Кандидатствай Вход
Какво да си купим за следващото лято?

Какво да си купим за следващото лято?

  • Бяла Карта
  • 04.10.2017
  • Твоите пари
  • Коментари: 0
  • 1529

Есенно-зимният сезон вече дойде, а с него и по-студените дни. Това обаче не ни пречи да запазим своето свежо и слънчево настроение и да планираме как ще прекараме следващото лято. А защо не и отсега да си купим голяма част от необходимите ни неща за годишната отпуска или ваканция? Eдна доста добра идея, особено вземайки предид разходите, които ще ни даде възможност да спестим. Какво точно имаме предвид? Винаги, когато в магазините са останали стоки, чийто сезон или период на активно търсене е отминал (в момента това са летните стоки), те започват да се предлагат на значително по-ниски цени от обичайните. И това всъщност е идеален шанс за потребителите да се възползват от намаленията и да се заредят с всичко нужно за съответния сезон. Ако говорим за лятото, ето категориите стоки и продукти, които могат да се намерят на изгодни цени сега:

1. Дрехи – разбира се, няма как да не започнем с тях. Летните дрехи със сигурност присъстват (макар и в ограничени количества) в повечето магазини през есенно-зимния период. Само остава да прецениш с какви дрехи ще се чувстваш най-удобно и стилно по време на следващата ваканция. Може би погледът ти се насочва към така модерния напоследък тип скъсани дънки и комфортните и еластични т-шърти? Без значение дали тази или някоя друга е предпочитаната от теб комбинация за лятото, непременно ще откриеш подходящите дрехи на изгодни цени.

2. Слънчеви очила – а какво е почивката на морския бряг без подходящите слънчеви очила? Те предпазват очите ти от силните слънчеви лъчи и същевременно играят ролята на завършващ щрих към твоя модерен и елегантен външен вид. Слънчевите очила също са стока, която можеш да намериш в магазините общо взето по всяко време. И то в значително количество и разнообразие, позволяващи ти да направиш най-точния избор за твоите нужди, вкусове и предпочитания.

3. Раница – продукт, който често се забравя, но може да бъде доста необходим през лятото. Особено в случай, че си решил да направиш екскурзия до нови и непознати места. Раницата е идеална за съхраняване както на неща от първа необходимост (храна, вода), така и на други принадлежности, които обичаш да носиш навсякъде със себе си (книга, таблет и т.н.). И освен това тя ще пасне перфектно на твоето облекло и външен вид. През последните години раниците възвръщат мястото си на пазара и се предлагат в най-разнообразни цветове и дизайни. Eдна от модните тенденции от началото на 90-те години, които отново стават актуални. Все пак за добрите идеи и вкусове винаги има място, нали така?

4. Шапка – шапката е още един модерен и в същото време практичен аксесоар за лятото. А вариантите и цветовите комбинации, които се предлагат на пазара в тази категория, са изключително много. Започвайки от стилни и изчистени видове и стигайки до сламени такива или пък с добавени декоративни цветя за украса. Коя шапка ще паснe най-добре на лятното облекло и настроение –  решението е изцяло твое.

5. Украшения – тук слагаме най-различни бижута, гривни, гердани и всякакви други украшения, които са идеални за летния сезон. Подобни принадлежности никога не са прекалено много като количество, нали? Особено ако имаш възможност да си купиш красиви и качествени украшения на наистина добри цени. Е, в такъв случай направи една малка обиколка по специализираните магазини и може би ще откриеш най-подходящите украшения, с които да се покажеш на плажа или пък по време на незабравимите летни забавления с приятели.

6. Камера – и накрая, още нещо, което не бива да се пропуска. Защото спомените от най-хубавия, забавен и очакван сезон от годината трябва да се запечатват. Гледането на снимките след тежък работен ден или по време на студения зимен период ще ти помогне да събереш сили и да издържиш до следващата лятна ваканция. Селфита, смешни фотоси с приятели, снимки на невероятни места и пейзажи – всичко това може да бъде направено с помощта на модерна и висококачествена камера. 

Да, есенно-зимният сезон е идеалният период, в който да започнеш приготовленията и да закупиш значителна част от необходимите стоки и продукти за следващото лято. И то на цени, доста по-изгодни от обичайните. Ако вече си открил подходящите сделки, но ти е нужно малко финансиране, Бяла Карта е насреща да ти помогне. Благодарение на този гъвкав и достъпен финансов инструмент ще получиш допълнителни средства точно тогава, когато ти трябват най-много. Избери кредитна карта Бяла Карта и се запаси с всички принадлежности за една страхотна и незабравима лятна ваканция! 

Кредитна карта, с която имаш, когато искаш