Кандидатствай Вход
Колко плащаш за такси за теглене с кредитната си карта?

Колко плащаш за такси за теглене с кредитната си карта?

Това е много важен въпрос, който трябва да си зададе всеки един притежател на кредитна карта. Таксите за теглене в дългосрочен план оскъпяват значително използването на съответния финансов инструмент. Те са елемент, който понижава изгодата за теб от реализираните покупки и разплащания. Ако залагаш на банкова кредитна карта, трябва да си наясно, че различните такси по нея ще продължават да растат през следващата година. Тази тенденция е пряко свързана с действията на Европейската централна банка, който ще разгледаме по-надолу в текста. В допълнение, ще научиш защо кредитна карта Бяла Карта е най-подходящият избор за хората, които търсят не само редуциране, но и цялостно елиминиране на таксите за теглене.

Европейската централна банка и банковите такси

През последните години Европейската централна банка (ЕЦБ) наложи стратегията на ниските лихви, а в последните дни европейският банков регулатор официално застана зад идеята на отрицателните лихви. Тази стратегия беше разработена с цел преодоляване на негативните ефекти от финансовата криза през 2008 година, увеличаване на заемите, както и стимулиране на икономическия растеж. Тя до голяма степен успя да постигне своите цели, но запазването й за прекалено дълъг период от време също така създаде някои проблеми и породи широки дискусии в банковите среди.

Ясно е, че отрицателните банкови лихви противоречат на конкурентната логика. За да бъдат компенсирани те, банките започнаха да повишават своите такси. Това е процес, който забелязваме и на българския пазар през последните няколко месеца. Можеш да си напълно сигурен, че тази тенденция ще продължи и през следващата година. Предвид очакванията за запазване на ниските лихви, таксите и комисионните остават основният елемент, посредством който банковите институции имат възможност да реализират желаните печалби.

Защо кредитна карта Бяла Карта е правилният избор за теб?

Бяла Карта е финансовият инструмент, който буквално преобрази пазара на кредитни карти у нас. Надеждна, гъвкава и достъпна, тази кредитна карта доказа на българските потребители, че винаги е до тях, когато имат нужда от подкрепа. Ето няколко преимущества, които кредитна карта Бяла Карта е способна да ти предостави:

Без такси – Като притежател на кредитна карта Бяла Карта няма да ти се налага да плащаш абсолютно никакви такси – нито такси за теглене, нито такси за извършване на разплащания, нито такси за годишна поддръжка. Тези услуги са предоставяни напълно безплатно от екипа на Бяла Карта. Практика, която е изцяло в полза на клиента.

Опростена процедура за кандидатстване – освен липсата на такси за теглене, поддръжка и годишно обслужване, кредитна карта Бяла Карта ти предлага и максимално опростена процедура за кандидатстване. Залагайки на кредитна карта Бяла Карта, напълно ще забравиш за подобни практики. Цялата процедура по кандидатстване се извършва онлайн, бързо и лесно.

Възможност за използване навсякъде по света – Бяла Карта е международна кредитна карта, която е призната във всички държави по света и може да се използва на всякакви места и търговски обекти. Веднъж след като си изкараш кредитна карта Бяла Карта, ще бъдеш сигурен, че тя винаги ще е до теб и ще ти оказва необходимата подкрепа. Няма никакво значение дали си в България или пък предприемаш международни пътувания по професионални или лични поводи – носи кредитна карта Бяла Карта със себе си, за да си гарантираш финансовото спокойствие и сигурност.   

Допълнителни преимущества – кредитна карта Бяла Карта ще ти предостави и редица допълнителни преимущества при извършване на покупки и разплащания. Тя може да се използва като клубна кредитна карта, с която да получаваш постоянни отстъпки в широка мрежа от партньорски обекти. В това число - търговски обекти, здравни и фитнес центрове, ресторанти и заведения за хранене, хотели и почивни комплекси, и т.н. Всички отстъпки, на които имаш право с кредитна карта Бяла Карта, ще откриеш тук.

Кредитна карта Бяла Карта – кредитната карта, която внася стабилност и сигурност в твоите лични финанси, и прави ежедневните ти покупки и разплащания значително по-бързи и изгодни!

0 КоментараКредитна карта, с която имаш, когато искаш