструмент, точно като успелите предприемачи по света.

Как да кандидатстваш за кредитна карта Бяла Карта?

За да се сдобиеш с кредитна карта Бяла Карта е нужно да отговаряш на основни изисквания като това да притежаваш валиден документ за самоличност, да имаш навършени години и да разполагаш с лични доходи, с които да имаш възможност да обслужваш всичките си разходи и задължения.  

За да притежаваш кредитна карта Бяла Карта не е задължително да работиш на трудов договор. Важното е да можеш при нужда да докажеш, че имаш достатъчно доходи, които да ти помогнат да покриеш всяко едно задължение.

И най-хубавото – за Бяла Карта кандидатстваш само веднъж, а имаш одобрен кредит всеки месец. Условия на картата са, че тя няма такси за обслужване, а това означава, че не ти струва нищо, когато не я използваш. 

С други думи - може просто да я съхраняваш в портфейла си, за да бъде идеалното спасително средство при непредвидени случаи. Междувременно можеш да се консултираш с наши сътрудници денонощно, за да получиш допълнителна информация за пластиката си.

За да управляваш лесно и бързо средствата по своята кредитна карта Бяла Карта, ние ти предоставяме персонален клиентски профил, чрез който да следиш всички направени плащания и предстоящи вноски. 

Освен това получаваш безплатно известие, което да те известява за всяка направена трансакция.

Едно от отличителните предимства на кредитна карта Бяла Карта обаче си остава това, че с нея не плащаш допълнителна такса при теглене на пари от банкомат в България. 

Тоест, без значение, дали ти трябват пари в брой - можеш да ползваш своята кредитна пластика, без да се притесняваш, че това ще ти коства допълнителен разход. 

Кредитна карта Бяла Карта е с лимит до 3000 лева и е създадена да ти бъде под ръка не само, когато плащаш на ПОС терминали и когато пазаруваш изгодно онлайн, но дори когато ти излезне непредвиден разход, който трябва да покриеш с пари в кеш.

0 Коментара



Кредитна карта, с която имаш, когато искаш