Кандидатствай Вход
Знаеш ли за тези предимства на кредитна карта Бяла Карта?

Знаеш ли за тези предимства на кредитна карта Бяла Карта?

  • Бяла Карта
  • 06.08.2019
  • Кредитни карти
  • Коментари: 0
  • 905

Кредитна карта Бяла Карта не е просто обикновен инструмент за разплащане - тя ти дава възможности, които не всяка пластика на пазара притежава. Кредитна карта Бяла Карта е небанково разплащателно средство - т.е. тя не се издава от банка, а от небанкова финансова институция - Аксес Файнанс. Благодарение на модерната си визия и функционалност, кредитна карта Бяла Карта ти дава редица предимства пред стандартните кредитни пластики. За да се сдобиеш с кредитна карта Бяла Карта не е нужно да се редиш на опашки в банкови клонове, нито да попълваш множество документи и да предоставяш други такива. Всички познати до болка дълги процедури, които досега са съпътствали получаването на кредитна пластика, липсват при кредитна карта Бяла Карта. Това е така, защото пластиката е създадена, за да бъде в помощ на колкото се може повече потребители, без да ги обвързва с тежки банкови такси и консервативни разбирания. Това е и причината кредитна карта Бяла Карта да е пластика, която ти дава шанс да се сдобиеш с нея, дори и при влошена кредитна история. Именно това е един от големите плюсове на кредитна карта Бяла Карта - фактът, че тя е предназначена да ти помогне да подобриш влошената си кредитна история или да създадеш нова такава, за да имаш добър кредитен рейтинг. По този начин, мисията на пластиката е не само да дава пари до заплата, в моменти, когато имаш нужда, но и да осигурява дългосрочни ползи, които като кредитополучател можеш да черпиш. Защото истински добрите кредитни инструменти са онези, от които виждаш ползите, дори и след време - добрата кредитна история и стабилния кредитен рейтинг, които ти позволяват да се чувстваш финансово независима личност.

Кредитна карта Бяла Карта е с лимит до 3000 лв. и можеш да я заявиш по телефон или онлайн, без да губиш ценното си време в банкови институции. Едни от първите предимства, с които трябва да си наясно при кредитна карта Бяла Карта е, че с нея нямаш такси за издаване и преиздаване на пластиката. Модерната кредитна карта ти дава възможност да теглиш пари в кеш от банкомат в България, без да плащаш допълнителна такса за това. Това е с цел да те улесним при използването на пластиката навсякъде и по всяко време. Така, дори и да ти трябват пари спешно в кеш, знаеш, че кредитната ти карта може да ти ги осигури на момента. А единственото, което ще заплатиш е стандартната лихва върху изтеглената сума. Подобно предимство улеснява много разплащания на различни локации, като знаеш, че не си задължен да плащаш с карта, а можеш свободно да се възползваш и от пари в брой. Този плюс е едно от доказателствата, че кредитна карта Бяла Карта е създадена да бъде идеалния ти помощник за личните финанси - когато пожелаеш, където и да си. Междувременно кредитна карта Бяла Карта ти дава 24/7 клиентски обслужване, за да задаваш всеки един въпрос, който ти хрумне, относно кредитната карта. А, за да е максимално бързо - можеш да получаваш информация не само по телефон, но и по мейл или чат, както и във Facebook и в Instagram.

Разбира се, за да се възползваш от всички предимства на кредитна карта Бяла Карта не бива да забравяш, че трябва да я ползваш разумно и отговорно. Плащането на всяка една вноска на време и следенето на баланса са напълно постижими задачи, предвид, че имаш на разположение персонален клиентски профил. От него можеш да следиш всяко направено плащане, кога ти предстои вноска и какъв е кредитния ти лимит.

Въпреки това, за да сме сигурни, че всичко е прозрачно с твоите парични средства, получаваш безплатен SMS при всяка направена трансакция с кредитната ти карта - така управлението на пластиката ти е още по-лесно и достъпно.

Относно плащанията на вноските по твоята кредитна карта Бяла Карта - имаш няколко удобни възможности, за да избереш тази, която ще е най-удачна за теб.

И не забравяй, че при кредитна карта Бяла Карта шансът за одобрение е в пъти по-висок от този при традиционните кредитни пластики.

Кредитна карта, с която имаш, когато искаш