Кандидатствай Вход
Трябва ли ти кредитна история, за да имаш кредитна карта?

Трябва ли ти кредитна история, за да имаш кредитна карта?

  • Бяла Карта
  • 29.12.2016
  • Кредитни карти
  • Коментари: 0
  • 1999

За никой не е тайна, че кредитната карта е разплащателното средство на 21-ви век. Почти всеки се възползва от възможността да разполага с парични средства без ограничение и да има свободата да пазарува навсякъде. Независимо дали си почитател на онлайн пазаруването, банковите разплащания или предпочиташ да плащаш основно в кеш, в днешно време можеш да намериш идеалната за теб кредитна карта. Огромното разнообразие от кредитни карти ти позволява да сравниш всички предимства и недостатъци на всяка една карта, за да направиш правилния избор за самия теб. Например, ако пътуваш често в чужбина, то е най-добре да избереш кредитна карта, която е международна. А, ако планираш да пазаруваш предимно в кеш, едва ли обикновената кредитна карта, издадена от банка, ще ти свърши работа. Причината е, че при банковата кредитна карта ти ще заплащаш допълнителна такса при всяко теглене от банкомат, която ще оскъпява на практика кредита ти. Това са само малка част от тънкостите, с които трябва да бъдеш запознат, ако искаш не просто да разполагаш с кредитна карта, но и да я използваш разумно.

В днешно време, обаче не всеки е запознат с условията на договора за кредит, който подписва, за да получи кредитна карта. Повечето банки, за да ти издадат кредитна карта, включват в споразумението и множество такси и комисионни, за които ти дори не предполагаш. Затова ти препоръчваме, да проучиш добре кредитните карти на пазара, преди да пристъпиш към кандидатстване в дадена банка или компания. Запознай се и с предимствата на кредитна Бяла Карта, с която ще се чувстваш свободен да разполагаш с парите, от които имаш нужда. С Бяла Карта не се съобразяваш дали да ползваш банково разплащане или да пазаруваш в кеш, точно защото с нея всяко теглене от банкомат ти е напълно безплатно. Така имаш неограничени възможности, които другите кредитни карти няма да ти предоставят.

Освен с липсата на такси за теглене от АТМ, за обслужване и преиздаване, Бяла Карта има и един друг голям плюс, който е добре да имаш предвид. Става въпрос за кандидатстването за кредитна Бяла Карта, а именно, че то е максимално улеснено, без всякакви разходи за теб и загуба на време. Защото ние ти доставяме Бяла Карта до посочен от теб адрес, абсолютно безплатно. А самото заявяване на кредитната карта можеш да направиш на телефон 0700 20 140 или онлайн в сайта ни.

Ако вече си разбрал, че Бяла Карта е твоята кредитна карта, то идва ред да кандидатстваш за нея, чрез посочените от нас начини – онлайн или с обаждане на телефон 0700 20 140.

Това кандидатстване, навярно, за теб е свързано с редица притеснения, които може да са породени от предишния ти опит с банкови кредити и кредитни карти. Или с други думи – кредитната ти история, описваща абсолютно всичките ти взаимоотношения с банки и небанкови институции. Разбира се, като всяка финансираща компания, ние имаме достъп до Централния кредитен регистър и черпим данни за нашите клиенти именно оттам. Трябва да знаеш, обаче, че Аксес Файнанс не е банка, а небанкова институция и това е една от причините, поради, които ние не оценяваме кредитополучателите си само по тяхната кредитна история. Това е резултат от факта, че Бяла Карта е създадена, за да бъде достъпна до максимален брой клиенти, които да могат свободно да се възползват от парични средства и затова факторите, спрямо които ние те оценяваме са с доста широк обхват. Те не се ограничават единствено до добрата ти кредитна история.

Има доста митове за кредитните карти, според които липсата на кредитна история води до отказ за кредитна карта. Всъщност това са само митове. Истината е, че много банки изискват перфектна кредитна история, без каквито и да е закъснения по минали кредити. Но има и финансиращи компании, каквато е Аксес Файнанс, които могат да ти осигурят кредитна карта, дори да нямаш кредитна история. Ако се чудиш защо е така, то отговорът е, че с Бяла Карта ти получаваш парични средства с кредитен лимит, който е спрямо твоята платежоспособност. Много е вероятно да получиш кредитна Бяла Карта с по-нисък кредитен лимит, изчислен на базата на дадени фактори, но все пак ще разполагаш с финансови средства, макар и в малък размер. Това, от своя страна, ще ти даде възможност да създадеш една добра кредитна история, използвайки кредитната Бяла Карта, плащайки с нея на различни места и разбира се, връщайки парите в срок. Така твоята кредитна Бяла Карта ти помага да подобряваш кредитния си рейтинг, дори плащайки минимални суми с нея. Това е и целта на Аксес Файнанс – да ти даде една страхотна възможност, която банките няма да ти предоставят. А именно – с малки стъпки да изградиш добрата си кредитна история, плащайки с кредитна Бяла Карта и чертаейки нови финансови възможности за твоето бъдеще.

Кредитна карта, с която имаш, когато искаш