Кандидатствай Вход
Знаеш ли за тези предимства на кредитна карта Бяла Карта?

Знаеш ли за тези предимства на кредитна карта Бяла Карта?

Какво е Бяла Карта и с какво се различава от други карти на пазара?

Кредитна карта Бяла Карта не е просто обикновен инструмент за разплащане - тя ти дава възможности, които не всяка пластика на пазара притежава. Кредитна карта Бяла Карта е небанково разплащателно средство - т.е. тя не се издава от банка, а от небанкова финансова институция - Аксес Файнанс ООД. 

Благодарение на модерната си визия и функционалност, кредитна карта Бяла Карта ти дава редица предимства пред стандартните кредитни пластики. За да се сдобиеш с кредитна карта Бяла Карта не е нужно да се редиш на опашки в банкови клонове, нито да попълваш множество документи и да предоставяш други такива. 

Всички познати до болка дълги процедури, които досега са съпътствали получаването на кредитна пластика, липсват при кредитна карта Бяла Карта. 

Това е така, защото пластиката е създадена, за да бъде в помощ на колкото се може повече потребители, без да ги обвързва с тежки банкови такси и консервативни разбирания. Това е и причината кредитна карта Бяла Карта да е пластика, която ти дава шанс да се сдобиеш с нея, дори и при влошена кредитна история. 

Именно това е един от големите плюсове на кредитна карта Бяла Карта - фактът, че тя е предназначена да ти помогне да подобриш своята лоша кредитна история или да създадеш нова такава, за да имаш добър кредитен рейтинг.

По този начин, мисията на пластиката е не само да дава пари до заплата, в моменти, когато имаш нужда, но и да осигурява дългосрочни ползи, които като кредитополучател можеш да черпиш. 

Защото истински добрите кредитни инструменти са онези, от които виждаш ползите, дори и след време - добрата кредитна история и стабилния кредитен рейтинг, които ти позволяват да се чувстваш финансово независима личност.

Как и къде мога да заявя Бяла Карта?

Кредитна карта Бяла Карта е с кредитен лимит до 3000 лв. и можеш да я заявиш на телефона 0700 20 140 или онлайн, без да губиш ценното си време в банкови институции. 

Едни от първите предимства, с които трябва да си наясно при кредитна карта Бяла Карта е, че с нея нямаш такси за издаване и преиздаване на пластиката, но няма и годишна такса за обслужване на картата.  

Бяла Карта - предимства, от които можеш да се възползваш?

Модерната кредитна карта ти дава възможност да теглиш пари в кеш от банкомат в България, без да плащаш допълнителна такса за това. Това е с цел да те улесним при използването на пластиката навсякъде и по всяко време. 

Така, дори и да ти трябват пари спешно в кеш, знаеш, че кредитната ти карта може да ти ги осигури на момента. А единственото, което ще заплатиш е стандартната лихва върху изтеглената сума. 

Подобно предимство улеснява много разплащания на различни локации, като знаеш, че не си задължен да плащаш с карта, а можеш свободно да се възползваш и от пари в брой. Този плюс е едно от доказателствата, че кредитна карта Бяла Карта е създадена да бъде идеалния ти помощник за личните финанси - когато пожелаеш, където и да си.

Междувременно, кредитна карта Бяла Карта ти дава 24/7 клиентско обслужване, за да задаваш всеки един въпрос, който ти хрумне, относно кредитната карта. А, за да е максимално бързо - можеш да получаваш информация не само по телефон, но и по мейл или чат, както и във Facebook и в Instagram

Можеш да потърсиш и необходимата информация в секцията "Често задавани въпроси". Стараем се да предоставяме възможно най-доброто обслужване, защото знаем, че става въпрос за твоите лични финанси. 

Разбира се, за да се възползваш от всички предимства на кредитна карта Бяла Карта не бива да забравяш, че трябва да я ползваш разумно и отговорно. 

Плащането на всяка една вноска на време и следенето на баланса са напълно постижими задачи, предвид, че имаш на разположение персонален клиентски профил. От него можеш да следиш всяко направено плащане, кога ти предстои вноска и какъв е кредитния ти лимит.

Въпреки това, за да сме сигурни, че всичко е прозрачно с твоите парични средства, получаваш безплатен SMS при всяка направена трансакция с кредитната ти карта - така управлението на пластиката ти е още по-лесно и достъпно.

Относно плащанията на вноските по твоята Бяла Карта - имаш няколко удобни възможности, за да избереш тази, която ще е най-удачна за теб.

И не забравяй, че при кредитна карта Бяла Карта шансът за одобрение е в пъти по-висок от този при традиционните кредитни пластики.

0 Коментара



Кредитна карта, с която имаш, когато искаш