Кандидатствай Вход
Какво да си купим за 500 лева през септември?

Какво да си купим за 500 лева през септември?

Есента вече е тук, а с нея и желанието да преобразим дома си, гардероба си и всичко, което можеш, за да посрещнеш студения сезон със свежо настроение и позитивна енергия.

Няма как да не отбележим, че с настъпването на всеки нов сезон, потребителите изпитват острата нужда не само да обновят гардероба си и да се сдобият с последните модни находки, но и да преобразят дома си, за да внесат настроение, в унисон с промяната във времето.

И ако още се чудиш какво ти липсва вкъщи и как да инвестираш спестяванията си този месец най-оптимално, ето някои идеи, които си заслужават.

Какво да си купиш за 500 лева през септември?

Внеси есенна нотка у дома с нови аксесоари 

Есента е сезон, който искаш да “изживееш” у дома, докато седиш в удобното си кресло и пиеш любима топла напитка. Есенният сезон заслужава специална атмосфера, когато става въпрос за интериор. Кой не обича златисти сухи цветя, оранжеви листа, меки одеяла и възглавници и ароматен чай? 

Именно - всеки е фен на уютния дом, от който да се наблюдава дъжда навън. И за да превърнеш дома си в мечтаното местенце за студените месеци, трябва да го преобразиш поне малко. 

Точно затова е добре да отделиш един ден за шопинг в любимите си магазини, за да разгледаш какви подходящи аксесоари за дома може да намериш. Като започнеш от задължителните сухи цветя за ваза плюс есенни декорации с листа и стигнем до нов сервиз чаши за чай. 

А защо не и нов чайник, който да краси холната маса?

Красиви картини и пана също ще свършат страхотна работа за интериора. Добре е, за да си в тон с цветовете навън, да напълниш стаята си с оранжеви и топли цветове, които съответстват на пъстрите листа по дърветата. 

Тогава ще осъзнаеш, че именно есента е най-уютният сезон.

Направи дома по-уютен и комфортен 

Говорейки за уют и аксесоари, тук трябва да допълним задължителните текстилни материи, които са основен елемент за един комфортен дом. От пухени възглавници и меки одеяла до ново покривало за дивана и дебел килим.

Модернизирай офиса у дома 

С идването на студения сезон, повечето хора най-вероятно ще останат да работят у дома. Точно затова е добре отсега да помислиш за обновяване на своя домашен офис. 

Добре е да се снабдиш с мебели и джаджи, които да направят работата ти по-комфортна. Дали имаш нужда от нов стол, бюро или друга мебел, ти решаваш.

Със сигурност обаче, може да разгледаш промоционалните оферти в магазините, за да си избереш офис консумативи и други аксесоари, благодарение на които да създадеш мечтания хоум офис.

Поглези се с уред за гел лак у дома 

Предвид че може скоро голяма част от салоните за красота да ограничат работата си, добре е да помислиш как да се снабдиш с най-важните уреди за красота. 

Някои дами решават да не разчитат само на фризьори и маникюристи, а да се запасят с всичко най-необходимо, за да могат и сами да се грижат за перфектния си външен вид. 

В случая, уредът за гел лак у дома е един чудесен пример как може да постигаш професионални резултати, дори и вкъщи. 

Трябва ти само специална лампа, специфични лакове за нокти - и вече може да експериментираш с различен цвят маникюр. Подобен уред ще ти спести доста пари, които даваш ежемесечно в салоните за красота.

Нова кафемашина 

Знаем, че есента е времето на топлите напитки. Затова те съветваме да се замислиш, дали нямаш нужда от нова, по-модерна кафемашина. Такава, която прави перфектното ароматно кафе за дъждовните следобеди вкъщи. 

Имай предвид че на пазара има доста различни видове и можеш спокойно да си избереш, дали да е малка, за кафе на зърна или пък за капсули. Ако си фен на капучиното, има много кафемашини, които са специално за капучино.

Модернизирай гейминг пространството вкъщи

Както споменахме, може би ни предстои да прекарваме повече време вкъщи. Ако си геймър, това може би не е проблем за теб.

А сега пък е момента да обновиш геймърската си колекция и да се подготвиш за играенето пред компютъра или телевизора. 

Дали ще си вземеш новия PS или компютърен аксесоар, или пък може би няколко нови игри, това зависи от предпочитанията ти.

За какво да използваш кредитната си карта през септември?

Септември е един от по-трудните във финансово отношение месеци. Сред причините за това са летните почивки, освежаването на дома през лятото, а за хората с деца - старта на учебната година. 

Кредитната карта през септември може да ти даде спокойствие, че ще успееш да балансираш финансите си и да посрещнеш разходите без притеснения. {{banner(14)} Използвай своята кредитна карта, както за ежедневни разходи до заплата, така и за покупките за учениците и детската градина. 

Важно е да планираш разходите предварително и да направиш план как ще ги покриеш, когато заплатата ти дойде. Не харчи повече от това, което можеш да си позволиш.

За да си купиш всичко необходимо този месец, кредитна карта Бяла Карта е до теб. Тя е с кредитен лимит до 5000 лв. и без такси за издаване.  

С кредитен инструмент като кредитна карта Бяла Карта няма да се тревожиш за датата на заплатата ти, нито за непредвидени разходи. Благодарение на този алтернативен платежен инструмент може да плащаш навсякъде, където си поискаш и да градиш добрата си кредитна история. 

Най-хубавото е, че кредитна карта Бяла Карта няма такса за издаване, нито годишна такса за обслужване. Това означава, че ако не я използваш - няма да ти струва нищо. 

Когато обаче имаш нужда от нея - Бяла Карта ще бъде на разположение. С нея ще можеш да купиш всичко необходимо, откъдето и да е, защото тя няма такси при плащане на ПОС терминал, онлайн и при теглене на пари от банкомати в България. 

0 Коментара



Кредитна карта, с която имаш, когато искаш